.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Margarin Flora

Пепи Пекторалиса
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Poulet
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Цитирай Първоначално написано от Dizi
    Маргарин за какво да помага освен да си скапеш организма кви отвратителни неща съм чувала за тея маргарини направо........
    Оооооо, да, ужасно вреден е! Аз въобще не ям...и тоя с фибрите е пълна простотия
    Пак се дебелее!
    Много ясно-маргаринът е синтетичен,за да се втвърдят растителните масла(които винаги са течни),се слага никел ,който се натрупва в организма.По-добре е да ядеш масло-природно е,по-вкусно е и има същата калоричност като маргарина.
    Всъщност растителните масла са под всякаква форма. Никел има само в главата ти. Проблема е извличането на растителни масла. Ако растителните масла са добити чрез студено пресоване няма проблем, но това е много скъпо и не е рентабилно. За това се извличат по химичен път като точния начин не мога да го обясня.

Guest
    na men mi deistva mnogo dobre

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    tc tc tc! ne e taka be!Mnogo dobre deistva toq margarin,ne razbirate li!?! To daje ne e margarin a nqkvo mazilo za qdene,p1lno s fibri i naistina namalq holesterola
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Повече от фен
    Еми хора, както и по-горе казаха, маргарина не е естествен продукт, минал е през сума ти преработки и ала-бала. Ще измине много време докато човечеството измисли панацея, универсалното лекарство. Което всичко да лекува и нищо друго да не разваля
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Много ми е интересно,че някои хора си мислят,че като се тъпчат с тея боклуци-хапчета,маргарини,златно чудо и какво ли още не-ще отслбнат.Ако искате да отслабнете,спортувайте,яжт е нормално без сладки и калорични неща.Защо трябва да се тъпчете с тея неща на по 16-17 години и като станете на 30 да ревете?!?!

Мразя маргарин. Всички маргарини са вредни!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от reason
    Много ми е интересно,че някои хора си мислят,че като се тъпчат с тея боклуци-хапчета,маргарини,златно чудо и какво ли още не-ще отслбнат.Ако искате да отслабнете,спортувайте,яжт е нормално без сладки и калорични неща.Защо трябва да се тъпчете с тея неща на по 16-17 години и като станете на 30 да ревете?!?!
    Т'ва е верно, пичове и пички. Организмът не е вечен - всички тези отрови, които приема, отслабва която и система да се сетите. Друг е въпроса, че освен някакви такива отслабителни глупости всеки ден се тъпчем я с някоя калорийна бомба, пък някои злоупотребяват кораво с цигари, хашиши, алкохол и ала-бала. Вие не слушайте Еминем че иска да живее така, че да умре на 40 години и да не се гърчи на стари години.
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си