Ами не съм попадала едновременно да избирам между двете,но съм ги преживяла
Преди време срещнах момче,с което станахме страхотни приятели,оказа се,че той не иска само приятелство и трябваше да избирам.Дали да тръгна с момче,което обичам единстевено като приятел или да го загубя .Не знам от разумност или от чувства,но не тръгнах с него...и така загубих най-прекрасния човек,загубих единственото момче,което ме е обичало и уважавало
Сега пак съм изправена пред дилемата разума или сърцето.Този път се влюбих в момче,с което можем да сме единствено приятели,до последно нямаше да му казвам,но не издържах и казах...отново аз съм сама.Той се оказа втория вариянт,момчето на което не му пука за теб и те прави на луда...
Искам да кажа,че аз винаги до сега съм слушала сърцето си,дори и да съм грешила,не съжалявам,защото в живота трябва да се рискува,не може винаги да си разумен
Помисли добре,с кой би ти било по-добре.Дали ще можеш да издържиш пред пренебрежението на единия или пък ще го промениш... ;дали ще си щастлива с някой,който не обичаш,въпреки,че той дава всичко за теб...помисли добре и да не ти пука,избери този,с който ще си най-щастлива