- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Женското дупе :lol:
друг път какво??Първоначално написано от Eclipse_bb
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Друг път се вижда.
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
Ако беше малко по-вирнато, щеше да е перфектно.
oo problema e v tova ,4e vie momi4etata(pone pove4eto) ste komplexarki v golqma stepen i vse iskate i 4akate da vi kaje nqkoi dobra duma za dupetata vi .... a i dori i da ti kajat na teb ,4e imash qko dupe..... TI PAK NQMA DA VQRVASH I 6TE ISKASH VSE POVE4E I POVE4E DA TI GO KAZVAT.....Първоначално написано от TheSadlyHappyGirl
emi kriteriq e stegnato i super oformeno ,perverzno dupe .... tva ni prai kef na mom4etatamoje6 da vii6 dupeto na BRIANA BANKS v nqkoi nein film
![]()
![]()
ше си мериме гъзовете ли?ми да зема да си покажа и аз моя...
fti4ka emi davai de... az sam 4len ot jurito![]()
бе малко ме е срам да ти кажа...![]()
e samo na meni adi pak i az 6ti dam pics amm nqmam goliПървоначално написано от fti4ka
![]()
![]()
krisi_sl,
'Примерът' и ми допада :P
На трите други снимки в началото не ме кефят![]()
Фтичка има готино дупе, знам аз, не я гъбаркайте на тая тема![]()
абе аз преди си го бях пускала за ебавка в темата за снимките... мачока ти къде гледаш ааа?![]()
кой пример???Първоначално написано от machoka
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Emi stegnato ...... malko ......i da ima luft, dvete buzi da ne se tyrkat vse edno dyv4at duvka!!!!!Spored mene tva e hubavo DUPE!!!!! I razbira se da e 4isto....... hahahahahah!!!!:PPPPppp
... v smisyl luft- ne da ima raztoqnie mejdu buzkite na gyza ami mejdu bedrata...nadqvam se 4e ste me razbrali ama vse pak da obqsnq..))))
ТЕзи три снимки, които ги постна на миналата страницаПървоначално написано от krisi_sl
![]()
работи бе работи.. рови си..Първоначално написано от дрЕБОсъчко
![]()
![]()
Тъй като авторката искаше да и кажем дали е хубаво нейното дупе пък не даде снимкивъпреки многото ентусиасти-радваяте се http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=750868
6tip 6tibi-di-dip...maiko.......samo da te gepna.....![]()
Малко, сладко, стегнато!
Abe poprincip nqma se zanimavam, ama me e hvanala muzata i perioda" haresvam si dupeto", ta aide v duha na temata i az da se isfukam, da kajete sega moito dupe aaresva li sa ili ne sa aaresva!![]()
![]()
naturalno i bez photo shop 6toto si go bagnah i me marze6e sega specialno!
![]()