- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vqrno li e?
kazaha mi 4e kato zapo4ne6 da pravi6 sex gurdite porasvali??
GLUPOSTI! nz na kolko godini si, ama qvno ti e rano za tema sex. sedi si vku6ti igrai si s kluklite ne puskai takiva DEBILNI temi!!!!!![]()
В това няма нищо вярно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ne e verno tfa..palni GluPosTi
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
как да не е бе... и краката пораства, а на тоз дет ти го е казал му пораства носа... :Р
ВЯрно е Колкото че Дядо коледа съществува ... че и като Пиеш Боза ти растат .... и де да знам Това е просто СМЕШНО НЕ Е ВЯРНО !!! стига глупости![]()
Nqma takava tendenciq! Bi moglo da se polu4i ot hormonalni promeni, predizvikani indirektno ot sexualniq ti jivot![]()
Maloumen spamer/ka!![]()
Разбира се , че порастват ..
Лошото е , че ти порастват очите също .. и не могат да се поберат в отреденото им място .. Много лошо , няколко дена ще те боли , а после около 14 и половина операции не ти мърдат .
![]()
Със секс или без секс,гърдите си растат в тийнейджърска възраст.Като станеш на 20-25 и да се спукаш от секс,надали ще ти пораснат повече
Не я лъжете момичето....порастват гърдите...това обаче става когато започнеш да правиш секс без презерватив....забременяваш ...организма ти започва да се подготвя за майчинството и гърдите ти наедряват и стават по-големи...ама едва ли ти се иска точно по тоя начин да ти наедреят гърдите, защотото на твоята възраст за няколко сантиметра в повече гръдна опбиколка, ще заплатиш-МНОГО ВИСОКА ЦЕНА...и то за цял живот
Немога да разбера защо искаш да ти наедреят гърдите...те те правят индивидуалност...правят те себе си...а и размера няма значение!
ne![]()
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
някой похотливец наверно ...Първоначално написано от XXX_f
![]()
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
samo ako gyltash porasvat![]()
aaaaaaaaaaaahxhaxhaxhhaxhaxhxahhaxhaxhaxh smeeeeeeeeeeeeeeeeexxxxxxxxxx
Ne e taka estestveno...te ne rastat ot tva dali rpavish sex...moje da ne praish sex a da ogromni...
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
И аз се чудя що певиците имат големи цици.. то не било силикон, а от много секс =D> Ако това беше вярно, че циците растат при секс щеше да е хубаво, ама не е![]()
da be vqrno e... to e vqrno 4e i 6tarkela te nosi.....
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg