.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 96 от общо 96
    Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    Цитирай Първоначално написано от bufon
    Mislq, 4e ima6 pravo Dneska , ako ne stane rabotata.. mai 6te po4na da izlizam samo s "Деснислава"
    Очакваме горещо включване тогава
    Ако нищо не стане ще ти дам номера на Деснислава

bufon
    Guest
    Ami kvo da vi kaja ... nai - nakraq pravihme seks \/
    ama kato re6ih da svar6vam tq mi kaza da se opravqm sam , 6tom ne haresvam neinite metodi
    E,vse pak be6e po-dobre otkolkoto tq da mi razvali orgazma , ama i tq be6e dovolna ...
    Ama kato i kazah , 4e 6te svar6vam , tq be6e svar6ila ve4e i mi vika -"OK,az otivam v banqta , ti se opravqi" .. ??
    I mi vika , 4e 6tom mi haresva da bada s "desnislava ", sledva6tiq mesec da sam se opravql sam ..
    Zakani se , 4e 6te q molq mnogo , predi da se saglasi d ami napravi pak 4ekiq
    Ne6to mi se pravi na obidena li ??ne znam
    kak mislite ??

Мега фен
    Мисля, че ти казах. Как търпиш това? Как може да ти каже да се оправяш сам? Нали правите секс! Двамата! Много ми е жал за теб.

Фен
    Град
    Не съм го казал, но пак повтарям - качила ти се е на главата и самочувствието и (доколко е подплатено не знам) ще го оправи само един бой...
    А сега сериозно - човеко, тая се гаври с теб, няма те за нищо повече от настъпана дъвка. Ако имаш поне малко мъжко достойнство си помисли сериозно за отношенията ви.

Мега фен
    За такива момичета - само бой!

fake
    Guest
    поредната девствена пикла, дето си мисли, че путката и е златна...
    а ти братле си мноо зле...колко време каза, че го търпиш това?...
    абеее...аз ако бях на твое място щях мноо сериозно да си поговоря с тая овца...

абе, а тя да не би да не знае, че ти разваля оргазмите?кажи и, че трябва да продължи И докато спермата още тече...

Guest
    Като го правите, я вържи за леглото и я изтаковай до край, доакто е вързана не може да ти спре оргазъма

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Като го правите, я вържи за леглото и я изтаковай до край, доакто е вързана не може да ти спре оргазъма
    Да бе верно подметни й тая идея и ако се съгласи

adaro
    Guest
    leles dve dumi nqmam dumi s edna pak hi4tazi tvoq 16 godi6nata e sas sadisti4ni naklonnosti i osven ako ti ne si mazuhist ne vijdam kak q tarpi6i kakvo zna4i ti pozvolqva vednaj v meseca - tq kakvo da ne ti e 24 4asov cerber do glvata be pi4tova tvoeto e adskata inkviziciqguzno mu bilo-verno 4e e super 4e se opitva6 da si izpalnqva6 obe6taniqta ama ti napravo me farli v karnera s guznostta tiserioznoi edno posledno ne6to - za kakvo otvarqne govori6ako prodaljava6 v sa6tiq duh s neq nema da q otvori6 i sled 100 godini
    kasmet s neqstiskam ti palci))

Голям фен Аватара на Ice
    хахахах колко мъка има по света според мене и двамата сте за лудницата е такова Ти голяма любов удряш според мен тва не е любов да те мъчи някои ден щи отреже пишката и сигурно и тва ще е от любов нали Я стига глипости моля ти се .... Не ти прилича на годините ебати ... Тая е некфа ненормална а ти кат пърия олигофрен се връзваш ......
    Everything happens for a reason..

Брато, приятелката ти е фашистка и диктаторка, а ти си мъж под чехъл и двамата сте или побъркани едната садист(особено жесток) а другия е мазохист(определено). Има само един начин да се оправиш, тряа да се изправиш пред нея и да кажеш НЕ! и по възможност почвай да правиш на пук точно обратното което иска тя, ако каже не дей свършва продължавай и ако те шибне у та5шаците я блъсни да страна и продължи и абе оправяй се бе човек. Кой носи гащите в тая връзка?
    Само за луди!

bufon
    Guest
    Vijte sega ....dneska pravihme seks za parvi pat ....
    Ama tq mi kaza , 4e 6tom ne mi haresvali 4ekiite, tq pove4e nqmalo da mi pravi , dokato ne i se pomolq pak
    Tq tvardi , 4e q kefi da mi razvalq orgazma i tolkova ....
    Dneska mi kaza , 4e sam bil egoist , 6toto sam si gledal samo sobstvenoto udovolstvie...
    E, tq ve4e ne e devstvena de - moq zasluga ...
    Razpravq mi , 4e ako mi razvalq orgazma , sam 6tql da izpitvam pove4e jelanie za seks ...
    Moje bi 6te stignem do kompromisno re6enie ???

Vijte sega ....dneska pravihme seks za parvi pat ....
    Ama tq mi kaza , 4e 6tom ne mi haresvali 4ekiite, tq pove4e nqmalo da mi pravi , dokato ne i se pomolq pak
    Tq tvardi , 4e q kefi da mi razvalq orgazma i tolkova ....
    Dneska mi kaza , 4e sam bil egoist , 6toto sam si gledal samo sobstvenoto udovolstvie...
    E, tq ve4e ne e devstvena de - moq zasluga ...
    Razpravq mi , 4e ako mi razvalq orgazma , sam 6tql da izpitvam pove4e jelanie za seks ...
    Moje bi 6te stignem do kompromisno re6enie ???
    Виж кво е компромисното решение, фащаш и ебеш и хич не се занимаваш с глупости, може да си егоист, ама тая е много по голям егоист от тебе и се опитва да те побърка за да те контролира по добре и не трябва да се оставяш лесно.
    Само за луди!

Guest
    ee pich stanal si na 20 godini i nekva pikla te komandva tva normlan li e be ti si ebati deb... zaklevam se !!!!!!!!!!!!!!!!!!11

bufon
    Guest
    Hei hora
    Dneska mi obe6ta , 4e 6te doide da mi pravi striptiiz , dokato az si laskam bastuna
    Az vi kazah , 4e 6te se opravi sled kato si pogovorihme seriozno ..

Фен
    Град
    Само не и давай да мисли много, дръж инициативата в твоите ръце щото виждаш кво и минава през главицата

bufon
    Guest
    Hi ! Re6ih da vi pi6a kak se razvi istoriqta mi ...
    Zna4i septemvri minalata godina s tova momi4e se razdelihme , no minaliq mesec pak se sabrahme
    Prekarah nqkolko meseca sam i re6ih , 4e iskam da si bada s neq ..
    Predi 2 sedmici otnovo po4nahme da se vijdame ... bqh 6tastliv do onzi den ...
    Vozihme se v asansiora i tq mi kaza "pomni6 li kakvo pravihme predi?" i
    sled tova zabi zverski kolqnoto si v topkite mi .
    Takava bolka dosega ne bqh izpital 4estno !
    Kaza mi "tova ti lipsva6e ,nali ?"

Spored vas vazmojno li e ot takiva udar4eta da mi stane ne6to na ta6acite ? Kajete seriozno .. 6toto vseki si gi pazi,a v kraina smetka uvrejdat li se ?

V4era pravihme seks za parvi pat ot nqkolko meseca Tq mi pozvoli da se izpraznq varhu kra4etata i,no me nakara da gi oblija posle Be6e malko gadno , no vse pak izpitah orgazam ....
    Jalko ,4e sega nqma dalgi nokti , no vqrvam , 4e 6te gi pusne, za da mojq da me dere zdravata ...

Град
    Добрич
    EEE тва вече почваш да си го измисляш! Ти си 4 години по-голям от нея, а и даваш да се държи така с тебе. Тя си те има за играчка и нищо повече.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Provalen orgazam .....

Vijte sega , problemate sledniqt ...
    Moqtga priqtelka se vazbujda mn ot tova da provalq moite orgazmi ..
    Kato mi pravi 4ekiq ,vinagi kato vidi kak spermata izliza , puska onaq mi rabota i gleda kak spermata si izti4a bez az da izpitvam nikakvo udovolstvie ..napravo se pobarkvam , kazvam vi ...
    Tq e destvena na 16 godini,az sam na 20 , no o6te ne sam q otvoril .
    ima malko mrasni fantazii... vednaj kato go pusna ,az go hvanah da se dovar6a i tq taka me trqsna v topkite , 4e svqt mi se zavi ..
    a pak me kara da i obe6tavam , 4e bez neq nqma da si biq 4ekii...
    Samo vednaj v meseca mi pozvolqva da masturbiram pred neq i da izpitam orgazam Kara me da se izpraznq varhu krakata i ...
    Po4vam da si mislq,4e ne iska da q otvorq, a da si igraem na tezi igri4ki ..
    Nqkakvi saveti ?????
    Ти си бати п*тката ... ми като не ти пуска и като е такава извратена шута и да се маха ве .... къв мъж си такав .... и аз съм на 20 ама така няква 16 г. путка да ми прай ... хаха ...

Teмата е стара!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си