- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЕдНо ПиТаНе :P
Хора,я кажете ако момче и момиче се целуват това означава ли,че са си някакви при положение,че не са го правили един-два пъти?![]()
То си зависи, ама определено не са си никакви
awe mai mi se spi ama ne6to nerazbrah emi ako se celuvate s nqkoi spored men zna4i 4e ste ne6to pove4e ot priqteli
S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!
да зависи си,но със сигурност не са безразлични един към друг
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
ninsy, мисля че току що казах абсолютно същото![]()
извини ме,блондинка съмПървоначално написано от Анонимко
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
sq 6ti otgoforq 6t0t sum f su6tata situaciq....zna4i popitah go mom4eto "sq gajeta li sme kfi sme" i toi mi kaza "za men tfa ne e gajeta"......ina4e si produljaame da si izlizame i da se celuvame abe izob6t0 praim si4ko kato gajeta no ne sme......no moq suvet kum teb e da go popita6 i da mu kaje6 kakfo izpitfa6......uspeh...... [-o< .....
Еми да ти кажа възможно е да са си никакви, може да са приятели, които имат симпатии един към другно нищо повече
Be yourself no matter what the others say!
Ми мисля, че това със предлагането и разни от типа на "официално ходят" е леко изтъркано...просто с целувката можеш да покажеш чувствата си и т.н.Първоначално написано от Анонимко
според мене показват взаимна симпатия и нещо повече от обикновено приятелство и вече ако продължат да излизат и т.н. тогава значи, че са гаджета.Ама целувката си е начало :P
А и фаталното-щом правите всичко като гаджета, това не значи ли че сте такива.То да си гадже с някого е да имаш такова поведение със него.Малко ми е странно това не сте гаджета пък...трябва да ти предложи ли за да приеме че сте такива каквито сте![]()
Ами не се учудвам.Могат да го правят без да са гаджета.Ами момичето и момчето според мен трябва да се изяснят какво става според мен.
Зависи как двамата възприемат това. Те могат да излизат редовно и да правят секс, но въпреки това единият да е с идеята, че принципно са приятели и само се забавляват от време на време.