Не мога да приема,че ако в теб гори любов,същата както преди години ти дори ще си помислиш да му изневериш.Винаги съм го твърдял-изневярата отрича любовта,дори да е само на ниво да мислиш за някого по един определен начин.Освен това изневярата е една от най(да не кажа най)-гнусните лъжи,защото лъжеш човека,когото поне си обичал преди.Любовта за мен е нещо свято,думите Обичам те са един вид обет за вярност,не е нужно да си женен за някого за да имат тези думи същата тежест.За тези,които не желаят да са постоянно с един човек има друга дума-харесване.Любовта обаче е нещо много дълбоко,това не ти е едно Обичам те и в следващия момент ама то не е обвързване,само искам да се изчукаме!?Какво е това,почти всички тук във форума любовта я имат за едни думи и за едното мислене за някого!Любовта е нещо много,много повече,това е копнеж да слееш душата си с някого,без за теб да съществува никой друг.И предаде ли единият от двамата тази връзка вече всичко е разрушено,не може да се върне.Затова отговорът според мен е:Да,окей,спи с този човек,но не и преди да се разделиш с приятелят ти.