.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    sramejliviq
    Guest

Как се сваля момиче?

Как се сваля момиче най-лесно?И по-точно,как да я заговоря?ПЛс помогнете!

Значи ето ти и рецептата :

1. Един душ
    2. Един сьпун
    3. Един гел/пяна/лак
    4. Малко градус
    5. Малко смелост
    6. Малко кьсмет
    7. Малко общи приказки
    8. Едно питие
    9. Едно легло
    10. Happy END

Сега сериозно :

Зн всяко едно момиче обича да бьде обсипано от комлименти ама мн комлименти. Да бьде сравнявана с др момичета които и ти виждаш че са по хубави от нея. От там идва всичко. Почни с празни приказки но и приказвай само положителни неща.. Рабери кво я кефи..забрави за срама .. Айде и др му казвайте че имам работа...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Фен
    Град
    sofia
    Зн всяко едно момиче обича да бьде обсипано от комлименти ама мн комлименти.
    za tova sam saglasna
    Да бьде сравнявана с др момичета които и ти виждаш че са по хубави от нея.
    za tova oba4e ne sam za6toto momi4eto sa6to vijda 4e drugite sa po hubavi i i stava gadno 4e ne e kato tqh. [/quote]

s tuhla chetvorka e naj sigurno

Повече от фен
    pruskai char s palna sila ne go pesti
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

kato momiche shte ti kaja che nie obichame vnimanieto no ne i prekalneto nali se sshstash za reklamata na sprite inache e gotino kolko vnimanie obrushtash oshte tolkova i da s epravish na bezrazlichen gvori si s neq za neshta ot jivota ama koito ti idvat otvutre kaji i nqkolko tvoi tajni ako i imash doverir sled tova q pokani kafe kino a sled tova na diskoteka ili bar,ako imate godinite de.uspeh

kakvi sa tez raboti?b1di sebe si,az otk1de da znam,koe ti e po silite i koe ne
    LOVE SI ROSEN!!!{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P} {P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}

Guest
    прави се на някой друг т.е не бъди себе си

Град
    някъде там

Re: Как се сваля момиче?

Цитирай Първоначално написано от sramejliviq
    Как се сваля момиче най-лесно?
    С тухла 4-ка!!! :P :P :P

Мега фен
    Сваля се, когато не си с идеята, че я сваляш.

Град
    Sofia
    Хаха, за това няма строго определена система. Всичко зависи от това как си го направиш. Дори някои да ти каже да направиш нещо едвали би го направил точно така .. защото не можеш да предвидиш какво може да стане. Най-важното е да имаш смелост, да не си толкова срамежлив и всичко ще си дойде на мястото рано или късно
    Хората те харесват такъв какъвто си, а не такъв на какъвто се правиш

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    4ove4e samo moga da ti kaja 4e nqkoilko Hubavi i Mili dumi mogat da ti otvorqt vretite kam raq ( kakto iska6 go razbirai ).
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Guest
    Бъди позьор за простите материалистки и бъди себе си за истинските момичета.

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    най важното е да не си отчаян..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Повече от фен
    "Ся, слушай внимателно, няма да повтарям! Приближаваш се до момичето, усмихваш и се и й нацепваш една глава.......гарантирам ти че ще я свалиш!"
    :P

Re: Как се сваля момиче?

Цитирай Първоначално написано от sramejliviq
    Как се сваля момиче най-лесно?И по-точно,как да я заговоря?ПЛс помогнете!
    С шут между очите!

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    Цитирай Първоначално написано от EnJoY
    Значи ето ти и рецептата :

1. Един душ
    2. Един сьпун
    3. Един гел/пяна/лак
    4. Малко градус
    5. Малко смелост
    6. Малко кьсмет
    7. Малко общи приказки
    8. Едно питие
    9. Едно легло
    10. Happy END

Сега сериозно :

Зн всяко едно момиче обича да бьде обсипано от комлименти ама мн комлименти. Да бьде сравнявана с др момичета които и ти виждаш че са по хубави от нея. От там идва всичко. Почни с празни приказки но и приказвай само положителни неща.. Рабери кво я кефи..забрави за срама .. Айде и др му казвайте че имам работа...
    ми и аз го подкрепям...може би е така...

Отговор
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от EnJoY
    Мъжът обича с очите си,а жената с ушите си.

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    бах честно в тфа ме нема

Цитирай Първоначално написано от DaDdY_BoY
    Да бьде сравнявана с др момичета които и ти виждаш че са по хубави от нея. От там идва всичко.
    pulen absurd! Dori da me izkara sto puti po-krasiva, ako me sravni s niakoia, osobeno ako e nepoznat, takuv shut shte mu bia, che shte vidi ne zvezdi, ami i luni posred bial den!

Град
    Disused Fane in Ruined Reliquary
    Всяка жена,момиче,девойка или к'вото е там от женски пол,обича да й правиш мили комплименти,да й говориш нежни неща.Също е много важно да имаш чувство за хумор,но не прекалено(да не вземеш сега да разказваш виц,след виц или пък да пускаш тъпи момчешки шегички,за момичешките маниери!).Важно е да си уверен,но да не се надуваш като пуек.Да си усмихнат,но не налендзен като варена тиква за Вси Светий.И най-важното за първите впечатления-да не си облечен като загубеняк от нискобюджетен,френски филм.
    Можеш да я заговориш по много начини.Най-ефектният обаче е да отидеш направо при нея и да й кажеш:"От доста време те наблюдавам и мисля че си много красива.Може ли да се запознаем?".Тая реплика е редовен номер на един приятел и вярвай ми,действа безотказно всеки път.Успех!Дано съм помогнала.
    Животът ни е такъв,какъвто сами си го направим.Така че се сърдете на себе си,ако не ви харесва!

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Сваля се, когато не си с идеята, че я сваляш.
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

http://pickup-project.dir.bg/

welcome to BG PUAs lair

p.s. чета по-горе и се смея от сърце - много момченца и момиченца живеят във филмите... Те не са виновни всъщност - така са програмирани...

p.s.s. като безплатен съвет - глупостта с комплиментите просто я забрави - както и обсипването с внимание и незнам си там още кво си...

Град
    Disused Fane in Ruined Reliquary
    Slayer:Понеже аз живея във филмите,но все пак се питам...как,мама му стара,ти си "свалил" някое момиче...?Айде ако имаш време да ми отговориш.МЕРСИ!
    Животът ни е такъв,какъвто сами си го направим.Така че се сърдете на себе си,ако не ви харесва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си