- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- obojavam q!!!
maika mi e boginq!!prosto q obojavam!tova e nai-unikalniq 4ovek koito poznavamiskam da i kaja,4e e nai-gotinata maika na tozi svqt..
blagodarq i mn i stra6no mnogo q obi4am!!zaradi vsi4ko,koeto e
nai-istinskiq 4ovek...radvam se,4e q ima i neka i se slu4vat vse po-hubavi i hubavi ne6ta
![]()
tova da se 4uva ot vseki 4ovek bravo =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
bravo!radvam se che ima takiva maikii az moita mnogo si q obicham..tq e vsichko za mene..vypreki che si imam priqtel i nai dobra priqtelka..bih napravila sichko..bih ubila chovek za neq.tq e nai-dobriq i gotin chovek koito pooznavam..blagodarq na boga che me e daril s takova syshtestvo.qvno si prilichame s teb ..chudq se kakvo da napravq za neq..zashtoto tq pravi vsichko za men.Ako iskash da izmislim nqkoq ideq da gi iznenadame.Syglas-(na)-(en) li si
???
и мойто мамче си я бивамного си я обичам и давам сичко за нея
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Nadqvam se vsi4ki bulgari da sa dovolni ot svoite maiki kakto ti .... no ne na vsi4ki se otdava tazi vuzmojnost da se radvat na dobri maiki
I az moita mnogo si q obi4am nqma takava drugade si4ko mi vzima i e mnogo pe4ena abre super e
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
aideПървоначално написано от az syshto :P
kakvo predlaga6
?
Това е страхотно ... Много се радвам за вас ... Жалко , че вс родители не са такива ...![]()
Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...
Страшно много се радвам за теб, разбирам те напълно и при мене е така. Остава само да си пожелая (и на тебе ти го пожелавам) да продължава все така.
LOVE YOU MOMMY!!
жалко, че не всички са като теб
тва е мн хубаво![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ama kajete im tova ne go pishete na nas!ne nie sme vajni da go chuem a Maikite!i se sehstaite che gi obichte dori i da ste skarani![]()
MAikite,ba6tite...naistina i az obi4am ama stra6no mnogo mai4ito si i az sym gotova na vsi4ko za neq ,no imao6te edin 4ovek koito zaema takova vajno mqsto v moeto syrce i tova e bab4eto mi...Kakvo da vi kaja pri men taka se polu4iha ne6tata 4e baba mi be6e kato maika i tova koeto sym sega go dylja ne samo na maika mi no i na baba mi!OBI4AM VI![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
Като гледам как всяка втора тема родителите биват оплювани и все са те виновните, неразбралите, гадните и т.н., направо ти се радвам за тая темаДано показваш на майка си обичта си и да ни я пишеш на нас и да не ни я - все тая. Важното е тя да я усеща
![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Много се радвам за теб!! Аз също много много обичам наште .. нищо, че са на друг акъл и имат съвсем различни разбирания от моите .. просто са невероятни родители!![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
браво радвам се че мислиш така заа майка си ...
=D> =D> =D> =D> =D> =D>
аз пък си обичам и двамата !!!![]()
bravo..radvai se..
az puk si obicham tati![]()
nai-gotiniq tati na sveta (osven kogato kreshti kato .....no comment..)
![]()
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
И аз мисля абс. същото за моята майка и за баща ми също радвам се защото съм оцелила страхотни родители![]()
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
И аз много се разбирам с мама и тати![]()
и аз мойта мн си я обичкам въпреки че факсира от време на време ама се тая.обичкам си я
Първоначално написано от ycMuBkaTa
EEE dovolno 6tom e tolko pi4aga.Radvai se dokato ne podivee (ne ti go pojelavam)
![]()