- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случи ми се нещо страхотно... но какво за бога означава?!?!
Ами това е много хубаво дето го е направил.Мил жест.Явно изпитва нещо към теб и иска да ти го покаже.За това най-дабре си поговорете и се изяснете.А ако ти го харесваш не виждам защо да не стане нещо между вас.
е да тои никога няма да се провини като гледам какво е направил за теб... а сега тругнали ли сте??? или о6те се 4уди6 кфо да го прави6Първоначално написано от Анонимко
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
мдам.. искам и аз такова момчеее.. хехе мила завиждам тии... и после разкажи какво е станалоПървоначално написано от sexy_small_lady
![]()
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
ooo kolko sladko))))
q kaji kak mina sre6tata?:P
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Само да знаеш как благородно ти завиждам...
Евалата, намерила си много готино момче, а не поредният боклук![]()
Успех с него![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
blazq blazqdali nqma da moje tova tvoeto mom4e da go klonira6???
haide razkaji kak e minala sre6tata
![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
4ak 4ak 4e o6te gledam s 6iroko otvoreni o4i ! Napravo kat v nqkoi film zvu4i :P Nemoga da osmislq situaciqta, ama opredeleno mom4eto zaslujava da go uvaji6 s pone 1 sre6ta!
аххахахах жестокоЧестито ти-много мило от негова страна.А тая тема трябва момчетата да я прочетат.Дет се казва и много малък подарък ше зарадва едно момиче (не си мислете че ни е за парите,жеста и изненадата са важни)...Ехххх страхотно като в приказка направо
![]()
за съжаление момичетата не разбират тези жестове!!! колкото повече се опитваш да им угодиш и да са доволни толкова повече се надуват и се мислят за "коя съм аз"!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не забравяй,че невсички момичета са еднакви.Наистина се срещат и такива,които не могат да оценят подобни жестове,но според мен повечето биха го оценили.Първоначално написано от Waterhand
otkusni glavata na me4eto i mu q prati po su6tiq na4in kakto toi ti e podaril me4eto.Първоначално написано от Анонимко
много сладка история много рядко се срещат такива момчета.това момче наистина те харесва за да направи такова нещо затова не го изпускай.аиде УСПЕХ!
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
леле колко хубава история .. искам и аз такааааааа
айде успех и поздрави тва супер яко момче от мое име![]()
Много много много сладкооо![]()
Личи си че момчето не е безразлично към теб!За да направи този жест съм убедена че е изразходвал доста пари,време и усилия.Щастливка си!Ако харесваш момчето-предприеми нещо да се сближите още повече.Иии разбира се обади му се да му благодариш![]()
Tva e syper milo ako te kefi izlez s nego puk moje da stane neshto [-o<
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Да не си на 3? Естествено, че значи, че те харесва. Изглеждаш ми доста глупава.
И според мен така.Много готина историикаПървоначално написано от sasho_metallico
![]()
После да кажеш какво е станало(ако излезеш)![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Купи му един плюшен кечист и му го прати с някой пропаднал циганин. Знакът трябва да е "Всичко се връщаааа"![]()
Сатаната е пич.
ЛелелЕ!!Тва е страхотна история...напраоо 6а падна,4е о6те съшествуват такива мом4ета!!!Ако на мене ми се слу4и,няма ваоб6те да се замисля да изляза с тва мом4е!!Просто сУПЕр!
браво ... все още има мъже на тоя свят ... дано всичко да е наред и да не те използва.... Ще се радвам ако има ХепИ Енд
и айде бе момиче какво стана със срещата !?!?
![]()
wowow и тва ако е вярно...значи,че момчето те обожава...обади му се,ако си сигурна,че и ти имаш някакви подобни чувства към него...![]()
а П.С само да питам,как го е направил тва мече бе,да говори с неговия глас и да казва твоето име,лолол тва е якоо
![]()
![]()
f@nt@zi@
Ima takiva zapisvashti plusheni igrachki.. i az podarih na moito momche edno sarce deto govoreshe s moq glas..Първоначално написано от f@nt@zi@
A otnosno temata.. Leleee mnogo milo.. i romantichno.. Strashno se radvam za tebe macka.. i chakam da razkajesh kak e minala sreshtata![]()
mi qsno ti e pokazal kvo zna4i-4e te haresva i iska da e s tebne se 4ydi ami ako go haresva6 deistvai
![]()
Eee naistina imalo romantici...
Radvai se na tfa..koeto sydbata ti e podnesla..i gledai da ne precakash neshtata...dokaji mu che i ti izpitvash syshtoto kym neo![]()
Не го/я слушайПървоначално написано от Рокендрол шматка
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?