- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Provalen orgazam .....
Очакваме горещо включване тогаваПървоначално написано от bufon
![]()
Ако нищо не стане ще ти дам номера на Деснислава![]()
Ami kvo da vi kaja ... nai - nakraq pravihme seks \/
ama kato re6ih da svar6vam tq mi kaza da se opravqm sam , 6tom ne haresvam neinite metodi![]()
E,vse pak be6e po-dobre otkolkoto tq da mi razvali orgazma , ama i tq be6e dovolna ...
Ama kato i kazah , 4e 6te svar6vam , tq be6e svar6ila ve4e i mi vika -"OK,az otivam v banqta , ti se opravqi" .. ??
I mi vika , 4e 6tom mi haresva da bada s "desnislava ", sledva6tiq mesec da sam se opravql sam ..
Zakani se , 4e 6te q molq mnogo , predi da se saglasi d ami napravi pak 4ekiq![]()
Ne6to mi se pravi na obidena li ??ne znam
kak mislite ??
Мисля, че ти казах. Как търпиш това? Как може да ти каже да се оправяш сам? Нали правите секс! Двамата! Много ми е жал за теб.
Не съм го казал, но пак повтарям - качила ти се е на главата и самочувствието и (доколко е подплатено не знам) ще го оправи само един бой...
А сега сериозно - човеко, тая се гаври с теб, няма те за нищо повече от настъпана дъвка. Ако имаш поне малко мъжко достойнство си помисли сериозно за отношенията ви.
За такива момичета - само бой!
![]()
![]()
поредната девствена пикла, дето си мисли, че путката и е златна...
а ти братле си мноо зле...колко време каза, че го търпиш това?...
абеее...аз ако бях на твое мястощях мноо сериозно да си поговоря с тая овца...
абе, а тя да не би да не знае, че ти разваля оргазмите?кажи и, че трябва да продължи И докато спермата още тече...![]()
![]()
Като го правите, я вържи за леглото и я изтаковай до край, доакто е вързана не може да ти спре оргазъма![]()
Да бе верно подметни й тая идея и ако се съгласиПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
leles dve dumi nqmam dumi s edna pak hi4
tazi tvoq 16 godi6nata e sas sadisti4ni naklonnosti i osven ako ti ne si mazuhist ne vijdam kak q tarpi6
i kakvo zna4i ti pozvolqva vednaj v meseca - tq kakvo da ne ti e 24 4asov cerber do glvata be pi4
tova tvoeto e adskata inkviziciq
guzno mu bilo-verno 4e e super 4e se opitva6 da si izpalnqva6 obe6taniqta ama ti napravo me farli v karnera s guznostta ti
seriozno
i edno posledno ne6to - za kakvo otvarqne govori6
ako prodaljava6 v sa6tiq duh s neq nema da q otvori6 i sled 100 godini
kasmet s neqstiskam ti palci
))
хахахах колко мъка има по света според мене и двамата сте за лудницата е таковаТи голяма любов удряш според мен тва не е любов да те мъчи някои ден щи отреже пишката и сигурно и тва ще е от любов нали
Я стига глипости моля ти се .... Не ти прилича на годините ебати ... Тая е некфа ненормална а ти кат пърия олигофрен се връзваш ......
![]()
![]()
Everything happens for a reason..
Брато, приятелката ти е фашистка и диктаторка, а ти си мъж под чехъл и двамата сте или побъркани едната садист(особено жесток) а другия е мазохист(определено). Има само един начин да се оправиш, тряа да се изправиш пред нея и да кажеш НЕ! и по възможност почвай да правиш на пук точно обратното което иска тя, ако каже не дей свършва продължавай и ако те шибне у та5шаците я блъсни да страна и продължи и абе оправяй се бе човек. Кой носи гащите в тая връзка?
Vijte sega ....dneska pravihme seks za parvi pat....
Ama tq mi kaza , 4e 6tom ne mi haresvali 4ekiite, tq pove4e nqmalo da mi pravi , dokato ne i se pomolq pak![]()
Tq tvardi , 4e q kefi da mi razvalq orgazma i tolkova ....
Dneska mi kaza , 4e sam bil egoist , 6toto sam si gledal samo sobstvenoto udovolstvie...
E, tq ve4e ne e devstvena de- moq zasluga ...
Razpravq mi , 4e ako mi razvalq orgazma , sam 6tql da izpitvam pove4e jelanie za seks ...
Moje bi 6te stignem do kompromisno re6enie ???
ee pich stanal si na 20 godini i nekva pikla te komandva tva normlan li e be ti si ebati deb... zaklevam se !!!!!!!!!!!!!!!!!!11![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hei hora![]()
Dneska mi obe6ta , 4e 6te doide da mi pravi striptiiz , dokato az si laskam bastuna![]()
Az vi kazah , 4e 6te se opravi sled kato si pogovorihme seriozno ..
Само не и давай да мисли много, дръж инициативата в твоите ръце щото виждаш кво и минава през главицата![]()
![]()
Hi ! Re6ih da vi pi6a kak se razvi istoriqta mi ...
Zna4i septemvri minalata godina s tova momi4e se razdelihme , no minaliq mesec pak se sabrahme![]()
Prekarah nqkolko meseca sam i re6ih , 4e iskam da si bada s neq ..
Predi 2 sedmici otnovo po4nahme da se vijdame ... bqh 6tastliv do onzi den ...
Vozihme se v asansiora i tq mi kaza "pomni6 li kakvo pravihme predi?" i
sled tova zabi zverski kolqnoto si v topkite mi .![]()
Takava bolka dosega ne bqh izpital 4estno !
Kaza mi "tova ti lipsva6e ,nali ?"
Spored vas vazmojno li e ot takiva udar4eta da mi stane ne6to na ta6acite ? Kajete seriozno .. 6toto vseki si gi pazi,a v kraina smetka uvrejdat li se ?
V4era pravihme seks za parvi pat ot nqkolko mesecaTq mi pozvoli da se izpraznq varhu kra4etata i,no me nakara da gi oblija posle
Be6e malko gadno , no vse pak izpitah orgazam ....
Jalko ,4e sega nqma dalgi nokti , no vqrvam , 4e 6te gi pusne, za da mojq da me dere zdravata ...
EEE тва вече почваш да си го измисляш! Ти си 4 години по-голям от нея, а и даваш да се държи така с тебе. Тя си те има за играчка и нищо повече.
На тази не и е добре![]()
![]()
Ти си бати п*тката ... ми като не ти пуска и като е такава извратена шута и да се маха ве .... къв мъж си такав .... и аз съм на 20 ама така няква 16 г. путка да ми прай ... хаха ...Първоначално написано от bufon
Teмата е стара!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!