- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- polojenie?
v kakvo polojenie e nai-dobre da mu pravq svirka?se6tam se za 2 varianta...ako toi primerno e sednal na divana i az trqbva da koleni4a pred nego li kakvo? tova ne e li unizityelno?
i 2roto ako toi e na legloto az vurhu nego li tr da sum ? pls razqsnete mi tezi ne6ta
i poneje toi e po-golem i opiten, dali 6te me naputstva? bi bilo dobre nali ?
ami ako ne svur6i ot svirkata zna4i li 4e ne sum dobra? i tr da q pravq dokato svur6i taka li? ami posle 6te moje li da praim sex![]()
ami ako ti samata nqmash jelanie po-dobre izob6to nedei.da az sb6to mislq,4e v kakvoto i polojenie da si e malko ili mnogo ynizitelno.no vse pak izborbt e tvoi iti re6avash kak da dostavqsh ydovolstvie na gadjeto si,no yverqvam te,ima i drygi,dosta po-hybavi na4ini.![]()
За да не ти е унизително-направете 69 и готово-така и на теб ще ти е готино докато му духаш.
той легнал по-гръб ,а ти си полулегнала по корем м/у краката му и така става. Така няма да го чувстваш като унижение./примерно моя не ми дава той да е прав и така да му правя...а за мен не е унижение,защото си е доказал колко мн ме уважава като личност,но както и да е....малко отклонение/.
първият път може и да не свърши.нормално е първите пъти да не си добра използвай ръцете си повече .все едно му биеш чекия,ама го и засмуквай,облизвай и тн.
може да правите после секс,ако искате,може и да не свърши ,а да продлъжите със секс.То тва не го мисли
Щом мислиш, че доставяйки удоволствие на партньора със свое желание, би могла да бъдеш унизена, не си готова психически за тези неща. Най-хубавата свирка е, когато той е прав.
Мноо си проста...мноо...нямам какво повече да добавя.
аз пък най-много обичам да е седнал,а аз да съм коленичила...права не ми е мн удобно,не че и той е навит повече то 1 мин,де,ама няма значение...Първоначално написано от `Death`Whore`
a ako si mislish 4e me interesuva kak obi4ash baq se odale4e ot temata ti nash kolko gi boli xorata tuka uniq raboti kak si obi4ala xi4 i men neme interesuva xax ludo momi4eПървоначално написано от shadow4e
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
ако е на пода-малко се е*ват колената на мацкатаПървоначално написано от `Death`Whore`
...но да така. Също може и той легнал,ти поседнала над него ...да де
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил