- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Istinska liubov v tiineidjurska vuzrast?
az iam samo edna zabelejka kum teb...nezavisimo na kolko e daden chovek zashto kazvash che primerno v tineidjurskata vuzrast nqma hora s opit...a i za men vuprosa ne sedi samo do opita...
po temata istinska iubov vinagi moje da se sreshtne..ili ako v na4oloto e bila prosto uvle4enie po nqkoi chovek posle moje da prerasne v neshto mnogo po istinsko i zadulbo4eno..pone az sum na tova mnenie..zatova istinska liubov ima nezavisimo dali shte bude otkrita v tineidjurskata vuzrast
sicko e vyzmojno na toq svqt...nqma nevyzmojni nesta!!!
Moje i oshte kak.Vsi4ko e vuzmojno v tozi jivot
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
i az mislq 4e mojevsi4ko e v7zmojno, poznavam hora koito hodqt ot 14-15 godishna v7zrast i sega sa na po 25-26 .... i se obi4at vse o6te
) nqma v7zrast za istinskata liubov..
))
Да се опиташ да забравиш някой,който обичаш е същото като да опиташ да запомниш някой,който никога не си виждал!!! {}
Никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него
Az su6to sum na mnenie,4e istinska lubov ima i nezavisimop na kakva vuzrast si moje6 da q sre6tne6!!Nqkoi kaza,4e lubovta v teen vuzrastta e nai-4ista-ami to4no taka e spored men!I az dosta 4esto zapo4nah da 4uvam za hora,koito sa ot 16 god vuzrast zaedno,ojenili sa se na 19 edin za dr i sega sa ediniqt na 53,a dr na 51 i vsi4ko e ne po-malko strastno,istinsko i silno!Za6to kogato si o6te mlad i zelen da ne moje6 da sre6tne6 istinskata lubov,nima kato si mlad ne moje6 ili ne znae6 kak da obi4a6?!To4no togava 4uvstvata ti sa nai-silno,za6toto iska6(pone pri men e taka)da obmeni6 opit s 4oveka do sebe si,da nau4i6 ot nego mnogo ne6ta,o6te vqrva6 vuv vul6ebnite prikazki za"princut na bql kon"i se nadqva6 da go sre6tne6 za tova i obi4a6 nai-dulboko to4no v tazi krehk vuzrast!Kogato si naranqvan mnogokratno i paren ot ogunqt na jivota i lubovta ti malko ili mnogo zapo4va6 da se pla6i6 ot neq,da se 4udi6 dali namq da napravi6 su6tite gre6ki kakto predi...taka,4e po moeto mnenie 4ovek na 14,15,16,17..godini e dosta po-veroqtno da sre6tne istinskata si purva lubov,za6toto ne e kazano,4e 4ovek v celiq si jivpt trqbva da obi4a istinski samo vednujNe e li taka?!
![]()
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
ima primeri za hora koito se poznavat cql jivot ne sa se razdelqli daje i za sedmica i nqmat namerenie da se razdelqt, tezi kasmetlii koito sa namerili polovimkata si oba4e sa rqdkost... a na nas- drugite ni ostava da tarsim podhodq6tiq i da se nadqvame 4e 6te go otkriem. otnosno razdelite dori i pri dalgogodi6ni dvoiki-ednoobrazieto ubiva lubovta i te prosto si omrazvat do bolka