- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kude pravite sex?
kude pravite sex s gadgetro si i na koko ste? u tqh ili u vas i ne vi li e kofti kato roditelite sa vi tam?![]()
Ми или у тях или у нас, а понякога ни идват и по-щури идеи. Иначе това родителите му да са там ми звучи доста екстремно...Но мисля и това да опитамеПървоначално написано от Анонимко
А не бих го направила ако наште са в нас
![]()
В нас или в тях. До сега почти не се е случвало като сме в тях да сме сами. Винаги е имало някой, но това на нас не ни пречи.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
2-3 пъти седмично аз ходя да спя при приятелката си или пък тя у нас. Елементарно. Естествено сме го правили и на други места. В колата ми, във влак, и в гората.
2т. забрана за ползване на профил
Ами в нас , в тях ... На много места може ... На някой купон , на гости на някой и т.н , на някоя вила ... Ина4е когата сме в нас или в тях сме дресиралите родителите да не влизат ...... А и те са много пе4ени и дискретни ...
![]()
![]()
![]()
Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...
mi ili v nas ili v tqh ne se pritesnqvame ot roditelite si ne ni pravqt problemi no sme go pravili i na mnogo drugi mesta!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Nie go pravim samo u nas ili u tqh i to ako nqma nikoi ot roditelite
В нас или на хотел
В нас. напоследък майка ми често си е в нас,ама няма никакъв проблем
mi az sum na 18 toi e na 20 i praime sex kadeto si poiskameПървоначално написано от Анонимко
i v tqh i v nas i na nai-razli4ni drugi mesta i izob6to ne se pritesnqvame kogato roditelite ni sa tam 6toto te izob6to ne ni bezpokoqt se pak se doseshtat 4e ne se gledame flubeno i ne igraeme na nese sardi 4ove4e
![]()
da de ma ne vi li e gado 4e roditelite sa v dr staia ne 4e 6e vleznat ami nz bi mi bilo gadno maika mi da zn 4e az dr staa prava sex..Първоначално написано от {{{P}}}
Ами или у нас или у тях,но повече в тях.Понякога има някой,а понякога-не.
ми най - често в тях![]()
V Tqh i V naSs..nai-4esto. A nqkoi pyt kato ni se otdade vyzmojnost i drugade..!? no ina4e sme go pravili po4ti NAVSQKADEEEE![]()
Дет' дойделюбоФ да има
You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
I only care about today, tomorrow is too far away!