- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Женското дупе :lol:
това ако си ти..... шъ тъ....Първоначално написано от mravkata_z
![]()
Въпрос на вкус, на мен не ми харесват висящи месца...
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
къде ги видя тея висящи месца....готин си е задника...просто късите панталонки са малко по вдигнати нагоре и така изглежда....сякаш незнаете за зрителната измама в зависимост от дълбочината на някои панталон.
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Оф... както казах, въпрос на вкус, на мен ми харесват леееко по-атлетични мадами.
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
awe ne znam, dupeto e super, ama dali si ti ne se znae...trqq i malko face da se priloji.....Първоначално написано от Анонимко
e zvu4i kato reklama ama trqbva i dokazatelstva da priloji6.....!!!!!Първоначално написано от Ka6kaval4eto_f
Леле пълни простотии като ти е хубав задника поне покажи. И аз мога да си говоря за моя колкото искам да ви лъжа тука и вие да ми вярвате без доказателства аз не вярвам така,че .. Нищо лично аз съм момиче и по принцип тва е тема повече за момчета, но не бих понесла да имам дебел задник колкото и стегнат да е той ..![]()
Е тука съм съгласна на августина задника е нечовешки ....Първоначално написано от bulletinmyass
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
e daite togava snimki de.....vsi4ki se hvalqt, a nqmat dokazatelstva.....![]()
mi i moito go haresvat.eto vi snimka ako iskate o6te kajete
![]()
тва бях азПървоначално написано от lalalalaa
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
mdaa dobre e mn....daje super....i sas krasta si otiva, palazkite ne prelivat, stegnato..mdaaa opredeleno stava....misi..pokazvaite o6te..ne se pritesnqvaite....Първоначално написано от guAMaHT
ау мерси после ше дам ощеПървоначално написано от ragingbull
![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
нз защо но не си харесвам дупето
не че е дебело
не е и слабо
но е некво знам ли странно
с дънки е супер но само по прашки........... не си го харесвам
mi ako e sredno i stegnato hubavo li e?????????
Добре де ти като се погледнеш в огледалото как ти се вижда дупето?Харесва ли ти,не ти ли харесва....ако си го харесваш ти всичко е ок.Бих казала,че в повечето случаи момичето е много по-претенциозно към външния си вид от колкото околните...тоест има мн по-завишени изисквания към собственото си тяло,от колкото да речем би имал приятелят иПървоначално написано от macka123
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
awe hora ko se kosite...pove4eto imat gajeta...sled kato imate zna4i i dupeto vi si go biva..tfa 4e sq nqkoi hora imat super dupeta kato 'diamant' ne se kosete....vajnoto e vav face-a da stavte...i v surceto de....awe ko ste se kompleksirali..mn mi e 4udno...![]()
a zabravih da kaja 4e tuka vsi4ki gi e pognala ebati anureksiqta.....ne znaete na zapad ko stava....loeni topki...ne si mislete 4e ste debeli, daje ste si super....kvi sa tiq zavi6eni kriterii za sobstvenoto tqlo ne zna.....![]()
ama q vijte i taq kak e zacokala 6i6eto...male uq da mi e na mqstoto na 6i6enceto....oh-mali-bojkele....ina4e dupeto go biva naistina!!!!! \Първоначално написано от Game_Over_Boys
/