.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Moderated:Какво значи едно момиче да е перверзно?

kakvo zna4i edno momi4e da e PERVERZNO I POHOTLIV i dali mom4etata se kefqt na takuv tip momi4eta

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Супер фен Аватара на maybelline

Re: hmmm:)

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kakvo zna4i edno momi4e da e PERVERZNO I POHOTLIV i dali mom4etata se kefqt na takuv tip momi4eta
    Значи да я интересува само секса,често независимо с кого.Някои момчета могат да харесат такъв тип момичета,ако търсят временното удоволствие и после захвърлят "мацката" като мръсен парцал и преминат към следващата бройка.А повечето момчета търсят нормална връзка с момиче.Никое момче не би харесало и уважавало такова леко момиче.

Guest
    Това, че е едно момиче е первезно, не значи, че е ЛеКО Первезността се определя по различен начин - за едни това е орална любов, за други анален секс и т.н. Не може да секаже кое момиче е пернвезно и кое не, защото това зависи от ценностите и вожданията на човека, която я определя.

Смятам, че няма лошо едно момиче да е первезно, момчетата се кефят, а другите момичета ми се струват скучни, които не са первезни. Но много малко момичета си признават, че наистина са первезни и те самите го смятат за лошо...

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Това, че е едно момиче е первезно, не значи, че е ЛеКО
    Вярно е.. за кфото и да стаа дума всяко момче харесва перверзните момичета щото сяко момче е перверзно..[/b]
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Guest
    perverznite momi4eta obi4at sexa i sa palavi taka da se kaje, no tva v nikakuv slu4ai ne ozna4ava 4e sa kurvi

Фен
    Град
    Там някъде!
    perverznite momi4eta obi4at sexa i sa palavi taka da se kaje, no tva v nikakuv slu4ai ne ozna4ava 4e sa kurvi

Еми мноооого ясно!
    ...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....

Това, че е едно момиче е первезно, не значи, че е ЛеКО Первезността се определя по различен начин - за едни това е орална любов, за други анален секс и т.н. Не може да секаже кое момиче е пернвезно и кое не, защото това зависи от ценностите и вожданията на човека, която я определя.

Смятам, че няма лошо едно момиче да е первезно, момчетата се кефят, а другите момичета ми се струват скучни, които не са первезни. Но много малко момичета си признават, че наистина са первезни и те самите го смятат за лошо...
    СъгласеН СъМ ... !
    Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...

....

Първо перверзно и похотливо са две различни неща!Какво е перверзията - широко понятие,за всеки това е различно!Повечето хора влагат под тази дума смисъл на нещо не традиционно,различно,интер есно и екстравагантно!Но като се замисля,напоследък май вече няма такива "необичайни" неща,които всички да не правят!
    Ооооооооо няма такъв мъж,който да не се кефи на такива момичета - на някой от тях им идва от вътре това поведение,а на други (повечето) го правят заради общия стереотип и наложилото се мнение в обществото или под точно от мъжете!Всяко едно момиче има естествен стремеж да бъде по-добро от предишното или следващото,а това постига по всякакъв начин,което води до пренасищане на такъв тип "перверзни момичета"
    Похотливоста е нещо различно,това е палавото излъчване,закачката,флирта и погледа от типа:"Знам нещо,което ти не знаеш - ела с мен и ще ти покажа!"А похотливост еквивалентна на повече бройки...мисля,че се сещате как се нарича това!

Guest

Фен
    Град
    не там, където му се иска...

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от bebe power
    Първо перверзно и похотливо са две различни неща!Какво е перверзията - широко понятие,за всеки това е различно!Повечето хора влагат под тази дума смисъл на нещо не традиционно,различно,интер есно и екстравагантно!Но като се замисля,напоследък май вече няма такива "необичайни" неща,които всички да не правят!
    Ооооооооо няма такъв мъж,който да не се кефи на такива момичета - на някой от тях им идва от вътре това поведение,а на други (повечето) го правят заради общия стереотип и наложилото се мнение в обществото или под точно от мъжете!Всяко едно момиче има естествен стремеж да бъде по-добро от предишното или следващото,а това постига по всякакъв начин,което води до пренасищане на такъв тип "перверзни момичета"
    Похотливоста е нещо различно,това е палавото излъчване,закачката,флирта и погледа от типа:"Знам нещо,което ти не знаеш - ела с мен и ще ти покажа!"А похотливост еквивалентна на повече бройки...мисля,че се сещате как се нарича това!
    =D> :

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от bebe power
    =D> =D>
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

....

Балгодаря за оценката!

Guest

Re: hmmm:)

Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Значи да я интересува само секса,често независимо с кого.Някои момчета могат да харесат такъв тип момичета,ако търсят временното удоволствие и после захвърлят "мацката" като мръсен парцал и преминат към следващата бройка.А повечето момчета търсят нормална връзка с момиче.Никое момче не би харесало и уважавало такова леко момиче.
    Мм не съм съгласна, че е точно така..Да момчетата наистина не биха уважавали такова момиче, но според мен биха я харесали, защото повечето търсят бройка за една нош, след което да я захвърлят, малко са момчетата, които търсят сериозна връзка...Перверзно значи да говори мърсотий не си ли чувала израза :мн си перверзен" похотливо значи да обича да ходи по маже и да не е само с един..

Guest
    Moq priqtel kazva 4e sum perverzna tui kato : OBI4AM :
    1vo -topkite my ili ne6to -moje rukata my- da se bluskat v klitora mi!
    2ro -da me hape po vrata
    3to- da my dyham
    4to-obi4am da my smy4a orustite
    5to- da stena na ob6testveni mesta
    7to -da me ruga mn silno pri sex

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    2ro -da me hape po vrata
    3to- da my dyham
    8 - да ми пикае на главата
    9 - да пикая аз на него
    10 - да си пикаме взаимно...
    Ебаси хората има.Мене ме беше гнус даже да прочета какво е написала тая потребителка.
    Иии, че 1 момиче е перверзно изобщо не означава че е леко!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    2ro -da me hape po vrata
    3to- da my dyham
    8 - да ми пикае на главата
    9 - да пикая аз на него
    10 - да си пикаме взаимно...
    Ебаси хората има.Мене ме беше гнус даже да прочета какво е написала тая потребителка.
    Иии, че 1 момиче е перверзно изобщо не означава че е леко!
    Хахах срам го било ахахах ... Место да кажеш искам едно такова за вкащи .. хах на колко си години NiggAs..

Guest
    2ro -da me hape po vrata
    3to- da my dyham
    ми що да е перверзно, даже е яко \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си