.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    InSoMnIa^BabY
    Guest

Кога НЯМА опастност да забременея?

Здравейте! Много неща съм чувала относно забременяването, но така и не можах да разбера кога риска това да се случи е най-малък, съответно и най-голам, просто искам за съм по-спокойна, когато правя любов с гаджето си. Маля ви, ако знаете със сигурност ми кажете! Благодаря предварително!

Мега фен
    Ако не използваш предпазни средства, винаги може да се забременее.

InSoMnIa^BabY
    Guest
    Еми използвам, но все пак няма ли някакъв по-опасен и по-безопасен период?

Мега фен
    Има един метод с мерене на температурата, обаче не знам при каква температура жената е в овулация. Мериш преди секса и ако термометърът покаже, че не си в овулация, си спокойна. Обаче този метод се използва за забременяване - не е особено надежден според мен. Иначе няма как да определиш кога е овулацията.

Най-опасни са дните около и по време на овулацията. Тя е приблизително на 14-тия ден от идването на менструацията ти (само ако цикъла ти е редовен - 28 дни, ако не - варира).
    И най-безопасни сякаш са дни по време на менструация...
    НО понеже можеш да ме разбереш неправилно искам да подкрепя мнението на `Death`Whore`! 100% гаранция никога нямаш и никой няма да ти даде!

InSoMnIa^BabY
    Guest
    Aha, emi mersi mnogo togava, vse pak uspqh da dobiq goore-dolu predstava, mnogo blagodaria Super macki ste misi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си