Какво си мислите когато видите момиче да си "фръцка" дупето?Харесва ли ви или не? Аз лично го правя но не защото искам а защото самата походка ми е такава и понякога се дразня на това![]()
Е аз кфо да напрая кату самата ми походко е ткафа че се фръцкам??Първоначално написано от Brown_Eyes
А тфа че някоя дефоика се фръцка умишлено и смешно..нокогато си е натъралнуу е яку според мен
И моята походка е такава .. нз как изглежда отстрани. а по принцип не ме дразни някой ако върви така, стига да не е прекалено изкуствено.
Казвам си, че е пуснала центрофугата. \/
Вулгарен съм, знам, но съм откровен човек.![]()
http://tinyurl.com/2439g8 айде!))
az mnogo se draznq ot tova.izglejda tolkova gadno otstarni.......az nz kak hodq no mislq 4e ne se frackam za moq radost.mislq 4e e ujasno
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
ne mi haresva.spored men e sme6no![]()
moq nevinnost i greh.....
Ми зависи от дупето...
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
\Първоначално написано от Th3WildAng3l
/
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Vsi4ki momi4eta si "frackat" dupetata.Tova e taka za6toto taliqta e tqsna,a han6a 6irok. Ne ste li zabelqzali kak po -palnite dami si "klatqt" dupetata.....Prosto jenskata pohodka e takava i ne mislq 4e e drazne6to osven ako nqkoq nese prestarava............
Mnogo me drazni tva . Nqkvo smeshno mi e , izglejda mi glupavo ...
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Много по-добре е да си фръцка дупето, отколкото да ходи като мъж. Зависи каква е степента на фръцкане обаче.
NE MI PRAVI VPE4ATLENIE!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Хубаво е докато е естествено....щото примерно и аз мойто доста си го връткам, ама аз от малка съм си така-такава ми е походката, даже си спомням че кът малка сички ми икаха " Кво се прайш на голяма кака само си връткаш задника" и нкви ей такива![]()
Ама пък имам една позната дет по принцип неможе си го върти, обче понеже всички го правили и искала и тя....обаче изглежда толкова смешно че думи нямам....т щото е една кльощава и кт земи го върти тоя задник и да си размята краката, мяса на нкъв щраус дет нз къде д си сложи крака...ужас![]()
i az mislq taka....Първоначално написано от *Sumerian_Haze*
na men mi e smeshno kato vidq neshto takova...![]()
zavisi ot stepenta na vartene,moje i qko da e ,moje i da predizvikva smqh...mn zavisi
moita pohodka e slednata-klatu6ka6ta se,s1s r1ce v djobovete i zabita glava v zemqta...dam,mnogo obi4am da si gledam obuvkite![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Според мен има голяма разлика между естественото фръцкане и онова пресилено въртене на някой кльощав момичешки задникАз лично когато видя някоя к**вичка да се "демонстрира" така направо ми иде да:
1)![]()
2)![]()
3)(от съжаление)
4)![]()
5)![]()
6)![]()
7)![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
ми нз
мисля че си гу фръцкам малко ама не е умишлено
Ако не е прекалено изкуствено нямам нищо против...но в повечето случаи на мен ми изглежда смешно..
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Хубаво е, когато походката си е така. Но нарочно да го правиш според мен е грозно.
Когато един ден си вървях по една алея, бях зад две момичета. Вървяхме с еднакво темпо. И защото бях болна, изкашлях се. Едната от тях като чу, че звука е издаден от момиче, се обърна. И нали съм й "конкуренция" и обикновено момичетата гледат да се изкарат за нещо повече от другите и да се изтъкнат, тя започна да си фръцка задника нарочно. Отвратително.
не не не ме кефи![]()
![]()
Не ми харесва, мисля че е доста глупаво, когато е умишлено, де! Ако сега такава си му е походката...нема проблем
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
то и аз май малко го фръцкам мойто..![]()
ама такава ми е походката .. то си личи кой го прави нарочно - тогава е ужасно, иначе не ми прави толкова голямо впечатление ( надявам се да не изглеждам гадно острани ..
)