.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Тема: strah me e

upla6enata_lili
    Guest

strah me e

priatelia mi kogoto mnogo obi4am iska dokato pravim sex da si sloja nailonovo plik4e na glavata.struva mi se leko perverzno,no ne iskam da mu otkaja za da ne go zagubia!pravilno li postapvam ili da nemu se davam?

xaxavelka
    Guest
    emi nai mn da se zady6i6 i da pykne6-nai mn tfa da stane ni6to pove4e!!! toi qvno i toi mnogo si te obi4ka ta iska tva...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    абе какъф найлонов плик ще си слагаш...според мен..му откажи и дръж на думата си..Но ако и ти го искаш го прави
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    алелуя.

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Vij sega , ako naistina toi tolko te obi4a tova nqma da e problem ako ne si sloji6 naelonovo plik4e

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    ?!?!??!plik???!?!!??!!?!?!?!?

Мега фен
    Уж ако се ограничи кислорода, се увеличавала силата на оргазма. Обаче аз лично не искам да умирам.

Град
    Valley of Misery----Люлин
    ПО ДОБРЕ НЕДЕЙ
    THUG LIFE---------------------The Hate U Give Little Infants Fuck Everybody

FeiCHkata
    Guest
    Az sam 4uvala da kazvat"ako iska6 da ebe6 nqkoq grozna i nemoje6 da q gleda6,nakarai q da si sloji naelonov plik na glavata pone da q gleda6 kolko e "krasiva""moje i zatova da te kara,de da znam

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    хахахаха не не не не =D> тоя ме уби

а какво да е пликчето каза ли? от Метро, Била, "Най-здравата торбичка"....

Аз лично страшно се възбуждам когато гледам пуснатата коса на момичето.... пък за оргазма, както каза `Death`Whore`, пробвай просто да задържиш дъха си и да не дишаш, закво ти е да ти шумолят некфи торби?

Guest
    пробвай те само с ръце ако става въпрос за намаляването на кислород, а дали не е за нещо друго този плик това не ми е много ясно

Мега фен Аватара на koalka
    Не го прави!!!

Guest
    upla6enata_lili kaji purvo za6to toi iska da si sloji6 plik???tuk horata samo gadaqt,no nikoi ne moje da ti otgovori predi da kaje6 s kakva cel e plika.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    пЛиК ?!?!?! ахахахаХАХахХаА по добре недей

Free For All !@
    Guest
    това с плика на главата ако е с цел по силен оргазъм на тебе значи логиката е да ти намали кислорода и докато се "задушаваш" имаш по-силен оргазъм опасно е ако ще го правите си измисли някакъв знак които като го направиш да спрете ако стане опасно названието на това е asphyxiophilia не съм го практикувал (btw още съм детсвен) и не съм мого навит да го правя (работи и при мъжете) но порови се в интернет да прочетеш повече за да няма после някои гаф дано съм помогнал

Мега фен
    Да - когато не достига въздух до мозъка, човек може да прави знаци.

ujhasdx
    Guest
    hahah i az sym 4uvala izraza "mn e grozna ama 6te q 4ukam s 4uval na glavata" da ne bi i toi da misli taka???

Цитирай Първоначално написано от ujhasdx
    hahah i az sym 4uvala izraza "mn e grozna ama 6te q 4ukam s 4uval na glavata" da ne bi i toi da misli taka???
    аьм и аз съм го чувала това

DrX
    Guest
    Хахаха NO COMMENT

Голям фен
    Град
    Memphis
    tupo izvrateno kopele ne iska li az da mu sloja edin 4oval i da go na eba na taq pesen Ice.Cube-Greed i da mu vikam greeeeeeeeddd
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Kvi torbi4ki fe?!Tozi 4ovek ne6to e izperkal Nikvi torbi4ki ne si slagai na glavata

Guest
    ti go obi4a6 mnogo oba4e toi obi4a li te tolkova sled kato te kara da pravi6 takiva ne6ta!?!Mai ne6to mu e mrudnalo na tova mom4e.Po-dobre ne se zanimavai s nego

Guest
    уау...!!! тоя е некъв snuff маняк...ми той и главата може да поиска да ти отреже баси....махаи го тоя тъпънар

az ne moga da razbera plika kakva rolq igrae v calata rabota?puk i ako ti ne go iskash nedei,ako mu otkajesh i neshto ti se naprai mu kaji toi da si sloji.puk i ne vqrvam kato se obichate da te ostavi zaradi tova che ne si si slojila torba na glavata.

Guest
    Ква е тая тъпотия бе незнам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си