- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Pri poloviqt akt za Mom4etata
Zna4i mom4eta iskam iskren otgovor ako moje,.. prosto mi e interesno da razbera kak e pri vas , pri 2-riq mi pyt (v jivota) kogato pravihme sex sys priatelkata mi , nemi be6e tolkova priqtno kolko pyrviq pyt nemi be6e dostaty4no stregnato i nese vyzbujdah dostaty4no, a i imam edin vyprost poneje mom4etata 4esto se samozadovolqvat i sa sviknali na po byrzo tempo kogato go pravite po bavno dostavq li vi udovolstvie[/b]
Колкото повече , толкова по-добре \/ намаляйте темпото от време на време , щото приятелката ти може да се е преоморила ... (и мен ми се случва често хихи)
а защо не ти е харесало втория път..Може би фр-ката ти не се е справила мн добре или просто ти си свикнал на бързи темпове и тя не е успяла да ти достави това удоволствие... Нз - трябва с нея да си поговорите,да разбереш как обича тя....
![]()
![]()
айде успех
![]()
Пич...като мъж на мъж ти казвам- бавно си е по-добре,а и на приятелката ти повече ще и хареса...е може за разнообразие и по-бързичко, ама основно гледай да одължаваш удоволствието...най-важното е и на двама ви да ви е хубаво,а това, че втория път ти е било по-кофти, може или тя да не те е възбудила достатъчно или ти просто да не си бил в кондиция, случва се, не се притеснявай.
hora blagodarq vi za iskrenite otgovori ,.. ocenqvam gi moje i da ste pravi predpolagam 4e pri sledva6tiq pyt moje da se polu4i po dobre i da mi haresa![]()
![]()
bqh zabravil da si napi6a Nicka za po gornoto syob6tenie
ami po princip momi4etata predpo4itame nejen seks, no kogato strastta vi obzeme daite go i malko po-burno :P
moq nevinnost i greh.....
ami po bavno e po dobreno ot vreme na vreme moi da zabarzva6 kfoto kazvat i drugite
a za vazbudata priqtelkata ti da se postarae pove4e
![]()
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg