- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Mom4eta momi4eta s kyv cvqt kosa vi haresvat?
mi vyprosa e qsen
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Добавих ти и червена, въпреки че и сама можеше!![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Червена > руса >= черна > кафява
bqh napisala i 4ervena ama 6to iz4ezna ot anketata![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Защото не си я добавила като отговор. В смисъл като напишеш отговора трябва и да го включиш към анкетата. Ако не си пускала друг път анкети се случва...
Засега най-много ми харесват с черна
Ми вотнах за кестенява,но и в други цветове ми харесват момичетата.Зависи от момичето.
puskala sym mn pyti ama posle kato se opitah da go redaktiram anketaa ne mi sa pokazva6e i za tva.kakto i da e.Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Перфектната подредба.И аз съм такаПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
амии приятеля ми каза 2те протижоположностиили русо или черно
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Е ако си с много бяло лице и си руса стваш безлична.Всичко си е строго индивидулано.Харесват всякакви,поне аз трака съм забелязала-няма значение цвета
Мене ме харесват с естествения цвят на косата ми (тъмно руса)
Кестенявооооооооооооооооо оо![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Гарваново черна.
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
Не зависи от цвета на косата ... Мога да харесам всякакви моми4ета ... Зависи от мн други неща : Излъчване , вън6ен вид , фигура , на4ин на обли4ане , характер и т.н
Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...
bravooooooooooПървоначално написано от strange__
i az mislq taka ama az sum momi4e de...se pak zavisi ot mn ne6ta nqma da se napraa 4ervena ako az ne iskam za da me haresva nqkoi si...![]()
мен ме харесват с руса,макар 4е ве4е не съм мн мн,боядисах се кафява,мен мн ме кефе6е,ама пове4ето хора ме харесват руса и сега съм тъмно руса,естествения ми цвят
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!