- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко често се виждаш с приятелят/ката ти?
вече има такива теми:http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...427&highlight= мисля че ми се е мяркала още една ама сега немога да я намеря!
А по въпроса в момента нямам гадже,но иначе около 3-4 пъти в седмицата е нормално![]()
всеки ден![]()
![]()
![]()
pochti seki den...ponqkoga propuskame edin...no tfa e shot e na rabuta...ili az sm i sm mn umorena...no posle si navaksvame![]()
ми аз нямам гадже и не следователно не се виждам с такова!ма един френд се вижда всеки боже ден с гаджето си според вас скоро ли ще си обръзнат и длаи ще скъсат скоро?
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
През ден долу - гореХодим от 5 месеца и не сме си омръзнали
![]()
SameПървоначално написано от PerfectStrang3r
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Mi nie se vijdame na den po 2 pyti i ob6to vzeto dosta vreme prekarvame zaedno.No taka byrzo 6te si omryznem i mislq da pogovorq s mom4eto![]()
Можеш да затвориш очите си за неща,
които не искаш да виждаш,
но не можеш да затвориш сърцето си за неща,
които не искаш да чувстваш!
Ако мислиш, че ще си омръзнете, връзката ви е обречена отсега. От личен опит ти казвам, че истинската любов не омръзва.
ami zna4i predi se vijdahme seki den no sq lqtoto raboti i samo petak i sabota mojem da sme zaedno za sajalenie.
i kakto predi men kazaha istinskata lubov nikoga ne omrazva
sega prez lqtoto malko po rqdko
no ina4e prez u4ebnata godina vseki den
ми сега нямам но с последното всеки ден или най мн един път в седмицата да не се видиме
тъй като в момента съм сама, ще кажа 4е с бившия ми приятел сме се виждали всеки ден, вклучително и неделя....само без съботата, като през целия ден почти сме на телефона и си бъбрим...
Бяхме заедно доста дълго време и смело бих казала, че раздялата ни не е от омръзване или нещо подобно!
Ако ти омрузва собственото гадже, не разбирам защо въобще сте заедно?!![]()
...No stop sighnes, speed limit, nobody is going to slow me down...
всеки дени ходим от 2години.както казаха преди мен - истинската любов не омръзва
![]()
The pretty scarlet ...да наистина си права,трябва да се позамисляНо щом се опасявам от това да не си омръзнем значи нещата не вървят добре.Явно не съм влюбена в това момче и чувствата не са съвсем взаимни
Извинявам се това не се отнася по темата![]()
Можеш да затвориш очите си за неща,
които не искаш да виждаш,
но не можеш да затвориш сърцето си за неща,
които не искаш да чувстваш!
Ами през ваканията всеки ден,но сега моя мацко е на море...![]()
Иначе за през годината 4-5 пъти седмично.И не смятам,че някога ще си омръзнем...просто като нас няма![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Всеки ден!Всъщност.....по-добре ще прозвучи всяка вечер!През деня също се виждаме често, но не толкова колкото през нощта.
е как всеки ден бре??? аз нямам гадже и не съм имал, но ако си намеря скоро 1-2 пъти максимум в седмицата е достатъчно...нема да излизам от вкъщи толкова много ве, аз си стоя пред компа 24 часа в денонощието.![]()
VSEKI DEN S IZKLU4ENIE NA SABOTA I NEDELQ...PREDI DA SKASAME
А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...
Emi kogato ne si e na selo se vijdame vseki den........ina4e prez 3-4 dena kat si doide:![]()
Tfa otgore bqx azZz no zabraix vlezna snik4eto mi
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Ами различно...по 3-4 пъти в седмицата...старая се да сме повече заедно,но аз си имам собствен живот.Не мога да излзиам само с него.Същото се отнася и за него...понякога му се иска да излезе и с приятелите му както и аз с моите...не му се сърдя и го разбирам.Пък и нии сме в един блок и така често се виждаме дори и за по 10 мин