zdraveite.zna4i istoriqta e slednatat mn vreme haresvam edno mom4e,no ne mojeh da se prestra6a da se zapoznaq s nego.naskoro nau4ih nika mu i mu se vklu4ih.dnes si 4atihme za vtori pyt.toi se dyrji adski milo s men,napravo se raztapqh ot dumite mu.ima6e sluhove 4e bil grubiqn ama s men se darje6e super milo,kazva6e mi 4e sym mn hubavo i to4no momi4e i kakvo l ine,6eguva6e se...taka be6e i tazi ve4er.no nz kakvo stana po edno vreme-no nai-ob6to kaza 4e po princip sas vsi4ki momi4eta se darji milo kolkoto da e priqten razgovora,4e ne tarsi gadje,4e nqma nujda ot takova,i da ne sym si vaobrazqvala ne6to,vaz osnova na negovite dumi.estestveno m istana adski gadno,postarah se da ne mi proli4i za6toto ne iskah da izglejdam kato pylna glupa4ka,no to4no taka se 4uvstvam.ne moga da spra da pla4a i se 4udq za6to taka podlo se podigrava s men[toi ne znae 4e go haresvam].a v sa6toto vreme super mn go haresvam ne moga da spra da mislq za nego,no i ne moga da ponesa taka da si igrae s men...vsi4ko mi se srina pred o4ite i nz kak da spra da mislq za nego...