.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Голям фен
    Град
    Memphis
    kaji 4i4o ima hotel na albena i ima mercedes she te vozq na nego xax gotova e ti kazvam
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от InHell
    "Ся, слушай внимателно, няма да повтарям! Приближаваш се до момичето, усмихваш и се и й нацепваш една глава.......гарантирам ти че ще я свалиш!"
    :P
    Както Зидан свали Матераци

:):):)

mi az kato momi4e 6te ti kaja samo tfa-nie obi4ame da ni pravat komplimenti,da ni obru6tat vnimenie,o ne mnogo,za6toto ponqkoga stava dosadno.obi4ame mom4etata da se durjat milo s nas a ne grubo kakto pove4eto.ima i o6te ama sasega tova 6te ti kaja.

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    Цитирай Първоначално написано от SlaDko{P}BuKu
    kakvi sa tez raboti?b1di sebe si,az otk1de da znam,koe ti e po silite i koe ne
    де бе човек .....той иска само съвет... тцтцтц

Цитирай Първоначално написано от devil_jade
    Slayer:Понеже аз живея във филмите,но все пак се питам...как,мама му стара,ти си "свалил" някое момиче...?Айде ако имаш време да ми отговориш.МЕРСИ!
    Лол, сега прегледах мнението ти до края ... и...

Най-ефектният обаче е да отидеш направо при нея и да й кажеш:"От доста време те наблюдавам и мисля че си много красива.Може ли да се запознаем?".Тая реплика е редовен номер на един приятел и вярвай ми,действа безотказно всеки път.Успех!Дано съм помогнала.
    Момчета - ако някога Ви мине през главата да използвате нещо такова (комплимент+супер валидейшън+ниидинес+търсен е на позволение) - по-добре направо се обесете... Ето разбор на опенера:

"От доста време те наблюдавам"
    - Издаваш прекалено голям интерес. Вдигаш ранга и прекалено много и сваляш своя... От какъв зор я наблюдаваш "от доста време"? Това означава - че няма други жени в живота ти и около теб и си губиш времето просто да наблюдаваш някаква девойка. Веднага поставяш Фрейм, че ценната е тя - а ти си некъв тапак - който я наблюдава - лапнал е по нея - "от доста време".

"и мисля че си много красива"
    - О боже! Ако тя е красиво момиче - тя много добре знае това. И стотиците мъже преди теб, които са се опитвали да я свалят са и го казвали същото. И автоматично тя те причислява /с тази реплика/ към тези wuss-ита, които се опитват да я омаят с комплимент... И НЕ, тя не може и няма да прави секс с всички тези навлеци, дето и обясняват, колко е красива и искат да я черпят и да се запознават с нея...

"Може ли да се запознаем?"
    - Е това вече кърти. Искаш и разрешение да се запознаеш с нея? Ми супер пич си - щом ти трябва нейното позволение - що направо не я питаш дали може да дишаш въздуха близо до нея? Или предложи да я черпиш бира - още по-добре - покажи се още по-нийди и с още по-нисък ранг като същевременно вдигаш нейния в небесата.

Резултатът от такъв тип Игра (описан по-горе) е всичко друго, но не и сексуални отношения с девойката...

девил_джейд - мисля, че проявяваш мързел и неуважение да искаш, да ти разкажа Играта си, при положение, че съм дал точен линк - където може да се прочете много за нея...

Поздрав на всички,
    -Slayer

Град
    Disused Fane in Ruined Reliquary
    Slayer:Първо ще те помоля да пишеш ника ми на английски,както съм го написала аз.
    След това да се замислиш дали не си някой от ония "пичове",които не могат да създадат сериозна връзка,заради предрасъдаците си и високото си мнение за себе си.Жената трябва да се уважава и да й се показват милите страни на противоположния пол.А ми се струва че ти не си способен и на половината от това.

Резултатът от такъв тип Игра (описан по-горе) е всичко друго, но не и сексуални отношения с девойката... ...Направо съм отвратена.Явно за теб всичко е секс.Това е доста примитивно.И жалко.

мисля, че проявяваш мързел и неуважение да искаш, да ти разкажа Играта си, при положение, че съм дал точен линк - където може да се прочете много за нея...
    И за финал...ще проявявам каквото си искам.Не ми се четат простотийте на някой си...мерси за вниманието.Няма да занимавам никого повече с глупости.Съветвам те и ти да направиш същото.
    Животът ни е такъв,какъвто сами си го направим.Така че се сърдете на себе си,ако не ви харесва!

Цитирай Първоначално написано от devil_jade
    Slayer:Първо ще те помоля...
    Мухахах ,
    Току що ми припомни, защо бях спрял да пиша постове в този форум...

Като пораснеш с десетина (поне) годинки и спреш да се изживяваш като принцеса от приказките - тогава ще си на ниво да се заяждаш с мен. Сега просто смях ми правиш...

След това да се замислиш дали не си някой от ония "пичове",които не могат да създадат сериозна връзка,заради предрасъдаците си и високото си мнение за себе си.
    Хахах,
    Докторите ти казаха да не пропускаш да си пиеш хапчетата .

Аз съм сгоден бе момиче - с последната си сериозна приятелка ЛТР съм от повече от две години /а несериозни имам десетки дори и в момента/ - правя секс всеки ден (понякога повече от един път на ден - примерно вчера)... Кви са тия наизустени реплики дето ги мяташ само за спорта... смях, смях...

-Slayer

п.с. Аз не занимавам хората с глупости - ти го правиш - като им губиш времето да им предлагаш Игра от Социалното Програмиране... бягай обратно във филмите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си