.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    Мега фен Аватара на iiirish
    просто момчето здраво е хлътнало по теб бъди щастлива, че си толкова желана а ако харесваш момчето... какво по-хубаво от това \/

а нали знаете момчето колко треа да се постарае за срещата да не изглежда плоска на фона на първоначално направения жест...
    така че и на човека не му е лесно

Фен
    Град
    In your mind~
    Evala na momcheto...toi e lyd po teb :P lele kolky sladky ot negova strana..iavny mn te obichka

Ех... колко сладко!
    Тая истори ме разби! Хахаха Това момче е супер! И аз както повечето тук направо ти завиждам
    А иначе ( ) -излезте и всичко ще стане ясно. Но щом ти е симпатичен,значи още по-добре.Даже вече ви виждам хванати за ръчичка
    Който не ме харесва ,няма вкус!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chukasimo
    а нали знаете момчето колко треа да се постарае за срещата да не изглежда плоска на фона на първоначално направения жест...
    така че и на човека не му е лесно
    най-доброто което може да направи е да я прегърне и целуне още щом я види

FiRe_LaDy
    Guest
    leleee tva e qko.Izlez s nego,kvo gubish ?Pak i se pak po jesta si lichi che momcheto ima seriozni chuvstva. :P Super e tova,koeto ti se e sluchilo.Pojelavam si go i na men ili pone neshto podobno (da ne stavam alchna,ama mnogo mi haresa )

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    leleee tva e qko.Izlez s nego,kvo gubish ?Pak i se pak po jesta si lichi che momcheto ima seriozni chuvstva. :P Super e tova,koeto ti se e sluchilo.Pojelavam si go i na men ili pone neshto podobno (da ne stavam alchna,ama mnogo mi haresa )
    Ако става дума и на мен ми харесва.Много е романтично.Просто е SUPER
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Tesinka
    Guest
    Lele,ama ti oshte li 4akash???Q mu zvunkai na mom4eto! zaslujil si go e...

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Samo edno moga da kaja 6apka mu svalqm na toq momak !!! Mnogo dobre go e zamislil i izpalnil . Evala mu ! =D> =D>
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Голям фен
    Tova e super krasiv jest.Qvno tova momche mnogo te haresva i iska da e s teb..... Moje bi trqbva da izlezesh s nego,no ako ne mojesh da otvarnesh na chustvata mu po dobre nedei da go naranqvash zashtoto qvno ne go zaslujava
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

ako ne go iskash ti, prati go pri men.nqma znachenie na kolko godini e

Вече почнахме да се повтаряме, но това е чудесно! По-романтично, и най-вече изненадващо не може да е! Искрено ти завиждам... Айде моля те разкажи какво е станало.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Фен
    Град
    sofia
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    jestoko super mn ti blaze!
    izlezte moje pak i da izleze ne6to ako ti go haresva6 estestveno

Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от freaky_FK
    ako ne go iskash ti, prati go pri men.nqma znachenie na kolko godini e
    Ако ти не го харесаш прати го на мен

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    абе вий гледате само материалното бе.. таз мечка предстаям си кфи пари е.. ако и беше подарил нещо по малко и незабележимо нямаше да ви напрай такова впечатление..
    а и не си мислете че момчетата не искат да дават всичко на момичетата около себе си.. просто повечето няма материалната възможност да ви задоволят капризите.. не всички са такива за каквито ги мислите..
    и се пак поздраям пича.. яко е напрайл..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Мн сладка история.Излез с него,явно наистина мн те харесва(обича).Браво на пича ,има въображение. =D>

Нима си мойта половина в любовта,еротичния заряд в мойто тяло,в моя свят...

Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]абе вий гледате само материалното бе.. таз мечка предстаям си кфи пари е.. ако и беше подарил нещо по малко и незабележимо нямаше да ви напрай такова впечатление..
    а и не си мислете че момчетата не искат да дават всичко на момичетата около себе си.. просто повечето няма материалната възможност да ви задоволят капризите.. не всички са такива за каквито ги мислите..
    и се пак поздраям пича.. яко е напрайл..
    Поне аз не гледам материално

Страхотно !!! =D> =D> =D> на момчето
    Наистина си заслужава да излезеш с него личи си колко много те харесва или обича незнам.... но го е направил много сладко и романтично Направо ми подобри настроението сега

Awe imashe edna podobna tema samo moje li da mi kajesh koq ot dvete q e napisala taq glypost purva?
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си