.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Мега фен Аватара на koalka
    Ами това е много хубаво дето го е направил.Мил жест.Явно изпитва нещо към теб и иска да ти го покаже.За това най-дабре си поговорете и се изяснете.А ако ти го харесваш не виждам защо да не стане нещо между вас.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ще видим утре какво ще стане, но определено нищо вече няма да е същото. Нямате си представа каква грамадна изненада беше това за мене. Вярно, близки бяхме, но само защото сме от един клас и от една компания приятели. Въобще не съм си представяла, че е способен на нещо такова. Определено ще му дам шанс. И ей, luda`flirtajika, за сега си е мой, ако се провини в нещо тогава пак ще говорим по въпроса за взимането
    е да тои никога няма да се провини като гледам какво е направил за теб... а сега тругнали ли сте??? или о6те се 4уди6 кфо да го прави6
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Повече от фен Аватара на RudeBunny
    Град
    там,където вятъра спомени носи и морето сълзите обгръща..там вечно се връщам
    Цитирай Първоначално написано от sexy_small_lady
    това за пореден пъд доказва,че когато искат момчетата могат да бъдат страшно мили,но понякога са....хммм направо не е за коментиране
    мдам.. искам и аз такова момчеее.. хехе мила завиждам тии... и после разкажи какво е станало
    http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
    MinD|ConTroL_F
    ..and if you`re lucky.;;
    I mean.. the luckiest person in the world...
    the one you love decides to love you back!

Голям фен
    Град
    S o F i A
    ooo kolko sladko))))
    q kaji kak mina sre6tata?:P
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Само да знаеш как благородно ти завиждам...
    Евалата, намерила си много готино момче, а не поредният боклук
    Успех с него
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    blazq blazq dali nqma da moje tova tvoeto mom4e da go klonira6??? haide razkaji kak e minala sre6tata
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    4ak 4ak 4e o6te gledam s 6iroko otvoreni o4i ! Napravo kat v nqkoi film zvu4i :P Nemoga da osmislq situaciqta, ama opredeleno mom4eto zaslujava da go uvaji6 s pone 1 sre6ta!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    аххахахах жестоко Честито ти-много мило от негова страна.А тая тема трябва момчетата да я прочетат.Дет се казва и много малък подарък ше зарадва едно момиче (не си мислете че ни е за парите,жеста и изненадата са важни)...Ехххх страхотно като в приказка направо

за съжаление момичетата не разбират тези жестове!!! колкото повече се опитваш да им угодиш и да са доволни толкова повече се надуват и се мислят за "коя съм аз"!

Цитирай Първоначално написано от Waterhand
    за съжаление момичетата не разбират тези жестове!!! колкото повече се опитваш да им угодиш и да са доволни толкова повече се надуват и се мислят за "коя съм аз"!
    Не забравяй,че невсички момичета са еднакви.Наистина се срещат и такива,които не могат да оценят подобни жестове,но според мен повечето биха го оценили.

Guest

Re: Случи ми се нещо страхотно... но какво за бога означава?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ето какво стана. Един съученик ми звънна преди половин час и казва слез долу пред блока си.И аз питам - защо, ще излизаме ли? И той вика просто слез, там чака едно такси, отиди при шофьора и му кажи че ти си момичето. И аз въобще не знаех какво става, но го направих. Слизам, виждам таксито и като пълна идиотка надниквам през прозореца и казвам "аз съм момичето", точно както ми каза съученика ми.И човека слезе от колата, отвори задната врата и извади едно грамадно плюшено мече, което ми стига до брадичката.И ми го даде. Не знам как стана, но натиснах коремчето и то започна да ми казва името със гласа на въпросното момче!!!! Изненадата ми беше пълна. А шовьора вика гаджето ти много те обича. и аз - ама той не ми е гадже!!!! И човека запали колата и си тръгна а аз останах пред блока с грамаден мечок в ръце. И заплаках - не знам защо... качвам се пак в нас и не мога да повярвам. И тъкмо заключвам вратата и телефона ми звънни и момчето ме пита " какво ще кажеш?" и аз направо не знаех какво да му кажа и го чух как се засмя и вика хубаво, тогава като осмислиш случилото се ми се обади и ми кажи дали искаш да излезем някой път.

някой да ми каже какво да правя и какво значи това плс плс плс
    otkusni glavata na me4eto i mu q prati po su6tiq na4in kakto toi ti e podaril me4eto.

Повече от фен
    Град
    Mars
    много сладка история много рядко се срещат такива момчета.това момче наистина те харесва за да направи такова нещо затова не го изпускай.аиде УСПЕХ!
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Фен
    Град
    В нас ;)
    леле колко хубава история .. искам и аз такааааааа
    айде успех и поздрави тва супер яко момче от мое име

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Много много много сладкооо
    Личи си че момчето не е безразлично към теб!За да направи този жест съм убедена че е изразходвал доста пари,време и усилия.Щастливка си!Ако харесваш момчето-предприеми нещо да се сближите още повече.Иии разбира се обади му се да му благодариш

Tva e syper milo ako te kefi izlez s nego puk moje da stane neshto [-o<
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Мега фен
    Да не си на 3? Естествено, че значи, че те харесва. Изглеждаш ми доста глупава.

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от sasho_metallico
    WOW!
    Тва звучи супер готино. А колкото до впроса ти.. в него се крие отговора: Обади се на момчето.
    И според мен така.Много готина историика
    После да кажеш какво е станало(ако излезеш)
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Град
    Градът на кауните!
    Купи му един плюшен кечист и му го прати с някой пропаднал циганин. Знакът трябва да е "Всичко се връщаааа"
    Сатаната е пич.

girl_sexy
    Guest

LelEllEee

ЛелелЕ!!Тва е страхотна история...напраоо 6а падна,4е о6те съшествуват такива мом4ета!!!Ако на мене ми се слу4и,няма ваоб6те да се замисля да изляза с тва мом4е!!Просто сУПЕр!

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    браво ... все още има мъже на тоя свят ... дано всичко да е наред и да не те използва .... Ще се радвам ако има ХепИ Енд и айде бе момиче какво стана със срещата !?!?

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    wowow и тва ако е вярно...значи,че момчето те обожава...обади му се,ако си сигурна,че и ти имаш някакви подобни чувства към него...

а П.С само да питам,как го е направил тва мече бе ,да говори с неговия глас и да казва твоето име,лолол тва е якоо
    f@nt@zi@

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    wowow и тва ако е вярно...значи,че момчето те обожава...обади му се,ако си сигурна,че и ти имаш някакви подобни чувства към него...

а П.С само да питам,как го е направил тва мече бе ,да говори с неговия глас и да казва твоето име,лолол тва е якоо
    Ima takiva zapisvashti plusheni igrachki.. i az podarih na moito momche edno sarce deto govoreshe s moq glas..
    A otnosno temata.. Leleee mnogo milo.. i romantichno.. Strashno se radvam za tebe macka.. i chakam da razkajesh kak e minala sreshtata

mi qsno ti e pokazal kvo zna4i-4e te haresva i iska da e s teb ne se 4ydi ami ako go haresva6 deistvai

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Eee naistina imalo romantici...
    Radvai se na tfa..koeto sydbata ti e podnesla..i gledai da ne precakash neshtata...dokaji mu che i ti izpitvash syshtoto kym neo

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от Рокендрол шматка
    Купи му един плюшен кечист и му го прати с някой пропаднал циганин. Знакът трябва да е "Всичко се връщаааа"
    Не го/я слушай
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си