- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Женското дупе :lol:
Prati pic na dupetoti i shte ti kajem dali e dobre :PPПървоначално написано от TheSadlyHappyGirl
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Оооооо 100% трябва да е доста добре закръглено... Просто ако е някаква костелива и ми идва да ---
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
macko ne sum mom4e no moga da kaja 4e razbiram
otgovor na kompleksarskata ti tema 6te dam kato sravni6 dvata i kaje6 na koi prili4a pove4e tvoq
iskreno se nadqvam 1viq
PS:![]()
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
Че на втория кво му има?Първоначално написано от PY_MACKA
Е на първата картинка отгоре прилича ама не е същият. И темата не ми е комплексарска. Помагам на комплексираните момичета да разберат какво всъщност се харесва в едноПървоначално написано от PY_MACKA
ДУПЕ. Харесвам се и се поддържам. Имам си приятел който е луд по дупето ми и други момчета са ми казвали същото. Питам момчетата, защото това, което момичетата, в часност и аз, харесват е много по-различно от това, което възбужда момчетата и ги кара да си мислят за теб. Питам има ли нещо по-специфично, което харесват. Крущовидно, щръканало, като детско барабанче от лев и педесет, плоско и т.н. Това, че ти си мислиш че имам комплекси си е твой проблем. Точно обратното.
тия и трите гъза са баси дебелите.. на вас харесват ли ви?
ti normalna li si be?? kakvo im na purvite dva??? tctctctc..koi znae puyk ti kva si zavistliva kle4kaПървоначално написано от fti4ka
![]()
![]()
![]()
PS: razbira se che mi haresvat
аз ако бях клечка щеше да е добре.. ти момиче или момче си обаче? щото повечето момчета не харесват такива.. а и тука е даден само гъза ама с цялата фигура не изглежда така...Първоначално написано от Анонимко
Харесвам средноголеми,закръглени и стегнати .. има и такива барал сам![]()
Естествено че са супер (първите два), даже може и още малко отгоре, пак няма да е зле (3-та не я коментирамеПървоначално написано от fti4ka
![]()
)
xa..izvinqvai, 4e taka se zaqdoh...Първоначално написано от fti4ka
![]()
Не.Първоначално написано от fti4ka
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
ами в повечето случай го казват като тънък намек х0х0х0![]()
![]()
![]()
пък ти сама трябва да попиташ какво точно му харесват на тфоету
![]()
... и мен ми казват че дупету ми е яко..ама аз не намирам нищо интересно в него
![]()
...
'Първоначално написано от ELiTyYy
Приятелят си съм питала и той казва: "незнам ама е супер". Впрочем комплиментите които никога не си спестява са за дупето ми. Другите които са мо го казвали не им обръщам внимание, защото иначе ще излезе че се интересувам от мнението им и ще стане едно объркване....![]()
първия задник е перфектен. втория нещо не ме кефи. третия ще го оставя без коментар.Първоначално написано от fti4ka
абе леко пухкавите са върха...най-вече като говорим за докосване
мммммммммм \/
Първоначално написано от PY_MACKA
третия е велик!![]()
stegnati4ko![]()
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
сложи снимки и щи кажа - ценител съмПървоначално написано от TheSadlyHappyGirl
по темата: харесва дупета тип "детско барабанче"
абе и аз не си харесвам моя ама другите кавзат че го харесват...мъжете де...
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Не намирам нищо ненормално в първите два задника.Но така или иначе аз съм м омиче де и не мога да кажа с точност аххахахах.Аз си харесвам задника за другите не ме грее-толкова много мигове сме преживели заедно![]()
ами това е на тея се вижа ....
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Дуг път
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
KUv e pU toq vid..detsko baraban4e..da ne si barabanist beПървоначално написано от батко ти
![]()