.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: cennost

Guest

cennost

'dokato si devstven, si cenen' suglasni li ste? zvu4i malko kato ot baba mi, ama edno mom4e kefi li kogato priqtelkata mu ne e spala s drugi?6toto se zamislih ako otseg po4na(na 16) i kolko partniori 6te smenq...strah me e da ne stana kurva

Guest
    nz dali si cenen samo za6toto ne si spala s mom4e, no ne tva e vajnoto v edn vruzka. otdruga stana ima mom4eta koito ne haresvat neopitni momi4eta (no tiq sa kreteni), no po-vajnoto e kakva si otvutre (harakter), za6toto ako sega po4ne6, kakto ti kaza, 6te spi6 s mom4eta, koito 6te obi4a6. a, tva ne sa slu4aini hora, vse pak surceto ti gi izbira. samo gledai da ne e purviq sre6nat na kupon

Голям фен
    Поне за мен не ми пука .. с колко партниора си била просто .. си подбираи гаджедата смисал не да ми се праскаш с некфи мангали ..
    чаткаш ли даже по опитна още по добре ако само ще легниш и ше ми
    раскрачиш краката по добре да се дарвя на възглавницата ми...

Супер фен Аватара на maybelline
    Разбира се,че момчето се кефи ако ти е първият,но малко момчета имат този късмет.Аз мисля,че човек си е ценен по всяко време,без значение дали е девствен или не.

Фен
    Град
    sofia
    Az su6to mislq,4e cennostta idva ne ot tova dali si devstven ili ne,a ot du6ata i surceto na edin 4ovek!Moje da si devstvena,no tova ne zna4i,4e si neopitna v sferata na oralniq ili analniqt sex ili puk obratnoto tova,4e si spala s dve ili tri mom4eta,skoito si bila dulgo vreme(godini naprimer)ne te pravo po-malko cenen naprotiv tova spored men ne moje i ne bi trqbvalo da bude kriterii za cennost ili malocennost ima6 li akul v glavata,lubov v surceto i dobrota v du6ata nqma nikakvo zna4enie dali si devstven/a ili ne,za6toto si bezcenen i v dvata slu4aq!!!
    Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!

Ценно е не само девственото момиче. Важен е и характерът. Всяко момче би се изкефило, ако ти е първият. Друг е въпросът дали го заслужава.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    Айде сега ... По тази логика всички щяха да се пазят ... за тоз перфектният ... а Докато стигнат до него могат вече да са го изпуснали .... от гледна точка че не би било логично ако обичаш човек истински .... и се отдавате 1-на др изцяло секс-а е нормално последствие ... вярно ... готино е приятелката ти да не е била с др ... но ако е била с др момче мъж ... и т.н. незначи че нестава за нищо ....

От др страна ... Има една приказка така де 2 Малко брутално но истински ...

ЖЕната е като консерва ... 1 я оТваря ... всички я ползват

Жената е като динята на пазара ... Всички я чукат ... Но 1 я взема

Пак да не кажете че само за жената има ....

Мъжът е като четка за зъби ... Без дръжка е безполезен !!!

Нз ... Всяко едно същество е ценно ... като изключим курвите ... те и за по 5 лева можеш да ги навиеш ..... . Но Това че си правила секс не те прави по малко ценна !!!

Познавам момчета който са били с мн момичета,но никога с девствена и мн искат да си намерят девствена приятелка.Всяко момче се кефи когато е с девствена,...нз но просто тъй си мисля.Например брат ми си има приятелка,но тя е спала и с други момчета,затова той каза:"колкото и да я обичам,дори 10 години да ходим,аз ще се оженя за вярна,искам да буда завинаги с момиче което не е било с друг".Но на днешно време са рядкост девствените след 17 годишна възраст.Не казвам да не правите секс момичета,аз още съм девствена но мисля да го направя скоро с човека който мн обичам,тай че всеки ма свойте ценности без значение девствен ли е или не.,...

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    Цитирай Първоначално написано от ^SeXyTo^^^
    Познавам момчета който са били с мн момичета,но никога с девствена и мн искат да си намерят девствена приятелка.Всяко момче се кефи когато е с девствена,...нз но просто тъй си мисля.Например брат ми си има приятелка,но тя е спала и с други момчета,затова той каза:"колкото и да я обичам,дори 10 години да ходим,аз ще се оженя за вярна,искам да буда завинаги с момиче което не е било с друг".Но на днешно време са рядкост девствените след 17 годишна възраст.Не казвам да не правите секс момичета,аз още съм девствена но мисля да го направя скоро с човека който мн обичам,тай че всеки ма свойте ценности без значение девствен ли е или не.,...
    ПРати мн поздрави на брат си и кажи да я търси в Манастир-а или в някой вуз като ТЕХНИЧЕСКиЯ >.........
    Огледна точка В ДНешни времена девиците са на изчезване ..... Но все пак се намира някоя заблудена душица дето се пази пази пази ... И както забелязвам накрая я насилват .... (изнасилват) нз пр на доста случай такива попадам така че .... Или правете секс с КЕф и желание и любов докато е времето
    ... или после чакайте някой насила да ви обезчести ....
    Както е приказката .... Девственоста е Болестно състояние ......
    ПС ... Лекува се ако се открие на време !!!

Доктор SeX
    Guest
    Вървяли си през гората Мечо Пух и Прасчо. Излезли на една полянка и що да видят - захвърлена пушка. Понеже не били виждали такова чудо досега, хванали да я разглеждат. Прасчо я хванал за дулото, а Мечо - съответно за приклада. Но естествено Мечо Пух най-накрая стигнал до спусъка и го натиснал. Чул се страшен гръм. Прасчо паднал на тревата и почнал да се превива: - Квии - квии - квиииииик. - К'во се хилиш бе, свиньо мръсна - изръмжал Мечо - 'наш как ми писнаха ушите.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Доктор SeX
    Вървяли си през гората Мечо Пух и Прасчо. Излезли на една полянка и що да видят - захвърлена пушка. Понеже не били виждали такова чудо досега, хванали да я разглеждат. Прасчо я хванал за дулото, а Мечо - съответно за приклада. Но естествено Мечо Пух най-накрая стигнал до спусъка и го натиснал. Чул се страшен гръм. Прасчо паднал на тревата и почнал да се превива: - Квии - квии - квиииииик. - К'во се хилиш бе, свиньо мръсна - изръмжал Мечо - 'наш как ми писнаха ушите.

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от Доктор SeX
    =D> =D> =D> =D>
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами да,повечето се радват,че приятелките им са девствени.Споко няма да станеш курва само от това,че си започнала да го правиш на 16.Курва си,ако спиш с много момчета.Ти и да почнеш да правиш секс на 20 пак може да си курва!!!

Guest
    За мене няма нищо общо едното ст другото.

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Всяко момче би се изкефило, ако ти е първият.
    Цитирай Първоначално написано от ^SeXyTo^^^
    Всяко момче се кефи когато е с девствена.
    АБЕ ЕЙ! Не говорете общо за всички момчета, всички които познавам не харесват девствени, мен лично само мисълта от кръвта ме побърква . Даже за предпочитане е да са я минали 20-30 за да е по-широка.....това са принципи ........
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си