- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Margarin Flora
Smqtate li,che pomaga?Probvali li ste?Mnogo go hvalqt..Mislite li,che e estestven ?
Маргарин за какво да помага освен да си скапеш организма кви отвратителни неща съм чувала за тея маргарини направо........
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
Ммм опитвала съм го много е хубав!Има разлика от обикновения!Само,че така и не разбрах дали помага![]()
pfff margarina si e 4ista plastmasa....i da ima fibri pak e vredna gadost... po-dobre si go spesti ako moje6
KoGaTo Me4tITe Sa Na PaRvO mQsTo,VsI4kO e VaZmOJnO.....
Аз го ям и си като маргарин...незнам дали помага
една моя съученичка го удеше,но като я гледам май ефекта е НУЛЕВ
Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш
opitvala sam go i ne namiram razlika m/u obiknoveniq i nego!!!ne mislq 4e pomaga za ne6to!![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Оооооо, да, ужасно вреден е! Аз въобще не ям...и тоя с фибрите е пълна простотияПървоначално написано от Dizi
![]()
Пак се дебелее!
i az taka ..... abe ti qj kato lud puk da vidim dali 6te ti pomogne dori i s lajica da go qde6 (koeto e super gnusno....Първоначално написано от playful_baby
)
Думата маргарин и думата полезност са определено противоположни. Яжте само масло!
Има и масло "Флора", дечица. Аз пък обожавам масло. Ядох веднъж от Флора-та и не знам дали действа.
НАИСТИНА ЛИ МАРГАРИНА Е ВРЕДЕН?ЗАЩО?![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Маргаринът не е естествен продукт.
Всъщност не е полезен заради наличието на транс мазнини, както и на изключително много консерватни и стабилизатори. Същото така ако разбереш в процеса на приготвяне на маргарина какво се използва вероятно никога няма да хапнеш.Първоначално написано от playful_baby
![]()
Ам...мен ме интересува наистина ли намалява нивото на холестерола?
Ако някой може да отговори нека го направи![]()
![]()
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...
Един маргарин не може да го намали. Ще си намалиш нивото на холестерола(то всъщност трябва да се намали нивото на лошия холестерол) чреза диета, а не чрез измислен маргарин. А и нивото на холестерола е генетично установено и дори със стриктна диета не се мени много.Първоначално написано от ElinoR
abe vie v red li ste?????????????????????????kazah vi ve4e...margarina bez nikakvo zna4enie kakav e...e adski vreden i kalori4en-TFA E PLASTMASA ZA BOGA.....nqma na4in da pomaga za6toto e vredno za holesterola....se pak ne e ni6to prirodno...pfuu nerazbrani hora ste na4i
KoGaTo Me4tITe Sa Na PaRvO mQsTo,VsI4kO e VaZmOJnO.....
Виж личи ти, че си проста ама не го показвай. Единственото вярно в твоя пост е, че маргарина е вреден. Оттам като прочетох пластмасата и че повишава холестерола... направо мъка... дано си под 14 щото ако си на повече и верно ги мислиш тея неща трябва в помощно даскало да те пратим.Първоначално написано от gata4eto`f
![]()
Много е вкусен, за помагането нз!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
toq margarin si e palna gavra!! ako iska6 fibri po dobre qj oveseni qdki ili miusli ! ne se zablujdavai te po tapite reklami .
хех това дори не е маргарин-води се смес за мазане на филийки, но това не звучи добре и затова в началото, когато пуснаха рекламата му викаха маргарин, но ако се загледате сега казват само Флора
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
da vernoi az zabelqzah.a vmesto da se tap4e6 s takiva gadosti i da 4aka6 da otslabne6 i t.n.... po-hubo si qj istinsko maslo mn e vkusno,nqma ni6to ob6to s amrgarina az nego vinagi sym go mrazela.o6te v dom4eto :P po-hubo mini na dieta ili zdravoslovno hranene,koeto izklu4va qdene na margarin bil toi i FLORA :P
Ммммм и аз си купих и е хубав наистина.Не забелязах дали помага ама си има разлика с другите маргарини.Те фибрите по принцип са мн важни за организма, да не се затлъстява и т.н. пък там дали ги има незнам...мисля че да![]()
Много ясно-маргаринът е синтетичен,за да се втвърдят растителните масла(които винаги са течни),се слага никелПървоначално написано от sineoka_kukla
,който се натрупва в организма.По-добре е да ядеш масло-природно е,по-вкусно е и има същата калоричност като маргарина.
![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...