ЗНАЧИ ТОВА ЛЯТО ОТ СЛЪНЦЕТО МИ СЕ ПОЧВЯВАТ ЛУНИЧКИ ПО ЛИЦЕТО И НЗ КАКВО ДА ПРАВЯ!ЗНАЕТЕ ЛИ НЯКОЙ ХУБАВ КРЕМ ЗА ИЗБЕЛВАНЕ ИЛИ КРЕМЧЕ СЪС ЗАЩИТЕН ФАКТОР!!!ПЛС ПОМОГНЕТЕ!!!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Maji gi s izceden limon sutrin i ve4er i stoi po 10-15 min s nego!!! izbelva luni4kite i sviva raz6irenite pori!
MI VIE NE SE LI NAU4IHTE DA NE IZLIZATE POD 40 FAKTOR NA PLAGA ! BOGE GOSPODI...
Gosta det mnou razbira 6to ne kaje ne6to pove4e ot tva mnenie koeto na nikoi ne pmaga!!!! lqtoto predrazpolaga za poqvata na luni4ki nezavisimos koi faktor si !
mersi mnogoПървоначално написано от Taina{}
![]()
![]()
![]()
Как ще слага сок от лимон на лицето си? За 15 минути? ТОВА Е КИСЕЛИНА, ДЕЧИЦА! Слага се настърган картоф.
`Death`Whore` tva go pravq ot dosta vreme i liceto mi e stana super otkakto slagam limon!
Мда и аз го знам тва за лимона. Опитай-нищо не ти пречи...само се съмнявам напълно да ги премахне...
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
da,ne gi premahva napylno no gi izsvetlqva i zasdava iliuziqta za gladkost!
i kakvo da go pravq tozi kartof?Първоначално написано от roksana
nasturgva6go moze da my pribavi6 i kapka zextin i go slaga6 na lyni4kite i stoi6 15-30 minyti i izmiva6 s xladka voda
Това със лимона е вярно, можеш да пробваш и с кисело мляко, то също действа като маска за избелване.
А иначе луничките са чар и не си въобразявай, че те загрозяват или нещо такова(е освен ако не са твърде много) . Не всички хора имат лунички, това е красноречиво...![]()
kupi si krem Achromin. prodavat go v kozmeti4nite magazini i ne e po skupo ot 2 leva.
tozi krem za kakvo e?Първоначално написано от Анонимко
krem Achromin pomaga za izbelvaneto na liceto. moji da ne premahne luni4kite izcqlo no pone 6te stanat svetli i po4ti nqma da se zabelqzvat. i az imam luni4ki i sam izpolzvala kakvi li ne kremove no tozi za sega mi pomogna nai mnogo. no to zavisi i ot kojata de. no ti prepora4vam da si pravi6 i doma6ni maski. tova 4e limona i kartofa pomagat e vqrno. uspeh mili4ka![]()
![]()
mersi mnogo!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Хорааа и аз преди се мажех с ахромин ама козметичката ми каза че имало живак и за тва е толко евтин...а живака е вреден..ма вие си решете
ima edno krem4e na Clarins s grozde, faktor 8 e i e to4no za izbelvane i premahvane na petna
moq nevinnost i greh.....
Дам , това действа ... Сестра ми го е ползвала и наистина помага ...Първоначално написано от Taina{}
Налагай се с резанчета краставица \/
Чувала съм, че със сок от магданоз се премахват луничкитено не съм пробвала. Имам лунички, преди ги мразех, но започнах да свиквам...и си ги харесвам.
Придават невероятен чар, всички ми го казват, опитай се да свикнеш с тях :P![]()
Az sashto izpolzvam Achromin i sam mnogo dovolna,na men lichno mi pomogna s problema s lunichkite.Probvai i ti!
По-удачно е с магданоз...наистина има ефект..ма си го купи от някоя баба че пуска повече сок,слагаш си го на ледчета във фризера и се мажеш,седиш 10-20 мин и готово![]()
не се излагайте бре....луничките са супер якиии
на мене сички момичета ми казват,че тфа ми е чара...е и сините ми очи де,но това е за друга тема![]()