.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    cucu
    Guest

Moderated: Дойде ми 14 дни след предишния път. Болна ли съм?

Здравейте на всички.
    Първо искам да се извиня ако е имало такава тема и ако мястото и не е тук,но съм нова и не можах да се оправя със търсачката.Притеснена съм защото предишната ми менструация беше на 05.07 и сега пак на 19.07.Това са 14 дни разлика и малко ме е страх,да не би да съм болна от нещо.Пиех антибиотици преди около 10 дни може би.Имам менструация от 1 година близо.Ще приема всички менения със благодарност.
    Благодаря Ви!!!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Благодаря!

не се притеснявай, просто още не ти се е нормализирал цикъла...аз съм на 19 години и всеки месец ми идва когато си поиска, така че спокойно!

Guest
    i na men ponqkoga taka mi se sly4va da mi doide prez 10-15 dni rqdko mi se sly4va no se sly4va spored men nqma zakvo da se pritesnqva6

Chuvala sum che parvite godini e neredoven
    Хуя до края и душата в рая!

съвсем нормално е да става така. На някои момичета пък не им идва няколко месеца подред например. Това е защото още не ти се е нормализирал-една година не е чак толкова много за да си дойде всичко наред в организма ти

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

novata
    Guest
    zdraveite az sum na 12 godini i 6te pravq 13 april mesec imam gadna lepkava te4nost i mi kazvat 4e 6te mi doide Bihte li mi kaza li kak da razbera koga 6te mi doide sled kolko dni ili meseca Kak e bilo privas???10X predvaritelno

Супер фен
    Град
    до тебе...
    ako tolkova mnogo se pritesnqvash
    varvi na lekar no e normalno
    pyrvite 2-3 godina da ti idva neredovno
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Ами и при мен беше така първата година през един през два месеца.Но сега вече 3 год. всичко си е ОК!

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Супер фен Аватара на maybelline
    през първите години наистина идва когато си поиска.Случвало ми се е да ми закъснява с 6-7 месеца(само веднъж ),а веднъж ми дойде 16 дни след предишния мензис.Абе изобщо докато не станете на 16-17 не се притеснявайте излишно.Обикновено всички 'закъснения' и 'подранявания' са съвсем нормални

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от novata
    zdraveite az sum na 12 godini i 6te pravq 13 april mesec imam gadna lepkava te4nost i mi kazvat 4e 6te mi doide Bihte li mi kaza li kak da razbera koga 6te mi doide sled kolko dni ili meseca Kak e bilo privas???10X predvaritelno
    Ако е вагиналното течение - то обикновено се появява 1-2 години преди да ти дойде,но не е гадна и толкова лепкава.На мен ми дойде 2 години след появата на вагиналното течение,но при всеки е различно.

Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Цитирай Първоначално написано от novata
    Ако е вагиналното течение - то обикновено се появява 1-2 години преди да ти дойде,но не е гадна и толкова лепкава.На мен ми дойде 2 години след появата на вагиналното течение,но при всеки е различно.
    да и аз имах течение няколко години преди да ми дойде. Не можеш да предвидиш кога точно ще ти дойде. Аз един месец преди да ми дойде имах розово течение 2-3 дена-странно звучи, но понякога първия път когато ти дойде не е кръв-може да е и кафяво, но е признак, че скоро ще ти дойде.

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Да,всичко до сега е вярно. Но тъй като каза, че си пила и антибиотици ще ти кажа, че от тях се объркват някои неща. В случая цикъла ти. Аз съм чувала точно за това, че след употреба на антибиотици цикълът става нередовен. Мисля, че скоро ще се оправи. Но ако продължи да е нередовен(толкова), отиди на гинеколог.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Споко! И на мене първата година имаше период, в който ми идваше на 2 седмици т.е. 14 дни-както при теб. С времето всичко ще се нормализира. И аз се бях шашнала доста, но лекарите ми казаха че до 2.5 години след първата менструация такива неща са в реда на нещата. И все пак за да си спокойна-иди на гинеколог, макар че се съмнявам да ти кажат нещо по-различно.
    If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    еми още не ти е редовен...не се притеснявай!

Мега фен
    На мен през първата година ми пропусна веднъж и след това беше като фонтан. Нормално е първите години да е нередовен.

:}

miiiiii nqma ti ni6ty na mene puk mi se e slu4falo da nqmam 2 meseca i ne e 4udo golqmo ako puk se pritesnqfa6 tolkofa hodi na lekar \/
    FULL RESPECT za sk8 i za mene xaxaxaxxa http://moonrage.org/steal.php?ID=4368

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си