Ето какво се случи преди 5 мин.

Сядам да обядвам, както всеки ден. Имам едно любимо нещо, което върви с всяка храна, която поемам - и това е лютеницата. Всякакви съм ял - едро смляни, ситно такива, разфасовки от по 2 кила буркан - и такива от по 250гр, пиперки и обикновени, домашни - маркови и всякакви видове.. но това, което се случи днес беше неочаквано.

Извади я майка ми от хладилника, опита се да я отвори, но не успя - отиде до мивката, изми буркана, почука няколко пъти с дръжка на нож по капапчката да се освободи, но пак не успя. Даде ми я, аз седнах на стола на масата, натиснах по-силно и в момента в който я отворих ми плъзнаха по ръката 10-на - 15 малки твари, подобни на хлебарки
Разтръсках си веднага ръката, те паднаха по пода и по масата и се 'разпълзяха на всички страни'.. каквото можах - настъпах и премазах, ама някои се скриха на някъде..

Марката няма да я казвам, за да не правя анти-реклама, но наистина не беше много приятно. Все пак си изядох яденето, щото не съм гнуслив, но затворих лютеницата, като дори не искам да я ровя за да видя дали няма нещо в нея, щото явно пъплещите насекоми се бяха сврели от опакото на капачката.. Мисля да я метна в първата кофа за боклук..