.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен
    Колко време ще отсъства? Ако е няколко седмици, е добро време да ти полипсва. И ако връзката ви има бъдеще, ще си адски щастлива, че го виждаш и страстта ще се възвърне поне малко. Обаче не прави нищо с друг.

За жалост ще се върне в понеделник. Ние сме от 5 години заедно така че за в бъдеще е много относително. Не съм някоя хлапачка дет са я погнали хормоните ако това си мислиш. Разумна съм и мога да преценя какви ще са последствията. А и това с раздялата: 2 години той е бил в сф а аз в друг град и резултата беше че от начало ми липсваше а после така свикнах да го няма, чеми беше кофти като си идваше

Мега фен
    Не знам дали има смисъл да сте заедно.

За мен има. Наистина си го обичам и си ми е като семейство, приятел, гадже и всичко друго което се сетиш, но навика е кофти нещо. Той почва да не забелязва как изглеждам, какво правя не прави комплименти. Аз от своя страна се ядосвам и не ми се прави секс, а така той още повече се отдалечава. Тук се намесва напълно нов, почти непознат човек, който забелязва всичките ми положителни черти и не е запознат с отрицателните и прави коментари от рода "Каква мацка си, не е истина" и т.н. Естествено е да почувстваш нещо нали? Още повече че е доста готин и по цял ден сме заедно. Страх ме е че ще направя нещо и ще съжалявам.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    NEDEI!!! NQMA SMISAL!!! 6TE SAJALQVA6 I TO MNOGO!!!Az predi godina i ne6to bqh v tova polojenie i napravih gre6ka(ne sam spala s nikoi no pravih dr ne6ta za koito sega v momenta to4no v tozi moment se spukvam da reva)naranih mn 4oveka koito me obi4a6e i do dnes sajalqvam za tova.6te ti kaja o6te ne6to v momenta me e gnus oty tqloto mi( AKO DARJI6 NA 4OVEKA DO SEBE SI NEGO PRAVI ZA6TOTO MN 6TE GO NARANI6 ADSKI MNOGO 6TE GO ZABOLI!!!A i posle i ti 6te sajalqva6 kogato osaznae6 4e e bilo gre6ka!!!

Angel_Girl, Мерси за съвета! Знам че ще съжалявам после, но това не ми пречи да го искам! Кофтито е, че незнам защо е така!

Повече от фен
    cenata ..... prekaleno visoka !
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Guest
    vij donqkude te razbiram ,imam 4uvstvoto 4e vseki den za zakuska obed i ve4erq qde6 edno i su6to i sega vijda6 ne6to razli4no koeto e normalno da iska6(a iskam da otbeleja 4e ne sum gladna prosto pravq asoziqziq s ne6to),no spored men naistinakakto kazvat ostanalite 6te sujalqva6 ako stane ne6to mu teb i gotiniq kolega!Za tova prosto sloji nqkakvi podpravki na qdeneto koeto ima6 vseki den,raznoobrazi se po nqkakuv na4in s priqtelq ti!

само не прави глупости[/b]

Мега фен Аватара на koalka

Re: Любов или секс?(Или когато обичаш може ли да искаш друг)

Цитирай Първоначално написано от thesadlyhappygirl
    Проблемът ми е следният:

Живея с едно момче и сме заедно от доста години. Наскоро смених обичайната си среда и ми се налага често да бъда в близост до друг (работата ми го налага). Още от началото ми хареса (чисто физически) а и вече знам че и той ме харесева, дори го каза и показа по доста убедителни начини. Въпроса ми е: когато обичам човека с когото живея нормално ли е да искам да правя секс с друг (като знам, че ще бъде само и единствено СЕКС, без обвързване или задължения) и дали да го направя? Не съм правила секс със друго момче освен приятеля ми и знам, че каквито и да е било взаимоотношения с друго момче биха били продиктувани на първо място от любопитство.

Има ли и други раздвоени като мен в момента или които са били поставени при такива обстоятелства? Ако някой е направил избора за себе си в миналото бих го помолила да сподели мнението си и какво би направил ако имаше тази възможност сега?
    Ами какво да ти кажа.Чувствата са ти охладнели,въпреки че го обичаш.Според мен чувствата ти не са същите.Ами ти си реши,но е адски подло да го лъжеш по този начин,а и той те обича сигурно много.По-добре се разделете,а не го лъжи така.Ако разбере ще бъде съсипан.Недей.Ето за това най-много се ядосвам!!!Защо животинското трябва да надделява????ЗАЩО СЕКСА Е ПО-ВАЖЕН ОТ ЛЮБОВТА В СЛУЧАЯ(А И НЕ САМО В ТОЗИ)??????Не не ми се е случвало такова нещо.Просто защото адски много обичам приятеля си.

Повече от фен
    Не мога да приема,че ако в теб гори любов,същата както преди години ти дори ще си помислиш да му изневериш.Винаги съм го твърдял-изневярата отрича любовта,дори да е само на ниво да мислиш за някого по един определен начин.Освен това изневярата е една от най(да не кажа най)-гнусните лъжи,защото лъжеш човека,когото поне си обичал преди.Любовта за мен е нещо свято,думите Обичам те са един вид обет за вярност,не е нужно да си женен за някого за да имат тези думи същата тежест.За тези,които не желаят да са постоянно с един човек има друга дума-харесване.Любовта обаче е нещо много дълбоко,това не ти е едно Обичам те и в следващия момент ама то не е обвързване,само искам да се изчукаме!?Какво е това,почти всички тук във форума любовта я имат за едни думи и за едното мислене за някого!Любовта е нещо много,много повече,това е копнеж да слееш душата си с някого,без за теб да съществува никой друг.И предаде ли единият от двамата тази връзка вече всичко е разрушено,не може да се върне.Затова отговорът според мен е:Да,окей,спи с този човек,но не и преди да се разделиш с приятелят ти.

Лощо е знам . Браво на всички онези, които могат да бъдат толкова време с едно момче и да нямат нужда от нищо друго и от никой друг. Истината е, сигурно няма да направя нищо, не съм го правила досега и май нямам куража . Важното е че го искам и това не е добре. Въпросът е, че много момчета през това време са ми харесвали физически, но нито едно не ми е направило някакво друго впечатление. Аз имам малко по-различно виждане за нещата. Както са тръгнали работите май вървят към женене , защото хем аз хем той не иска да се разделим, а вече не сме и особено малки и сме от доста време заедно. Та ако така станат нещата ще почна да се чудя дали това е точният човек за мен, как е с друг и т.н. Та да изневерявам ли докато му е времето или да се примиря с това което имам.

Повече от фен
    ne si zaslujava spored men
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

не си струва,особено ако ти и приятелят ти се оби4ате
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си