- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли ?
Искам да знам дали вярвате в гледачки?Питам визащото бях на скоро и ми каза,че ще се саберем с момчето,което харесвам.А сега се чудя да вярвам ли....или да не си давам напразни надеждиллллКажете какво мислите ?
Не вярвам!Почти всички(предполагам има изключения) са измамнички,дето ти казват това,което искаш да чуеш ,за да и вземат паричките![]()
Не се излагай! Ми какво друго да ти каже-представям си с ква отчаяна физиономия си я питала дали ще се съберете...Това са чисти глупости. Като го искаш - върви, поговори с него и се разберете. Врачката няма да ти помогне. Само ти можеш да промениш отношенията ви.
Аз не вярвам в такива неща. Не отричам съществуването на феномени и други такива висши сили, ама врачките са си лъжа и измама.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Az vqrvam v takiva neshta,no kakto kazaha i drugite ima kolkoto iskash sharlatanki taka che ne vlagai nadejdi v dumite i za da ne ostanesh razocharovana.Vsi4ko zavisi ot teb
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
suglasna sumПървоначално написано от LP_girl_14
,mani gi teq we-vqrvam samo ako mi e dokazanao,4e sa izlekuvali mnooooogo bolen 4ovek,ma se sumnqqm
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
az vqrvam,za6toto dnes xodix i vsi4ko mi poznaxa,absolutno vsi4ko.ne govoroq samo za mom4eta,a i za cqloto mi semeistvo,za blizkite i t.n.no ne se znae na kakva si popadnala...
obi4am strastno,no ako me lajat-stava opasno!
hahha gledachki? povqrvai prosto nqkoi den cv sebe si po dobre. puk i zashto ti e nujno da nauchish kakvo shte ti se sluchi v budeshteto ne ti li e interesno da ostanesh iznenadana ?
Истинските врачки се броят на пръстите на едната ръка.Да ти кажа,въобще не им вярвай на врачките.Ако се съберете с момчето,това ще е съвпадение.То ясно,че или ще се съберете или не.Може на врачката да и се е видяло по-вероятно да се съберете и да е решила да каже това.Но каквото и да мислиш,знай,че повечето са измамнички.И няма смисъл заради момче да ходиш по врачки.Ами ти през живота си може и 100 момчета да харесваш.Може ли за всяко да се допитваш до някакви непознати врачки?!Ти си решаваш,но лично за мен почти всички врачки са само хитри измамнички.
Човек вярва на това,което иска да чуе попринцип
az vqrvam no samo na dve.. 6tot sa poznati ...
Ne im vqrvai na tapite pe4ki ( sry za izraza ) ako go iska6 tova mom4e se POSTARAI da go spe4eli6 i pomni Nqma Nemoga ima Neiskam !!!
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
са се сетих докато бях на изпит във Велико Търново идва некъв турчин към мен както си седа сама на една пейчица и ми вика: искаш ли да ти гледам? аз естествено: неам пари мерси.. той: е нищо за тебе без пари.. аз: епа добреи ми гледа пълни глупости ми каза ма поне се забавлявах...
![]()
ами аз по принцип не мисля че гледачките казват нещо вярно но ако чуя че казва нещо хубаво има вероятност да й повярвам но в повечето случай човек вярва напразно.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
значи ако искате вярвайте но баба ми ми гледа на карти преди 1 година и каза 4е ще срещна момче с което ще сме дълго и ще сме много щастливи и така се и случи да вярвам но само на нея
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
az sam na mnenie 4e vinagi trqbva da ima ne6to v koeto da vqrva6 kato naprimer vsi4kite sueveri...da moje da sa vqrni no tova e kato nqkakav stimul ina4e vsi4kite uspehi na sa blagodarenie na malkoto talisman4e v djoba a blagodarenie na samiq 4ovek taka 4e za da se sabere6 s mom4eto koeto haresva6 nedei prosto da sedi6 i da 4aka6 a deistvai
mm ne spored men vseki sam gradi sadbata si i nikoi ne moje da predskaje bade6teto makar 4e do sega mnogo hora sa pravili uspe6ni opiti....
S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!
Никога не съм ходила на гледачка и не смятам да ходяПочти всички са шарлатани....така че не се доверявай, а мисли позитивно
![]()
Първоначално написано от He3HauKa
![]()
това е много вярно!Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
Ако си сигурна,в способностите на тая гледачка,може и да е вярно,но ако е няква улична циганка,която се чуди от каде да си намери пари за цигари...не мисля,че ще е особено вярно това,което ще ти каже,но все пак надеждата умира последна...
![]()
по принцип,каквото ти е писано ще стане,и без да ти го кажат предварително!
f@nt@zi@
ами зависи
има такива, които познават, но не се знае на каква ще попаднеш
истинските са малко
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
НЕ ВЯРВАМ!!!
А ти Повярвай в собствените си възможности!!!![]()
Не очаквай да стане нещо от самосебеси. Простно потърси момчето и Ти направи първата крачка!!!