.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Моят съвет е слушай разума.Аз така слушах сърцето 3 год и падах все по- ниско и по-ниско,заради човек,който не го заслужаваше!!!Добре,че поне секс не правих с него!Та отрязвах мн момчета,заради него и когато той свирнеше аз тръгвах.Наистина има и такива,които се променят,но той не се промени,продъжи все така да се държи с мен...И така тая история продължи 3 год.Мн пъти ме е нагрубявал,после аз забравях казвах си,че този път ще се промени,няма да е така.Обаче не стана,той още си е такъв, но аз наскоро реших да не му падам в крата ве4е.Така,че слушай разума,понякога заобичваш човек само като виждаш колко той те обича и дори ти не усещаш кога и ти се влюбила.Ако искаш нещо да ме питаш по този въпр ЛС
    знаеш ли като се замисля може и да си права, но тя трябва да опита според мен ми, ако той се ПРОМЕНИ?!?!?!?!

Мега фен
    Ххаххаххаа, ако се промени. Колко си наивна.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ххаххаххаа, ако се промени. Колко си наивна.

не съм наивна изобщо даже, но ако не опиташ ще съжаляваш до края на живота си, ми представи си че наистина се промени и м/у тях се получи.....

Мега фен
    Лесно е да се гавря с някого месеци, години, и после да кажа: "Извинявай, промених се, вече те обичам"...

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Лесно е да се гавря с някого месеци, години, и после да кажа: "Извинявай, промених се, вече те обичам"...
    явно с теб просто гледаме по различен начин на нещата...
    Аз мисля че тя трябва да опита....

Еми отстрани погледнато бих се отклонила и от двете посоки. Късмет!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    точно в същата ситуация не съм попадала, но дълго време все се подчинявах на сърцето и крайно време беше да видя какво ще е ако се доверя на разума
    е, много по-добре съм си така
    научих се да му вярвам, а и е мн по-лесно да вярваш на него, защото сърцето мн често лъже.. нямам му доверие вече :P
    сега съм си 100 пъти по-добре, 100 пъти по-щастлива
    така че... разума
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Винаги съм избирал разума... само веднъж избрах сърцето и заради това решение сега изживявам най-хубавия си период в живота до сега
    обичам дениту ми {}

Ами не съм попадала едновременно да избирам между двете,но съм ги преживяла
    Преди време срещнах момче,с което станахме страхотни приятели,оказа се,че той не иска само приятелство и трябваше да избирам.Дали да тръгна с момче,което обичам единстевено като приятел или да го загубя .Не знам от разумност или от чувства,но не тръгнах с него...и така загубих най-прекрасния човек,загубих единственото момче,което ме е обичало и уважавало
    Сега пак съм изправена пред дилемата разума или сърцето.Този път се влюбих в момче,с което можем да сме единствено приятели,до последно нямаше да му казвам,но не издържах и казах...отново аз съм сама.Той се оказа втория вариянт,момчето на което не му пука за теб и те прави на луда...
    Искам да кажа,че аз винаги до сега съм слушала сърцето си,дори и да съм грешила,не съжалявам,защото в живота трябва да се рискува,не може винаги да си разумен
    Помисли добре,с кой би ти било по-добре.Дали ще можеш да издържиш пред пренебрежението на единия или пък ще го промениш... ;дали ще си щастлива с някой,който не обичаш,въпреки,че той дава всичко за теб...помисли добре и да не ти пука,избери този,с който ще си най-щастлива
    ...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...

Повече от фен
    Az bih izbrala razuma v toq slu4ei.

Цитирай Първоначално написано от Do_YoU`lOvE_mE
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Моят съвет е слушай разума.Аз така слушах сърцето 3 год и падах все по- ниско и по-ниско,заради човек,който не го заслужаваше!!!Добре,че поне секс не правих с него!Та отрязвах мн момчета,заради него и когато той свирнеше аз тръгвах.Наистина има и такива,които се променят,но той не се промени,продъжи все така да се държи с мен...И така тая история продължи 3 год.Мн пъти ме е нагрубявал,после аз забравях казвах си,че този път ще се промени,няма да е така.Обаче не стана,той още си е такъв, но аз наскоро реших да не му падам в крата ве4е.Така,че слушай разума,понякога заобичваш човек само като виждаш колко той те обича и дори ти не усещаш кога и ти се влюбила.Ако искаш нещо да ме питаш по този въпр ЛС
    знаеш ли като се замисля може и да си права, но тя трябва да опита според мен ми, ако той се ПРОМЕНИ?!?!?!?!
    може,да опита ако иска ама тя май е опитвала и нищо

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Ваште разуми са тъпи щом говорят да сте с човек дето не ви кефи... луд луд..

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен
    Град
    София
    Ами вече се научих как да съчетавам и двете...според мен не първичната емоция е най-важна...сега много често разумът ме предпазва от нови и нови страдания,което в никакъв случай не значи,че понякога не действам чрез сърцето си,неизбежно е просто

ami po princip slu6am surceto si,no ako me e naranqval s deistviqta si sigyrno 6te sum ymorena i bih izbralal razuma

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Еми отстрани погледнато бих се отклонила и от двете посоки. Късмет!
    =D>

Повече от фен
    prosto mix ot dvete...
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Eto go moq otgovor:B
    dimana-6te poema riska
    da kazva vseki koi kakvoto iska,SYRCETO NE GRE6I!!!!obi4am te i 6e poema riska s teb zavinagi....
    LOVE SI ROSEN!!!{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P} {P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}

da mnogo e trudno v takuv moment.no ako se postavq na tvoe mqsto ako tozi kam koito te tegli sarceto te naranqva naj veroqtno ti nqma da si shtastliva. a ako drugia naistina e gotov na vsichko za teb idi pri nego i go pomoli da te nauchi da go obichash

6okoladova strast
    Guest
    Случвало ли ви се е понякога да трябва да избирате между човека към когото ви тегли сърцето, бихте направили всичко за него,той е в мислите ви ден и нощ, но поради няква причина не може да сте заедно, или пък ви е наранил многократно с действията си. И човек който дава всичко за вас,обича ви безпределно,харесва всяка частица у вас такава каквато е,без да е нужно да си в най-хубавите си дрехи и гримирана по най-добрия начин-но ти просто не изпитваш нищо повече от приятелско чувство към него. С една дума дори и ако си рошава по анцунг за него не е от значение,стига да е със теб. Знаеш че винаги би бил на твоя страна и би те закрилял от всичко.
    И ако ви се случвало,вие кое послушахте- СЪРЦЕТО или РАЗУМА?
    Отдадохте се на нещо като връзка с човек наранил ви стократно? (казвам "нещо като връзка" защото тя е изпълнена с караници, неразбиратества и ревност)
    Или послушахте разума и се научихте да обичате и уважавате момчето което дава мило и драго за вас?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си