- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Какъв е шанса да забременееш, ако го правиш без..
Нямам много време да се ровя из форума,съжалявам,ако е имало подобна тема,обаче искам да попитам нещо.Всичките ми приятелки ми казват различни неща,така че съвсем съм се объркала...
Та..когато го правиш без презерватив и момчето НЕ свърши в теб,какъв е шанса да забременееш..Защото май има такъв..?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...
mi mila 6ansa da zabremenee6 taka e mnogo ama mnogo golqm
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
izvinqvam se kakto vinagi ne sum pro4ela vuprosa'
no vse pak ima 6ans
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Когато го правиш без предпазни средства риска да забременееш се увеличава. Независимо от това, че момчето не свършва в теб пак можеш да забременееш. Преди да свърши организмът на момчето отделя течност, в която също има сперматозоиди. Така че дори и да не свърши в теб тези сперматозоиди могат да достигнат до яйцеклетката и да я оплодят. Така че винаги с предпазни средства. Надявам се да съм успяла да ти помогна.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Мерси,лека се отчаях,ама нищо![]()
да така е.И все пак вземи предпазни мерки.Първоначално написано от XXX_f
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Виж .... МОже да забременееш и без да свърши в теб .... По време на секс-а изтичат разни Сок-ове от члена .....който са прозрачни ... но в тях все пак има SPERMA! BEZ презарвативи .... има огромен шанс да забременееш по добре пий Хапчета ... нз ти си знаеш !! не се надявай на дядо коледа да оправи нещатата после
![]()
Трудно ми е да си представя как в течноста има презарвативи ..Първоначално написано от NicknameANdPasswORd
По време на секс-а изтичат разни Сок-ове от члена .....който са прозрачни ... но в тях все пак има презарвативи ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
От хапчета няма нужда, ако си го правила веднъж. Просто занапред използвай презервативи.
Разбира се....стига тоя път да не е станала белята...
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...
Ами естествено,че има опастност от забременяване.Течността преди изпразване също съдържа сперматозоиди.
Шанса да забременееш така е доста голям! По-добре е с презерватив! Така нито се притесняваш да не стане фал, няма риск от болести, пък и удоволствието не е кой знае колко по-малко!
Първоначално написано от SMoKe_BoY
Или той/тя не се е изразил/-а добре, или и аз не хванах как в течността ще има презервативи...
![]()
Първоначално написано от Aleandra
Точно така е!
![]()