- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Provalen orgazam .....
Vijte sega , problemate sledniqt ...
Moqtga priqtelka se vazbujda mn ot tova da provalq moite orgazmi ..
Kato mi pravi 4ekiq ,vinagi kato vidi kak spermata izliza , puska onaq mi rabota i gleda kak spermata si izti4a bez az da izpitvam nikakvo udovolstvie ..napravo se pobarkvam , kazvam vi ...
Tq e destvena na 16 godini,az sam na 20 , no o6te ne sam q otvoril .
ima malko mrasni fantazii... vednaj kato go pusna ,az go hvanah da se dovar6a i tq taka me trqsna v topkite , 4e svqt mi se zavi ..![]()
a pak me kara da i obe6tavam , 4e bez neq nqma da si biq 4ekii...
Samo vednaj v meseca mi pozvolqva da masturbiram pred neq i da izpitam orgazamKara me da se izpraznq varhu krakata i ...
Po4vam da si mislq,4e ne iska da q otvorq, a da si igraem na tezi igri4ki ..
Nqkakvi saveti ?????![]()
Бих казал е**ти жената(пардон-още е момиче,ама..)
човек хубаво е да иде на сексолог или не...по-добре на психиатър-честно!!!
А аз се чудя ти как не си се омел още, че вие ако се ожените, ти ще си мъж под чехъл бе човек! Извратено е!!!Неможе да ти прави удоволствие с ръце,а да не иска да спите заедно...или нещо се е чалнала или ти върти некви детски номера...ама помисли, че децата НЕ ПРАВЯТ ТАКА
xahxhahxahxhahxhah , male tova e mn gadno. q si blasni edna chikiq samichuk , tq ot kude shte razbere she si go napravil , puk i da razbere kaji i che si si mislil za neq i nqmalo kak. ama govori s neq napravi i sushtiq nomer da vidi tq hubavo li e .Pochni da q lijesh ili da q pipash i kogato vidish , che zapochva da izpitva orgazum q ostavi.Kazvam ti tq nqma da napravi poveche takova neshto
ami az imam 4uvstvoto , 4e i haresva da me izma4va .. ne znam 6to taka ...
tq me moli s teq mili o4i4ki da ne se samozadovolqvam i sega se 4uvstvam guzen 4e sam obe6tal, a pak sam na pat da si lasna bastuna .
Momi4eta , kajete kakvo da napravq??prosto ne moga da q laja ..
a kato go pravih nqkolko pati , tq stra6no se sarde6e ..darja mn na neq !
mnogo i haresva da mi stiska topkite .. i da gi udrq ponqkoga dosta silno .
tq ima dalgi nokti i kato sleze dolu stava stra6no ..
vednaj mi go laska6e bavno cql 4as i nakraq pak mi razvali orgazma ...
na nqkoi slu4valo li mu se e ??
basi terora
Тя е малоумна! Такива - на въжето! Не пуска, обаче не иска да мастурбираш! Как ще те рита в топките?
Братче ако имам такава путка до мене .. като ми разжали оргазама ше и фана каскета и ше си навра к*ра в устата и .. и ще не ще ...
ще испитам кеф!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Човече караш ме да се хващам за главата.... не, не за тази.... за горнатаЧета тука кво си писал и не мога да повярвам че си на 20
В момента си те представям като 13 годишен сополивко, който не знае още кво да прави с туй над ташаците
Как ще и се връзваш бе човеко, каква ти е тя???? Приятелка, добре, обичаш си я, много хубаво. Обаче яко си го разглезил това момиченце бе човеко, я вземи се стегни. Ти мъж ли си или кво??? Виж сега, извинявай, че ти държа тоя тон, нищо против момичетата нямам обаче честно да ти кажа нещо не го осъзнавам тва.
Нямало да си бие чикии, бил обещавал, че даже и гузно му ставало от мисълта.....аааааааа тая яко ти е влезнала под кожата явно..... удряла го била в ташаците, той си траелБаси мазохистката.... няма да се учудя ако има кожени дрехи и камшик..... аааааа луда работа. Стига чете тука ами удари една както си му е реда. Баси....
На ти и малко гювеч![]()
Поздрави, Митака![]()
edit: Да ми е честито стотното мнение![]()
![]()
\
/
ama hora ,az mnogo darja na neq ...
Ne iskam da q razkarvam samo zaradi tezi raboti ..
A v topkite me rita ,ako se dovar6a pred neq , bez tq da mi e pozvolila ..
Tvardi , 4e mnogo i haresva da ima kontrol na orgazmite mi ..
Как ще И позволяваш да се разпорежда с тялото ти? Щом я обичаш, И кажи, че прекалява и че не може да контролира твоя пенис! Как ще те ритне в топките! МНого си зле.
oh , ne izdarjam ve4e ...
pri vida na tazi snimka 6te si zabiq edna 4ekiq kato horata ...
pak kakvoto 6te da stava ..
mersi za snimkata![]()
Сажалявам за спама......
Вахахавхвххвхахахахахахах ахахаххахахаххахахахах
Ама аз не разбирам ти защо се подчиняваш. Аз се радвам, когато мъжът бие чикии и мисли за мен.
mi nz kakvo da ti kaja ne e normalno
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Човече тая мацка направо те тероризира-говори с нея и в краен случаи просто за определено време не й позволявай да прави каквото и да е с теб-оправяй си се там сам и толкова!Или друг вариант е и ти да постъпиш като нея-да го изпита на свои гръп!и аз някои пат сам ис правила някои гаври сас приятеля ми,но чак такива неща-НЕ!айде успех!!!
Питай я в прав текст защо го прави.Говори с нея.Ако нямаш чувства към нея по-добре я зарежи.Егати момичето честно.Като е девствена не и дава правото да прави такива неща.Как може да ти причини такава болка?Сори,ама тая не е нормална.Първоначално написано от bufon
Това момиче е ненормално! Чудя се, как я търпиш? Да ти удря топките, да ти проваля удоволствието, до не ти дава да мастурбираш, да не иска секс....не е нормална! Говори с нея! Не може така да се разпорежда с теб!
oh...zabih si 4ekiqta i se 4uvstvam super ...
Dove4era 6te govorq s neq ..
Iskam da q otvorq , az i predi sam opitval ama ne uspqh ..
Tq kaza , 4e 6te me nakazva dokato ne q otvorq ,no tq go iska ..
iska da pravim seks ..
Da vi kaja tq i svirki mi e pravila ,ama kato useti 4e svar6vam, vednaga bqga i mi razvalq vsi4ko ..Tvardi , 4e tova mn q kefi i i dostavq udovolstvie ...
Хммм, за нищо на света не бих я оставила да си играе тка с мен ако бях на твое място!!! Ква ми е тя - няква пикла с извинение, която определено й личи че е девствена!!!Не че не може да знае нещичко по темата "секс", ама все пак мисля че тепърва има да се учи на занаята!
Много е зле тая според мене. Без да ми се обиждаш, ама извиняай много, да се ебава с мене такааа...
![]()
Момче, ти си на 20! Помисли малко и за себе си! Верно се обичате и такова, ама при положение че с нея не можеш да водиш нормален полов живот по-добре или въобще недей да й даваш да прави каквото и да било с тебе, или я разкарай! Ако сега не се насладиш на секса (и то на нормален и готин такъв!) - кога
![]()
Не знам, това е моето мнение! Ти си решаваш!
ako naistina si na 20 zna4i imash mn seriozen problem ; )
Ami da na 20 sam ... i madamata mi e super seksi , samo da ne be6e tova ...
Ina4e az seks sam pravil predi ..znam kakvo e![]()
Trqbva da q otvorq i vsi4ko 6te se opravi mislq ...
Ama ina4e pak edin pat v meseca mi pozvolqva da si biq 4ekii pred neq i da se izprazvam varhu kra4etata i![]()
Tazi ve4er 6te pogovorq seriozno s neq ..6te q molq da mi razre6i da masturbiram, dokato gledam snimkite i ...
spored men i dvamata ne ste mn normalniПървоначално написано от bufon