.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69
    Guest

Случи ми се нещо страхотно... но какво за бога означава?!?!

Ето какво стана. Един съученик ми звънна преди половин час и казва слез долу пред блока си.И аз питам - защо, ще излизаме ли? И той вика просто слез, там чака едно такси, отиди при шофьора и му кажи че ти си момичето. И аз въобще не знаех какво става, но го направих. Слизам, виждам таксито и като пълна идиотка надниквам през прозореца и казвам "аз съм момичето", точно както ми каза съученика ми.И човека слезе от колата, отвори задната врата и извади едно грамадно плюшено мече, което ми стига до брадичката.И ми го даде. Не знам как стана, но натиснах коремчето и то започна да ми казва името със гласа на въпросното момче!!!! Изненадата ми беше пълна. А шовьора вика гаджето ти много те обича. и аз - ама той не ми е гадже!!!! И човека запали колата и си тръгна а аз останах пред блока с грамаден мечок в ръце. И заплаках - не знам защо... качвам се пак в нас и не мога да повярвам. И тъкмо заключвам вратата и телефона ми звънни и момчето ме пита " какво ще кажеш?" и аз направо не знаех какво да му кажа и го чух как се засмя и вика хубаво, тогава като осмислиш случилото се ми се обади и ми кажи дали искаш да излезем някой път.

някой да ми каже какво да правя и какво значи това плс плс плс

еми,че много те харесва и иска да е с теб.Излез с него,заслужил си го е!!!
    А ти харесваш ли го? мале много готина история

WOW!
    Тва звучи супер готино. А колкото до впроса ти.. в него се крие отговора: Обади се на момчето.
    Sasho Metallicov

Baby, I'm not that kind of man...

WwW.Sasho-Metallico.CoM <- Моя дневник

Guest
    Estestveno 4e 6te izleze6 s nego Kaji samo edno : Ia Ia Vunderba xaxax Ne we maitap Smisal, sled kato si e naprail truda i e naprail ne6to tolkova romanti4no za tebe avno naistina iska ne6tata da se polu4at mejdu vas Kakvo 4aka6 - obqjdai mu se Uspeh!

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    6te kaja samo edno-EVALA 4oveka qvno e lud po teb, i tozi jest, koito e napravil e pove4e ot strahoten. zamisli se s kakva luybov bi te daril tozi 4ovek..i o4evidno ne e poredniq prostak ili izpolzva4. az bih bila na 7moto nebe ako mi napravqt takava iznenada a ti haresva6 li go?
    moq nevinnost i greh.....

Голям фен
    Град
    София
    ...и един мармот завива шоколада в станйол...

И ТОВА АКО НЕ Е ЛЮБОВ, КАК ИНАЧЕ МОЖЕШ ДА ГО НАРЕЧЕШ....няма какво да мислиш обаждай му се веднага

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    Цитирай Първоначално написано от Do_YoU`lOvE_mE
    И ТОВА АКО НЕ Е ЛЮБОВ, КАК ИНАЧЕ МОЖЕШ ДА ГО НАРЕЧЕШ....няма какво да мислиш обаждай му се веднага

nqma kakvo drugo da kaja..........osven i az da te popitam dali go haresfa6 tfa mom4e .. ?.........a i 4e tfa e edna strahotna istoriq...mn e qko... \/

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    male basi qkoto!!!postapkata mu e super qka naprao ti zavijdam :P radvam se mn za tebe.ako i ti 4uvstva6 ne6to kum nego napravo...

Цитирай Първоначално написано от hollaback_girl
    male basi qkoto!!!postapkata mu e super qka naprao ti zavijdam :P radvam se mn za tebe.ako i ti 4uvstva6 ne6to kum nego napravo...
    направо няма какво да говорим

Повече от фен
    Emi izlezni s nego ako go haresva6.Niama da sujaliava6 mom4eto e mn originalno i milo i qvno dosta hlutnalo.

Фен
    Град
    Sofia
    ха що я написа под формата на въпрос тая тема не ми е ясно.Можеше само да разкажеш случката без да задаваш излишни въпроси!
    sam ne moga :P

Супер фен
    Леле явно това момче те ОБОЖАВА!Това е страхотен начин да покаже чувствата си към тебе.Много е готино!

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    ee tva e super... ako pone malko ti e simpati4en izlez s nego pone ot blagodarnost (nqma ni6to lo6o v tva)

Guest
    Дали го харесвам ли? Еми преди ден го считах за супер сладур, много приятна компания... а днес направо хвърча и си мисля постоянно за него. и май здраво съм хлътнала. И да - обадих му се, утре вечер ще излизаме, но сами, без компанията.

Защо го написах като въпрос ли? Ами честно казанбо страшно се притеснявам да не се окаже просто базик. Вероятността е малка, но наистина се притеснявам

Мармота завива станиол? А шоколада къде е Не, наистина е невероятно, но не си измислям. Такова нещо не може да се излъже. Пък ако не ми вярваш - съжалявам, важното е че аз си знам какво е било и как се почувствах

lele syper istoriq-macka naistina si go e zaslujil-trugvai s nego ,ako ne ti go zemam - i az iskam taka basi ne e 4estno :P nishto radvam se za teb macka hvani se s nego,ako pone leko te kefi,zashtoto toi mn te haresva
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Guest
    ще видим утре какво ще стане, но определено нищо вече няма да е същото. Нямате си представа каква грамадна изненада беше това за мене. Вярно, близки бяхме, но само защото сме от един клас и от една компания приятели. Въобще не съм си представяла, че е способен на нещо такова. Определено ще му дам шанс. И ей, luda`flirtajika, за сега си е мой, ако се провини в нещо тогава пак ще говорим по въпроса за взимането

Супер фен
    Определено е направил голям жест

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Тва е супер якооо !
    ЛЕле тва момче наистина е лудо по теб!ХАх защо момчетата (повечето) не правеха такива жестове...божествено . УСПЕХ с него миличка
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    radvam se za vas.. bravo na mom4eto [-o< ...ps.. Za6to ne se namirat po 4esto tolkova izobretatelni mom4eta??????

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    radvam se za vas.. bravo na mom4eto [-o< ...ps.. Za6to ne se namirat po 4esto tolkova izobretatelni mom4eta??????
    Наистина ако имаше повече момчета като него щеше да е супер А иначе не ми се вярва да се бъзика с теб,особено като го е направил това!

Guest
    това за пореден пъд доказва,че когато искат момчетата могат да бъдат страшно мили,но понякога са....хммм направо не е за коментиране

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    To si lichi che, momcheto e ludnalo po teb ! I mn rqdko se sluchva nqkakva takava mn hubava iznedada da poluchish ot momche, a osobeno ot nqkoi s koito ne si !! Ako pone neshto chuvstvash kam nego moje da si s nego..

Inache ima i drug variant che, toi mn te uvajava kato priqtelka.. I si mu nai dobrata priqtelka.. no tova e po malko veroqtno

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Фен
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Леле явно това момче те ОБОЖАВА!Това е страхотен начин да покаже чувствата си към тебе.Много е готино!
    Мн вярно! Зявиждам ти направо

Голям фен Аватара на thirteen
    Ееееее не е чесно искам и аз . Супер завиждам ти благородно и успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си