- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случи ми се нещо страхотно... но какво за бога означава?!?!
Ето какво стана. Един съученик ми звънна преди половин час и казва слез долу пред блока си.И аз питам - защо, ще излизаме ли? И той вика просто слез, там чака едно такси, отиди при шофьора и му кажи че ти си момичето. И аз въобще не знаех какво става, но го направих. Слизам, виждам таксито и като пълна идиотка надниквам през прозореца и казвам "аз съм момичето", точно както ми каза съученика ми.И човека слезе от колата, отвори задната врата и извади едно грамадно плюшено мече, което ми стига до брадичката.И ми го даде. Не знам как стана, но натиснах коремчето и то започна да ми казва името със гласа на въпросното момче!!!! Изненадата ми беше пълна. А шовьора вика гаджето ти много те обича. и аз - ама той не ми е гадже!!!! И човека запали колата и си тръгна а аз останах пред блока с грамаден мечок в ръце. И заплаках - не знам защо... качвам се пак в нас и не мога да повярвам. И тъкмо заключвам вратата и телефона ми звънни и момчето ме пита " какво ще кажеш?" и аз направо не знаех какво да му кажа и го чух как се засмя и вика хубаво, тогава като осмислиш случилото се ми се обади и ми кажи дали искаш да излезем някой път.
някой да ми каже какво да правя и какво значи това плс плс плс![]()
еми,че много те харесва и иска да е с теб.Излез с него,заслужил си го е!!!
А ти харесваш ли го? мале много готина история![]()
![]()
![]()
WOW!
Тва звучи супер готино. А колкото до впроса ти.. в него се крие отговора: Обади се на момчето.
Estestveno 4e 6te izleze6 s negoKaji samo edno : Ia Ia Vunderba xaxax Ne we maitap
Smisal, sled kato si e naprail truda i e naprail ne6to tolkova romanti4no za tebe avno naistina iska ne6tata da se polu4at mejdu vas
Kakvo 4aka6 - obqjdai mu se
Uspeh!
6te kaja samo edno-EVALA4oveka qvno e lud po teb, i tozi jest, koito e napravil e pove4e ot strahoten. zamisli se s kakva luybov bi te daril tozi 4ovek..i o4evidno ne e poredniq prostak ili izpolzva4. az bih bila na 7moto nebe ako mi napravqt takava iznenada
a ti haresva6 li go?
moq nevinnost i greh.....
...и един мармот завива шоколада в станйол...
Първоначално написано от Do_YoU`lOvE_mE
nqma kakvo drugo da kaja..........osven i az da te popitam dali go haresfa6 tfa mom4e .. ?.........a i 4e tfa e edna strahotna istoriq...mn e qko... \/
male basi qkoto!!!postapkata mu e super qka naprao ti zavijdam :P radvam se mn za tebe.ako i ti 4uvstva6 ne6to kum nego napravo...![]()
Emi izlezni s nego ako go haresva6.Niama da sujaliava6 mom4eto e mn originalno i milo i qvno dosta hlutnalo.![]()
ха що я написа под формата на въпрос тая тема не ми е ясно.Можеше само да разкажеш случката без да задаваш излишни въпроси!
sam ne moga :P
Леле явно това момче те ОБОЖАВА!Това е страхотен начин да покаже чувствата си към тебе.Много е готино!![]()
ee tva e super... ako pone malko ti e simpati4en izlez s nego pone ot blagodarnost (nqma ni6to lo6o v tva)![]()
Дали го харесвам ли? Еми преди ден го считах за супер сладур, много приятна компания... а днес направо хвърча и си мисля постоянно за него. и май здраво съм хлътнала. И да - обадих му се, утре вечер ще излизаме, но сами, без компанията.
Защо го написах като въпрос ли? Ами честно казанбо страшно се притеснявам да не се окаже просто базик. Вероятността е малка, но наистина се притеснявам
Мармота завива станиол? А шоколада къде еНе, наистина е невероятно, но не си измислям. Такова нещо не може да се излъже. Пък ако не ми вярваш - съжалявам, важното е че аз си знам какво е било и как се почувствах
lele syper istoriq-macka naistina si go e zaslujil-trugvai s nego,ako ne ti go zemam
-
![]()
![]()
![]()
i az iskam taka basi ne e 4estno :P
nishto radvam se za teb macka
hvani se s nego,ako pone leko te kefi,zashtoto toi mn te haresva
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
ще видим утре какво ще стане, но определено нищо вече няма да е същото. Нямате си представа каква грамадна изненада беше това за мене. Вярно, близки бяхме, но само защото сме от един клас и от една компания приятели. Въобще не съм си представяла, че е способен на нещо такова. Определено ще му дам шанс. И ей, luda`flirtajika, за сега си е мой, ако се провини в нещо тогава пак ще говорим по въпроса за взимането![]()
Определено е направил голям жест
Тва е супер якооо !
ЛЕле тва момче наистина е лудо по теб!ХАх защо момчетата (повечето) не правеха такива жестове...божествено . УСПЕХ с него миличка![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
radvam se za vas.. bravo na mom4eto [-o< ...ps.. Za6to ne se namirat po 4esto tolkova izobretatelni mom4eta??????![]()
Наистина ако имаше повече момчета като него щеше да е суперПървоначално написано от Taina{}
А иначе не ми се вярва да се бъзика с теб,особено като го е направил това!
това за пореден пъд доказва,че когато искат момчетата могат да бъдат страшно мили,но понякога са....хммм направо не е за коментиране![]()
To si lichi che, momcheto e ludnalo po teb ! I mn rqdko se sluchva nqkakva takava mn hubava iznedada da poluchish ot momche, a osobeno ot nqkoi s koito ne si !! Ako pone neshto chuvstvash kam nego moje da si s nego..
Inache ima i drug variant che, toi mn te uvajava kato priqtelka.. I si mu nai dobrata priqtelka.. no tova e po malko veroqtno
Ееееее не е чесно искам и аз. Супер завиждам ти благородно и успех
![]()