.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: razdeli go na 2

Guest

razdeli go na 2

sly4valo li vi se e da delite gadjeto si s nai-dobriq my priqtel/ priqtelka? razkajete pove4e po vuprosa, ako vi se e sly4valo...

Еми не бяхме точно гаджета , но се зарибявахме една година , а той където и да идеше ходеше с него един...негов приятел.И най-накрая не се разбрахме , но едва ли тфа е причината де . То онова момченце мн мн не пречеше , само в г**а ми гледаше...е сега с въпросния сме само приятели..
    нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?

Повече от фен
    to nemoje da se deli na dve mejdu priatel/ka i to nai dobrata mu i da si mu gadje ima razlika i to golqma taka che i duma ne moje da stava za delene i ne biva
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Супер фен Аватара на maybelline
    Момчето само трябва да си прецени колко време да прекарва с гаджето си и колко с приятеля си.То не може само с единия или само с другия.Трябва да има някакво равновесие.

Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Момчето само трябва да си прецени колко време да прекарва с гаджето си и колко с приятеля си.То не може само с единия или само с другия.Трябва да има някакво равновесие.
    дам =D>

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Да го деля?Той да не е парче салам,бе?
    Той държи на мен адски много,държи и на тях,само че по друг начин.Никога не съм го деляла нито с приятел нито с момиче.Достатъчно голям е сам да си преценява с кой иска да бъде и как да прекарва времето си.Понякога сме само двамата,понякога той е с тях,понякога сме всички заедно...Тва никога не ми е създавало проблеми

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Да го деля?Той да не е парче салам,бе?
    Той държи на мен адски много,държи и на тях,само че по друг начин.Никога не съм го деляла нито с приятел нито с момиче.Достатъчно голям е сам да си преценява с кой иска да бъде и как да прекарва времето си.Понякога сме само двамата,понякога той е с тях,понякога сме всички заедно...Тва никога не ми е създавало проблеми

i nie sme taka

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Izklucheno e da si delq gadjeto.Trqbva da ima edin balans m/y priqtelite my i men.Da izliza s tqx a ne samo s men ili da izlizame zaedno.Drug e vuprosa che toi moje da iska da e samo s men tva che xodime znachi che trqbva da prekarva poveche vreme s men a ne postoqnno da e s priqtelite si.MN e glupavo postoqnno da sveti nqkoi priqtel na gadjeto ti i da nemojete da se vidite naspokoistvie.ZA tva trqbva da si razpredelq vremeto m/y teb i priqtelite si.
    Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    мм не ми се е случвало,специално за бившия ми приятел,а пък и как да го делиш,той все пак не ти е собственост.. , не трябва да забраняваш на гаджето си да се вижда с хората,които познава от цяла вечност...мисля,че ако се получи такава ситуация,трябва да поговориш с момчето и да намерите баланса,м/у приятелите и връзката ви
    f@nt@zi@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си