.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: pisna mi ve4e

Guest

pisna mi ve4e

Omruzna mi ve4e da sum sama ebati.Pisna mi ve4e vsi4ki okolo men da sa s gadjeta a az da niamam,Kolko vreme da 4akam.Ne sum grozna daje mn hora sa mi kazvali 4e sum hubava.Kvo mi ima ebati.Samo ne mi kazvaite proslovutata fraza:"Za vseki putnik si ima vlak",za6toto za men niama.Vinagi kato si haresam niakoi ili razbiram mnogo kusno 4e i toi me e haresval ili i niakoia fr 6te go haresa i 6te trugnat ili 6te me otreje.Ve4e sum totalno ot4aiana.

Фен
    Град
    Sofia
    xа не се притеснявай не си само ти!Аз вече почнах да изтрещевам много лошо!
    sam ne moga :P

Супер фен
    Не си единствената!

Супер фен Аватара на maybelline
    Спокойно бе,като му дойде времето и ти ще имаш.Няма да останеш сама цял живот.Но не се хвърляй на врата на първия срещнат,само защото всички си имали гаджета.Няма да умреш сега без гадже.Имаш приятелки,познати...обърни внимание на тях и не се тревожи за гаджето - някой ден ще дойде и той

Повече от фен
    Град
    Mars
    не се отчайвай и аз съм така.ама кво да се прави живота е такъв
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Guest
    Ти си като мене, дай да се видиме с тебе и ще си решиме проблемите

Голям фен
    Град
    Бургас
    Всички сме изтрещяни .И аз си дадох сърцето...сега си нямам никой и съм без сърце...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Град
    Icarus , Kalima
    Цитирай Първоначално написано от Axxxel
    Всички сме изтрещяни .И аз си дадох сърцето...сега си нямам никой и съм без сърце...

podobno!
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Mr.Novembe®

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Moje da ne si grozna, no pak moje da nqmash gotin harakter.. ne te poznavam !! No 1 poznat mi beshe kazal che, ima za sega 2 typa hora,edni s koito mojesh da trugnesh - a drugite koito ostavat i se vuzpriemat kato priqteli ! Sega nz dali tova e vqrno.. no za vseki e razlichno ! I da ti kajq, za vsichko shte mu doide vremeto

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Фен
    Град
    TaM nQKaDe
    по добре е да си няма6 приятел нз на колко си но ако си на 14-15 не ти трябват такиа екстри повярваи ми
    nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi

Боже Господи изобщо да ти не прави впечатление не си единствена и аз съм така вече се побърквам

Голям фен
    Град
    Бургас
    Хахахаха...да си основем клуб "Самотно сърце" или "Разбито сърце"...блахахаха

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Цитирай Първоначално написано от Axxxel
    Хахахаха...да си основем клуб "Самотно сърце" или "Разбито сърце"...блахахаха
    Страхотна идея

offff,i az sym v syshtoto polojenie..predi vreme i az pusnah sy6tata tema s misylta,che sym samo az taka,a to kakvo se okaza...
    Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!

Цитирай Първоначално написано от portokalkaa
    offff,i az sym v syshtoto polojenie..predi vreme i az pusnah sy6tata tema s misylta,che sym samo az taka,a to kakvo se okaza...
    е кфо да се праи всеки страда и има такива моменти а после всичко се нарежда само търпение трябва да имаме

Голям фен
    Град
    Бургас
    Еми щом всички сме така, що не се съберем...знаете...форум среща...и всеки ще си харесва, когото поиска блахахахаха ...питам се дали аз...и братята ми...може даааа......ти купим портокаловото дръвче

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Град
    Вкъщи

Re: pisna mi ve4e

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Omruzna mi ve4e da sum sama ebati.Pisna mi ve4e vsi4ki okolo men da sa s gadjeta a az da niamam,Kolko vreme da 4akam.Ne sum grozna daje mn hora sa mi kazvali 4e sum hubava.Kvo mi ima ebati.Samo ne mi kazvaite proslovutata fraza:"Za vseki putnik si ima vlak",za6toto za men niama.Vinagi kato si haresam niakoi ili razbiram mnogo kusno 4e i toi me e haresval ili i niakoia fr 6te go haresa i 6te trugnat ili 6te me otreje.Ve4e sum totalno ot4aiana.
    Искаш ли да ходиме...хахаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си