.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: OBURKVAZIQ!?

Guest

OBURKVAZIQ!?

Moje li da vi pomolq za suvet,iskam da mi kajete kakvo mislite za tova hodite izvestno vreme s daden 4ovek kakto be6e s men do skoro,no sled izvestno vreme toi zapo4va da se zabavlqva sam ,a se vodi 4e vi e seriozna vruzkata!V daden moment zapo4va da vi razpravq kak ima nujda da ostane sam s sebe si i da obmislq razni raboti za sebe si,posle vi razpravq kak iska da izliza samo s priqtelite si a ne s vas i taka vi izbqgva?Tova stana s men predi 2 meseza,sled tova s gadjeto mi skusahme,toi prosto kaza Obi4am te no ne stava ne6to,ne mojem da sme zaedno...i tn,mesez po kusno zapo4na da mi zvuni po tela i da si govori s mennqkakvi ob6ti ne6ta v IRC s 4asove i da mi razpravq kak sujalqva za minaloto!Ne znam kajete kakvo mislite ,za6to spored vas se durji taka!A znam 4e sled men e bil s druga!

Мисля,че ежедневието му е омръзнало и е сикал малко да се отдръпне от теб и да сотане малко сам имал е нужда да се отпусне...но после е сотановил, че още има чувства към теб, аз поне така разбирам нещата

Голям фен
    Град
    София
    еми...и той не знае кво иска.първоначално му е трябвало пространство и като го е получил,след тва се е наситил-"айде да си върна момичето,че така без него ми е гадно ,мн ми е мъчно за нея!искам пак да я гушкам и да я целувам...колко би било хубаво!може ли да съм толкова смотан?!" и така пак те искатва е .ако го искаш и ти -хубаво

Guest
    Еми .. имам връзка от 9 месеца. Приятеля ми май месец ме заряза защото реши, че нещатата не са както преди.. Трябва да помисли. Мисли 3-4 дни и осъзна че ме обича и не може да я кара без мен. Така и приятеля ти .. може би е искал да обмисли нещатата. Дай му възможност. Нормално е да се замисли ... какви са му чувствата има ли ги и т.н. Особенно ако преди това е нямал сериозна връзка. Късмет!

Не мисли че ще се унижиш ако пак трьгнеш с него. Направи Ви го но не се заблуждавай че постьпката ти е унизителна.. Не е унизително да молиш за любов а камо ли това

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    E takifa nai mnogo gi mraza nekfi det neznaqt kfo iskat....emi macka moe si mu omraznala......no toi ako te obi4a o6te mu dai pone o6te edna vazmojnost....aidi YspeXxX
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Супер фен
    Ако все още го харесваш дай му още един шанс.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си