.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

ЕдНо ПиТаНе :P

Хора,я кажете ако момче и момиче се целуват това означава ли,че са си някакви при положение,че не са го правили един-два пъти?

Guest
    То си зависи, ама определено не са си никакви

Фен
    Град
    Pazardjik
    awe mai mi se spi ama ne6to nerazbrah emi ako se celuvate s nqkoi spored men zna4i 4e ste ne6to pove4e ot priqteli
    S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    да зависи си,но със сигурност не са безразлични един към друг
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    ninsy, мисля че току що казах абсолютно същото

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ninsy, мисля че току що казах абсолютно същото
    извини ме,блондинка съм
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

....

Да ти кажа всичко трябва да се казва и доизяснява,защото в днешно време и секса не е повот за запознанство,както се казваше в един лаф!

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    sq 6ti otgoforq 6t0t sum f su6tata situaciq....zna4i popitah go mom4eto "sq gajeta li sme kfi sme" i toi mi kaza "za men tfa ne e gajeta"......ina4e si produljaame da si izlizame i da se celuvame abe izob6t0 praim si4ko kato gajeta no ne sme......no moq suvet kum teb e da go popita6 i da mu kaje6 kakfo izpitfa6......uspeh...... [-o< .....

Град
    In my world
    Еми да ти кажа възможно е да са си никакви, може да са приятели, които имат симпатии един към друг но нищо повече
    Be yourself no matter what the others say!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker

Re: ЕдНо ПиТаНе :P

Хора,я кажете ако момче и момиче се целуват това означава ли,че са си някакви при положение,че не са го правили един-два пъти?
    Ми мисля, че това със предлагането и разни от типа на "официално ходят" е леко изтъркано...просто с целувката можеш да покажеш чувствата си и т.н.
    според мене показват взаимна симпатия и нещо повече от обикновено приятелство и вече ако продължат да излизат и т.н. тогава значи, че са гаджета.Ама целувката си е начало :P
    А и фаталното-щом правите всичко като гаджета, това не значи ли че сте такива.То да си гадже с някого е да имаш такова поведение със него.Малко ми е странно това не сте гаджета пък...трябва да ти предложи ли за да приеме че сте такива каквито сте

Мега фен Аватара на koalka
    Ами не се учудвам.Могат да го правят без да са гаджета.Ами момичето и момчето според мен трябва да се изяснят какво става според мен.

Мега фен
    Зависи как двамата възприемат това. Те могат да излизат редовно и да правят секс, но въпреки това единият да е с идеята, че принципно са приятели и само се забавляват от време на време.

Re: ЕдНо ПиТаНе :P

Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Ми мисля, че това със предлагането и разни от типа на "официално ходят" е леко изтъркано...просто с целувката можеш да покажеш чувствата си и т.н.
    според мене показват взаимна симпатия и нещо повече от обикновено приятелство и вече ако продължат да излизат и т.н. тогава значи, че са гаджета.Ама целувката си е начало :P
    А и фаталното-щом правите всичко като гаджета, това не значи ли че сте такива.То да си гадже с някого е да имаш такова поведение със него.Малко ми е странно това не сте гаджета пък...трябва да ти предложи ли за да приеме че сте такива каквито сте
    =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си