- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- malko promqna:)
iskam da si napravq kosata na ki4uri. no mi preporu4aha da e na stupala ili ne6to takova?? ta 6te mi razqsnite li kakvo predstavlqva tova? uj ne6to ot roda na 'cvetovete da se prelivat' stavalo super qko :P
mn e qko!predi vreme bqh taka i efekta be6e super!!!mn dobar!!!ne se otkazvai!napravi si taka kosata i nqma da sajalqva6!!!
mhm mn e gotino...slagat se 2-3 ili pove4e cvqta v mnoogo blizki niuansi i se narejdat taka 4e da prelivat....mn qko stava,no mn izto6tava kosata... aide uspeh
KoGaTo Me4tITe Sa Na PaRvO mQsTo,VsI4kO e VaZmOJnO.....
moje li da mi pokajete snim4ica?a kakvi g/d sa cenite?i kakvo to4no da kaja na friziorkata? a kolko vreme otnema?
a i cqlata kosa li se boqdisva v takuv slu4ai za6toto az NE iskam cqlata kosa a samo ki4ur4eta? a be obqsnete cqlata procedura
a mn me e strah da ne q susipq suvsem za6toto otvreme na vreme polzvam i presa(1-2puti sedmi4no) i s kakvo da q predpazq?
vij ki4urite mn izto6tavat kosata i ako izpolzva6 presa varhu tqh 6te po4nat da se kasat taka 4e hubavo si pomisli-ili ki4uri ili presa! ina4e moje6 da polzva6 te4ni kristali
МДА СЪГЛАСНА СЪМ!Първоначално написано от Taina{}
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
ami az kato si pravih ki4uri izpolzvah produktite na pantene za boqdisana kosa, mislq 4e bqha nqkakvi s portokal, na L'oreal su6to sa dobri-4ervenite![]()
moq nevinnost i greh.....
a da naistina ako nqkoi znae ne6to pove4e za tezi "stupala" da kaje..to pak li e kato raznovidnost na ki4urite ili se boqdisva6 izcqlo?za pruv put 4uvam no mi stana interesno![]()
moq nevinnost i greh.....
аз бях преди така и беше много доброПървоначално написано от gata4eto`f
![]()
снимкаhttp://miloto14.hit.bg/IMG_3302.JPG
ето така бях преди 2-3 месеца, сега няма помен от другите цветове, почте всичко вече стана русо... Имах около 5 цвята на главата сиМоя цвят, нюанси на русото и червеното
Да спомена, че не ми беше боядисана цялото коса, а предимно горният пласт коса и отдолу някои кичури![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love