.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: gadno li e?

Hybrid View

Guest

gadno li e?

gadno li e kogato pravi6 svirka? kakvo e use6taneto> a vkusut?strah me e ako mi se dogadi kvo da napravq?vupreki 4e toi e dosta 4istopluten
    mersi

Guest
    ili obi4ate da go pravite?

Guest
    na mene mi e kef da mu dostavqm udovolstvie. mi, ne mi se e slu4valo da mi se dogadi, samo da se zadavq, ama ne e big deal.

Голям фен
    ми не...мен не кефи да му доставям удоволствие..вкусът не е най-приятния...но се превъзмогва...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Супер фен Аватара на maybelline
    Чак пък да ти се догади...едва ли.Ако се опасяваш от това,докато правиш свирка не мисли за вкуса,опитай да мислиш за нещо друго.А и не е нужно цял ден да го правиш,нали знаеш

Мега фен
    Ако не се къпе мъжът, може да ти се догади, иначе в пениса няма нищо гнусно, както и в спермата.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ако не се къпе мъжът, може да ти се догади, иначе в пениса няма нищо гнусно, както и в спермата.
    мхм

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Na men ne mi e gadno , haresva mi na nego da my e qko , kato vidq izrajenieto i mi e mn qko

Мега фен Аватара на koalka
    Ами това е въпрос на личен избор дали да правиш свирка или не.Вкусът не е много приятен,но става.В началото като направиш една може и да ти се догажда,но като свикнеиш няма проблем.

I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Cvetoslava
    Guest
    Na men su6to mi dostavq udovolstvie kogato na moq priqtel mu e qko.Ne mi se e slu4valo da mi se dogadi samo da se zabavq :} A i ako ima malko po specifi4na mirizma ili vkus nqma da ti pravi nikvo vpe4etlenie ako ti haresva da mu dostavq6 udovolstvie :}Uspeh :}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си