- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Provalen orgazam .....
Това определено ще е една...нормална и...здравословна връзка.Първоначално написано от MauMyHkaTa
![]()
![]()
ami nakraq taka 6te stane![]()
Tova s topkite 6te prestane pone...6te i zabranq, a sledva6ti pat ako me udari i az 6te q udarq i taka ....
to drug na4in ne vijdam![]()
Който е казал, че от любов боли - не е излъгал![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ave praskai si 4ekiite :0 i tova e kak nqma da ti dava da mu 4upish glavata xaxa)) kato si maxne rakata si sloji tvoita i tai opruskai q edno xubavo :0 xaxa
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
to4no taka napravih nqkolko pati i tq me srita v ta6acite togava ..kato si maxne rakata si sloji tvoita i tai opruskai q edno xubavo
Skoro 6te govorq s neq za tezi ne6ta ...sled nqma i 2 4asa.
6toto ve4e dostata4no vreme q tarpqh ..
ne moje pove4e taka![]()
6te i kaja , 4e dneska si prasnah 4ekiqta i ve4e taka 6te e .
абе пич, ти не разбираш ли че не си длъжен да и даваш отчет кога лъскаш, кога пикаеш, кога си си почесал топките и т.н.
това си е твоя кур и ше си правиш с него каквото искаш!
тая май си пада по игрите, в които тя е господарката..а ти толкова ли нямаш уста да и кажеш, че не ти харесва бе мамка му!?!
алелуя.
E , hora tva e, kazah i kak stoqt ne6tata ....
Tq me razbra ili pone taka izglejda ...vika mi , 4e mislila , 4e mnogo mi haresva![]()
sega vav vtornik 6te probvame da pravim seks ..dano da stane
vse pak i obe6tah da razvalq po nqkoi drug orgazam , ama rqdko da stava ....mnogo nastoqva6e i az sklonih ..
Oba4e mn i haresva da opredelq ne6tata v legloto ..
xaxa priqtelq mi bi me izrital ako praveh taka
moq nevinnost i greh.....
AMi momi4eta - ako ste qdosani na nqkoe mom4e , tova e nai- dobriq na4in da mu otmastite..
prosto mu provalete orgazma ...
Aide razkazvai kvo stana che mi stana interesno...Otvori li q veche kvo stana?
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Ami ne , utre 6te probvame ...dano da se polu4i![]()
Kak mislite ,dnes da masturbiram li pak ???
Ili 6te se otrazi lo6o na predstavqneto mi utre ?
Абе човек, имам чувството, че искаш някой от тук буквално да ти направи свирка - ами ако ти се лъска лъскай, сега нашто позволение ли ще искаш???![]()
Нищо не ти пречи и днес, та и утре да удариш една, само ще се представиш по-добре (пояснявам - по-дълго, няма да свършиш толкова бързо)![]()
Това да го разбирам ли да ти поствам още снимки?![]()
![]()
![]()
Буфон .. ти си мн зле .. за пръв пат виждам такова момче .. ти да си чувал че ако си биеш чекия преди секс акта ше продалжи мн повече.. хах просто няма да имаш толкова много сперма .. и т.н.
Първоначално написано от bufon
Ти да не си луд, бе човеко?! Как така ще мастурбираш и днес - тфа да не е твойто тяло че да прайш с него когато к'вото си искаш, а?!
![]()
А-а-а, ще ме побъркаш, честно!!!
Добре че се обърна към нас и наистина да му помогнем, щото имам чувството, че ако не го беше направил, освен че щеше да бъде буквално осакатен, щеше и да забрави за к'во служи "Десислава" (ако изобщо е знаел преди тфа!)Горкичкия, съжалявам го наистина - без да ми се цупиш, пич!
Първоначално написано от MauMyHkaTa
![]()
![]()
Все 6, аз така си я пишаПървоначално написано от theraven_nz
Като я туря в кавички пак се подразбира!
А и да не е в кавички, който е досетлив схваща за к'во става реч!
![]()
Spoko hora ... po4vam da si vazvra6tam predi6niq oblik na 4ekidjiq , blagodarenie na vas ... Taka de, 6te i kaja , 4e predpo4itam sam da si biq 4ekii, otkolkoto tq da go pravi i da mi razvalq orgazma ...
Ei sega si blasnah edna 4ekiq i se 4uvstvam super ...izrovih edna snimka na staroto si gadje![]()
A pak utre e golemiqt den i 6te vidim kakvo 6te stane..
po4nah da si pripomnqm za 'desnislava'![]()
Евала... работата си е за черпене, ама не ща да ме черпиш, че току виж си ме запознал с твойтаПървоначално написано от bufon
![]()
![]()
@MauMyHkaTa : Неска съм дребнав, здраве да е![]()
![]()
Stiskaite mi palci za utre da uspeq ...
6te q prasna i tova e !
eeeh, da bqh sega s predi6nata ....
ako ne be6e zaminala nqma6e da mi se slu4at tezi raboti![]()
извинявай ма ти искаш ли деца? мисля, че възможността вече е малка щом те рита, стиска и нз още какви там болки о.О тая определено не е в ред... некфа луда... обичаш я хубаво... ама ако тя те обича определено ще се държи по-мило с теб... аз определено правя това което харесва на гаджето ми и му давам да прави с мен разни работи... тая е за психолог и и аз нз за кфо...
ОМФГПървоначално написано от bufon
Surrender
To the shadows
Haunting inside
Bleed through you
А уе човек,тая е луда!!!Изобщо не е с ъкъла си,как моеш да се даваш на няква пикла?(нищо че и аз съм колкото нея,но ако се даржах така 100% с който и да бях,колкто и да ме обичаше нямаше да ми се даде)
Кви са тея твоите нерви?как я тарпиш напрао незнам?!Аз с моя приятел се опитвам да направя всичко,че да му е добре и да го възбуждам и да му е кеф,и той се старае на мен да ми е добре...ама тфа твойто-напрао умрях от смях,но от една страна мн ме е жал за теб човече...
тая е ненормална...или за пръв път е с момче и просто експерементира с теб...или нещо и хлопа дъската...поговори с нея и й кажи че не ти харесва да се даржи с теб като с марионетка,ако не те разбере най-добре и бий шута...
ако найстина те обича ще се вурне при теб и повече няма да прави такива простотий...
УСПЕХ!!! [-o<
Hora, dneska e vajniqt den ...
Posle 6te pi6a dali sam uspql da pravq seks s neq![]()
Mislq, 4e ima6 pravoспоред мен ще ти е 100 пати по-добре с "Деснислава" и с "Левислава"Dneska , ako ne stane rabotata.. mai 6te po4na da izlizam samo s "Деснислава"
![]()