.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 96
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MauMyHkaTa
    Цитирай Първоначално написано от theraven_nz
    Контра: Почни да я пердашиш по циците, ама здраво и и кажи че адски ти харесва....

....най-много да се сбиете.
    Ахахахахахахаа Това ме накефи с-р много!!! Представяш ли си - гледаш ги само некви и двамата седят, бият се и пъшкат от удоволствие!!! А-а-аахахахахаха Със сълзи се смях, ей!!! Ужс!!!
    Това определено ще е една...нормална и...здравословна връзка.

bufon
    Guest
    ami nakraq taka 6te stane
    Tova s topkite 6te prestane pone...6te i zabranq, a sledva6ti pat ako me udari i az 6te q udarq i taka ....
    to drug na4in ne vijdam

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    Който е казал, че от любов боли - не е излъгал

Голям фен
    Град
    Memphis
    ave praskai si 4ekiite :0 i tova e kak nqma da ti dava da mu 4upish glavata xaxa )) kato si maxne rakata si sloji tvoita i tai opruskai q edno xubavo :0 xaxa
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

bufon
    Guest
    kato si maxne rakata si sloji tvoita i tai opruskai q edno xubavo
    to4no taka napravih nqkolko pati i tq me srita v ta6acite togava ..
    Skoro 6te govorq s neq za tezi ne6ta ...sled nqma i 2 4asa.
    6toto ve4e dostata4no vreme q tarpqh ..
    ne moje pove4e taka
    6te i kaja , 4e dneska si prasnah 4ekiqta i ve4e taka 6te e .

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    абе пич, ти не разбираш ли че не си длъжен да и даваш отчет кога лъскаш, кога пикаеш, кога си си почесал топките и т.н.
    това си е твоя кур и ше си правиш с него каквото искаш!
    тая май си пада по игрите, в които тя е господарката.. а ти толкова ли нямаш уста да и кажеш, че не ти харесва бе мамка му!?!
    алелуя.

bufon
    Guest
    E , hora tva e, kazah i kak stoqt ne6tata ....
    Tq me razbra ili pone taka izglejda ...vika mi , 4e mislila , 4e mnogo mi haresva
    sega vav vtornik 6te probvame da pravim seks ..dano da stane
    vse pak i obe6tah da razvalq po nqkoi drug orgazam , ama rqdko da stava ....mnogo nastoqva6e i az sklonih ..
    Oba4e mn i haresva da opredelq ne6tata v legloto ..

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    xaxa priqtelq mi bi me izrital ako praveh taka
    moq nevinnost i greh.....

bufon
    Guest
    AMi momi4eta - ako ste qdosani na nqkoe mom4e , tova e nai- dobriq na4in da mu otmastite..
    prosto mu provalete orgazma ...

Aide razkazvai kvo stana che mi stana interesno...Otvori li q veche kvo stana?
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

bufon
    Guest
    Ami ne , utre 6te probvame ...dano da se polu4i
    Kak mislite ,dnes da masturbiram li pak ???
    Ili 6te se otrazi lo6o na predstavqneto mi utre ?

Фен
    Град
    Абе човек, имам чувството, че искаш някой от тук буквално да ти направи свирка - ами ако ти се лъска лъскай, сега нашто позволение ли ще искаш???
    Нищо не ти пречи и днес, та и утре да удариш една, само ще се представиш по-добре (пояснявам - по-дълго, няма да свършиш толкова бързо)

Това да го разбирам ли да ти поствам още снимки?

Голям фен
    Буфон .. ти си мн зле .. за пръв пат виждам такова момче .. ти да си чувал че ако си биеш чекия преди секс акта ше продалжи мн повече.. хах просто няма да имаш толкова много сперма .. и т.н.

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Цитирай Първоначално написано от bufon
    Kak mislite ,dnes da masturbiram li pak ???
    Ти да не си луд, бе човеко?! Как така ще мастурбираш и днес - тфа да не е твойто тяло че да прайш с него когато к'вото си искаш, а?! А-а-а, ще ме побъркаш, честно!!!
    Добре че се обърна към нас и наистина да му помогнем, щото имам чувството, че ако не го беше направил, освен че щеше да бъде буквално осакатен, щеше и да забрави за к'во служи "Десислава" (ако изобщо е знаел преди тфа!) Горкичкия, съжалявам го наистина - без да ми се цупиш, пич!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Тази е луда....кажи и че не ти харесва така като прави и и кажи че като прави нещо да го прави както трябва

Фен
    Град
    "ДесНислава"

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Цитирай Първоначално написано от theraven_nz
    "ДесНислава"
    Все 6, аз така си я пиша Като я туря в кавички пак се подразбира! А и да не е в кавички, който е досетлив схваща за к'во става реч!

bufon
    Guest
    Spoko hora ... po4vam da si vazvra6tam predi6niq oblik na 4ekidjiq , blagodarenie na vas ... Taka de, 6te i kaja , 4e predpo4itam sam da si biq 4ekii, otkolkoto tq da go pravi i da mi razvalq orgazma ...
    Ei sega si blasnah edna 4ekiq i se 4uvstvam super ...izrovih edna snimka na staroto si gadje
    A pak utre e golemiqt den i 6te vidim kakvo 6te stane..
    po4nah da si pripomnqm za 'desnislava'

Фен
    Град
    Spoko hora ... po4vam da si vazvra6tam predi6niq oblik na 4ekidjiq , blagodarenie na vas ... Taka de, 6te i kaja , 4e predpo4itam sam da si biq 4ekii, otkolkoto tq da go pravi i da mi razvalq orgazma ...
    Ei sega si blasnah edna 4ekiq i se 4uvstvam super ...izrovih edna snimka na staroto si gadje
    A pak utre e golemiqt den i 6te vidim kakvo 6te stane..
    po4nah da si pripomnqm za 'desnislava'
    Евала... работата си е за черпене, ама не ща да ме черпиш, че току виж си ме запознал с твойта

@MauMyHkaTa : Неска съм дребнав, здраве да е

bufon
    Guest
    Stiskaite mi palci za utre da uspeq ...
    6te q prasna i tova e !
    eeeh, da bqh sega s predi6nata ....
    ako ne be6e zaminala nqma6e da mi se slu4at tezi raboti

Guest
    извинявай ма ти искаш ли деца? мисля, че възможността вече е малка щом те рита, стиска и нз още какви там болки о.О тая определено не е в ред... некфа луда... обичаш я хубаво... ама ако тя те обича определено ще се държи по-мило с теб... аз определено правя това което харесва на гаджето ми и му давам да прави с мен разни работи... тая е за психолог и и аз нз за кфо...

Re: Provalen orgazam .....

Vijte sega , problemate sledniqt ...
    Moqtga priqtelka se vazbujda mn ot tova da provalq moite orgazmi ..
    Kato mi pravi 4ekiq ,vinagi kato vidi kak spermata izliza , puska onaq mi rabota i gleda kak spermata si izti4a bez az da izpitvam nikakvo udovolstvie ..napravo se pobarkvam , kazvam vi ...
    Tq e destvena na 16 godini,az sam na 20 , no o6te ne sam q otvoril .
    ima malko mrasni fantazii... vednaj kato go pusna ,az go hvanah da se dovar6a i tq taka me trqsna v topkite , 4e svqt mi se zavi ..
    a pak me kara da i obe6tavam , 4e bez neq nqma da si biq 4ekii...
    Samo vednaj v meseca mi pozvolqva da masturbiram pred neq i da izpitam orgazam Kara me da se izpraznq varhu krakata i ...
    Po4vam da si mislq,4e ne iska da q otvorq, a da si igraem na tezi igri4ki ..
    Nqkakvi saveti ?????
    ОМФГ

Surrender
    To the shadows
    Haunting inside
    Bleed through you

А уе човек,тая е луда!!!Изобщо не е с ъкъла си,как моеш да се даваш на няква пикла?(нищо че и аз съм колкото нея,но ако се даржах така 100% с който и да бях,колкто и да ме обичаше нямаше да ми се даде)
    Кви са тея твоите нерви?как я тарпиш напрао незнам?!Аз с моя приятел се опитвам да направя всичко,че да му е добре и да го възбуждам и да му е кеф,и той се старае на мен да ми е добре...ама тфа твойто-напрао умрях от смях,но от една страна мн ме е жал за теб човече...
    тая е ненормална...или за пръв път е с момче и просто експерементира с теб...или нещо и хлопа дъската...поговори с нея и й кажи че не ти харесва да се даржи с теб като с марионетка,ако не те разбере най-добре и бий шута...
    ако найстина те обича ще се вурне при теб и повече няма да прави такива простотий...
    УСПЕХ!!! [-o<

Уахахахахахах.......А уе човек,май си прав...според мен ще ти е 100 пати по-добре с "Деснислава" и с "Левислава",откокото тва "недораслото" да ти разваля кефа.Я си намери няква дето да те задоволява....а не таз пикла да ти се праи на шефка и да те праи на будала

bufon
    Guest
    Hora, dneska e vajniqt den ...
    Posle 6te pi6a dali sam uspql da pravq seks s neq

според мен ще ти е 100 пати по-добре с "Деснислава" и с "Левислава"
    Mislq, 4e ima6 pravo Dneska , ako ne stane rabotata.. mai 6te po4na da izlizam samo s "Деснислава"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си