.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 96
    Мега фен
    И си много прав. Като че ли да питам гаджето дали мога да си мия гърдите с ръце.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от bufon
    Ami da na 20 sam ... i madamata mi e super seksi , samo da ne be6e tova ...
    Ina4e az seks sam pravil predi ..znam kakvo e
    Trqbva da q otvorq i vsi4ko 6te se opravi mislq ...
    Ama ina4e pak edin pat v meseca mi pozvolqva da si biq 4ekii pred neq i da se izprazvam varhu kra4etata i
    Tazi ve4er 6te pogovorq seriozno s neq ..6te q molq da mi razre6i da masturbiram, dokato gledam snimkite i ...
    откъде накъде ЩЕ Я МОЛИШ ДА ТИ ПОЗВОЛЯВА ДА МАСТУРБИРАШ!?
    ти не си в ред, честна дума ...
    имаш право да правиш с пишока си каквото си поискаш. и поговори с нея сериозно, кажи и че не ти харесва това и точка по въпроса. ебати, на 20 си, а се държиш като третокласник пред майка си
    алелуя.

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    Tazi ve4er 6te pogovorq seriozno s neq ..6te q molq da mi razre6i da masturbiram, dokato gledam snimkite i ...
    Знам един психиатър, кажи да ви запиша час и на двамата....

Човече не знам на кой свят живееш и как се е държала майка ти с тебе, но определено имаш проблем, казвам ти го най-сериозно и отговорно...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Тя е малоумна! Такива - на въжето! Не пуска, обаче не иска да мастурбираш! Как ще те рита в топките?
    Не само тя, ами и той е малоумен, щом я оставя да го разиграва така. Напрао се пръснах да се хиля, братле стягай я тая, че нищо добро не те чака. А тва да те прасне в топките нарочно бих и размазал муцуната.

Град
    някъде там
    Това не е любов, човече!!!
    Защо се съобразяваш с нея, при положение, че на нея не й пука за теб??! Аз много си Обичкам моя си мъж и преди всичко гледам на него да му е гот, но и получавам същото в замяна.
    А твоята мацка или е много непросветена и не знае какво ти причинява или е Луда!
    Ако Уважаваш себе си Не продалжавай така!!!

bufon
    Guest
    Vqrvam, 4e ako uspeq da q otvorq, ne6tata 6te se opravqt ..
    Vav vtornik q karam v nas i 6te q 4ukam zdravo nadqvam se da stane nai-nakraq ..
    A vie ne ste li bili tolkova vlubeni, 4e da ste gotovi na vsi4ko za nqkoi??
    4e mi omrazna da gledam kak spermata si te4e , a az ne use6tam ni6to ..
    ne znam dali nqkoi go e izpitval tova 4uvstvo , no se nadqvam skoro da priklu4i tazi rabota ...

Фен
    Град
    Ако тая не престане да се отнася така и кажи да се отваря сама когато иска. Тука не опира работата до любов, а до уважение най-малкото... А твоето себеуважение явно липсва, барабар със здравия разум.

Мега фен
    Аз съм влюбена, обаче на такива унижения не се подлагам. Какъв мъж си? Оставяш една пикла да ти казва дали да си пипаш пишката, или не. Нещата няма да се оправят, след като правите секс.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Аз съм влюбена, обаче на такива унижения не се подлагам. Какъв мъж си? Оставяш една пикла да ти казва дали да си пипаш пишката, или не. Нещата няма да се оправят, след като правите секс.
    =D> не се оставяй тя да контролира оргазма ти

bufon
    Guest
    az nqmam ni6to protiv tq da kontrolira orgazmite mi , stiga da ne gi razvalq vseki pat
    Нещата няма да се оправят, след като правите секс.
    za6to misli6 taka ???

Мега фен
    Да не мислиш, че след като правите секс, ще ти дава да мастурбираш? Представи си да кажеш, че не искаш да я лижеш, и тя да те ритне в топките. Напълно възможно е.

да де.. имах предвид да не ги разваля .. щом прави така значи явно не иска да ти достави удоволствие..

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    az nqmam ni6to protiv tq da kontrolira orgazmite mi , stiga da ne gi razvalq vseki pat
    za6to misli6 taka ???
    Момичето е много право! Замисли се само, бе, човек - че тя щом още сега докато не е отворена ти казва(забележи само!) кога да мастурбираш или не, смятай на кво ще те прави и после! Не мисля че това е начина да й покажеш че си готов на всичко за нея! Да й давам аз да ме рита в топките(дет ги нямам )-абсурд!!! Тъй както ми забранява да правя каквото искам с моето тяло, така следващия път аз ще направя с нея и като за капак ще я шибна в сливока и да видим дали ще и хареса!!! Знам ли - пък може да й хареса, недай си боже да си мисли че така ще се възбужда повече... Представяте ли си само?! АХАХАХАХА

Фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от MauMyHkaTa
    za6to misli6 taka ???
    Момичето е много право! Замисли се само, бе, човек - че тя щом още сега докато не е отворена ти казва(забележи само!) кога да мастурбираш или не, смятай на кво ще те прави и после! Не мисля че това е начина да й покажеш че си готов на всичко за нея! Да й давам аз да ме рита в топките(дет ги нямам )-абсурд!!! Тъй както ми забранява да правя каквото искам с моето тяло, така следващия път аз ще направя с нея и като за капак ще я шибна в сливока и да видим дали ще и хареса!!! Знам ли - пък може да й хареса, недай си боже да си мисли че така ще се възбужда повече... Представяте ли си само?! АХАХАХАХА
    Ти си по-буйна и от оная бе душицо (пази боже то ми...)

bufon
    Guest
    Ami az dosega sam bil 4esten s neq , ama 6te po4na da si biq 4ekiite i da i kazvam , 4e ne mi se pravi ni6to s neq , da vidim taka dali 6te stane ..
    ama strannoto e, 4e dori az da ne q lija i dokosvam nikade , tq se kefi ot tova , 4e 6te mi razvali orgazma
    naqsno sam , 4e tova trqbva da spre i dove4era 6te govorq seriozno s neq !

Пич, сложи една нейна снимка да я видим таз прословута мацка

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    хмм ... Мн странен случай ... аз ако бях момче и ако имах такава приятелка...при всеки недоваршен оргазам бих я ударил през лицето .. пък ако ме срита в топките .. тогава нз дали ще уживее. ... . .. бъди малко по-строг с нея...май си я разлигавил на макс..

Цитирай Първоначално написано от The-Sinner
    Пич, сложи една нейна снимка да я видим таз прословута мацка
    Недей го кара, щото ако не ми хареса мацката още повече ще ме хване яд!!!

ахахх Тая трябва да се види. Грозна не грозна

Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    хмм ... Мн странен случай ... аз ако бях момче и ако имах такава приятелка...при всеки недоваршен оргазам бих я ударил през лицето .. пък ако ме срита в топките .. тогава нз дали ще уживее. ... . .. бъди малко по-строг с нея...май си я разлигавил на макс..
    Гласувам много ЗА мнението ти с 2 ръце (жалко, че нямам повече!) А един такъв дали ще й хареса

bufon
    Guest
    [/quote]Пич, сложи една нейна снимка да я видим таз прословута мацка
    e, ne moga da pravq takiva ne6ta ....vse pak tova si e li4na rabota
    при всеки недоваршен оргазам бих я ударил през лицето
    Ami to az ne sam takav 4ovek , koito bi udaril momi4e ...
    V smisal kato q gledam kak se kefi i zatova q ostavqh da gi razvalq , ama 6te i kaja , 4e ne stava ve4e ...
    Pravim taka ve4e 5 meseca ...
    Za men problema otnosno topkite e v tova , 4e na neq i haresva da gi udrq ..
    a ina4e vsi4ko dr m/u nas e perfektno .....

Мега фен
    Момче, тя може да те осакати. Другото - как да е, но тя рискува да те кастрира, едва ли не.

bufon
    Guest
    opa , obarkah sorry
    citatite otgore sa vsa6tnost tova, koeto az kazah ..
    prosto im razmenih mestata

Фен
    Град
    Контра: Почни да я пердашиш по циците, ама здраво и и кажи че адски ти харесва....

....най-много да се сбиете.

Цитирай Първоначално написано от theraven_nz
    Контра: Почни да я пердашиш по циците, ама здраво и и кажи че адски ти харесва....

....най-много да се сбиете.
    Ахахахахахахаа Това ме накефи с-р много!!! Представяш ли си - гледаш ги само некви и двамата седят, бият се и пъшкат от удоволствие!!! А-а-аахахахахаха Със сълзи се смях, ей!!! Ужс!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си