- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случи ми се нещо страхотно... но какво за бога означава?!?!
просто момчето здраво е хлътнало по теббъди щастлива, че си толкова желана
а ако харесваш момчето... какво по-хубаво от това \
/
а нали знаете момчето колко треа да се постарае за срещата да не изглежда плоска на фона на първоначално направения жест...![]()
така че и на човека не му е лесно
Evala na momcheto...toi e lyd po teb :P lele kolky sladky ot negova strana..iavny mn te obichka![]()
Ех... колко сладко!![]()
![]()
![]()
Тая истори ме разби! Хахаха Това момче е супер! И аз както повечето тук направо ти завиждам![]()
А иначе () -излезте и всичко ще стане ясно. Но щом ти е симпатичен,значи още по-добре.Даже вече ви виждам хванати за ръчичка
![]()
Който не ме харесва ,няма вкус!!!
най-доброто което може да направи е да я прегърне и целуне още щом я видиПървоначално написано от Chukasimo
![]()
leleee tva e qko.Izlez s nego,kvo gubish ?Pak i se pak po jesta si lichi che momcheto ima seriozni chuvstva. :PSuper e tova,koeto ti se e sluchilo.Pojelavam si go i na men ili pone neshto podobno (da ne stavam alchna,ama mnogo mi haresa
)
Ако става дума и на мен ми харесва.Много е романтично.Просто е SUPERПървоначално написано от FiRe_LaDy
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Lele,ama ti oshte li 4akash???Q mu zvunkai na mom4eto!zaslujil si go e...
![]()
Samo edno moga da kaja 6apka mu svalqm na toq momak !!! Mnogo dobre go e zamislil i izpalnil . Evala mu ! =D> =D>
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Tova e super krasiv jest.Qvno tova momche mnogo te haresva i iska da e s teb..... Moje bi trqbva da izlezesh s nego,no ako ne mojesh da otvarnesh na chustvata mu po dobre nedei da go naranqvash zashtoto qvno ne go zaslujava![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
ako ne go iskash ti, prati go pri men.nqma znachenie na kolko godini e![]()
Вече почнахме да се повтаряме, но това е чудесно! По-романтично, и най-вече изненадващо не може да е! Искрено ти завиждам... Айде моля те разкажи какво е станало.![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jestoko super mn ti blaze!
izlezte moje pak i da izleze ne6to ako ti go haresva6 estestveno
Ако ти не го харесаш прати го на менПървоначално написано от freaky_FK
![]()
абе вий гледате само материалното бе.. таз мечка предстаям си кфи пари е.. ако и беше подарил нещо по малко и незабележимо нямаше да ви напрай такова впечатление..
а и не си мислете че момчетата не искат да дават всичко на момичетата около себе си.. просто повечето няма материалната възможност да ви задоволят капризите.. не всички са такива за каквито ги мислите..
и се пак поздраям пича.. яко е напрайл..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Мн сладка история.Излез с него,явно наистина мн те харесва(обича).Браво на пича ,има въображение. =D>
Нима си мойта половина в любовта,еротичния заряд в мойто тяло,в моя свят...
Поне аз не гледам материалноПървоначално написано от [CSKA
Страхотно !!! =D> =D> =D> на момчето
Наистина си заслужава да излезеш с него личи си колко много те харесва или обича незнам.... но го е направил много сладко и романтичноНаправо ми подобри настроението сега
![]()
![]()
Awe imashe edna podobna tema samo moje li da mi kajesh koq ot dvete q e napisala taq glypost purva?
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.