.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Тема: strah me e

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    Цитирай Първоначално написано от KpuCeTo
    az ne moga da razbera plika kakva rolq igrae v calata rabota?puk i ako ti ne go iskash nedei,ako mu otkajesh i neshto ti se naprai mu kaji toi da si sloji.puk i ne vqrvam kato se obichate da te ostavi zaradi tova che ne si si slojila torba na glavata.
    хахаха после ще е интересно като те питат защо скъсахте? Стига откажи му много е извратено.... Или пък му кажи ако ти си сложиш плик той да ти купи гащи с пишка и ти да го ......
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

sloji plikche ot billa na glavata.egati horata!?!

hahahahahaahha 4estno kazano iskash li da ti kaja ... NEMOJE DA TI GLEDA FIZIONOMIQTA e tfa e;P zatfa mu e nailon4eto ;} a ti si dostata4no typa da mu se vryzvash ..

Голям фен
    nedei.......
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Цитирай Първоначално написано от Do_YoU`lOvE_mE
    Цитирай Първоначално написано от ujhasdx
    hahah i az sym 4uvala izraza "mn e grozna ama 6te q 4ukam s 4uval na glavata" da ne bi i toi da misli taka???
    аьм и аз съм го чувала това
    Da i az..!
    ..

q go zaebi toq!! da hva6ta patq...kak 6te mu pozvolqva6 da ti govori taka ..kamo li da te kara da si slaga6 plik4e na glavata

Цитирай Първоначално написано от iskamTe_vednaga
    q go zaebi toq!! da hva6ta patq...kak 6te mu pozvolqva6 da ti govori taka ..kamo li da te kara da si slaga6 plik4e na glavata
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

xaaxxaax

moje da ima losh дъх

kuf nailonov plik,be?! ti da ne bi da si tolko grozna,4e da si slaga6 plik4e?!e,sa,neznam dali si tolkova grozna za plik4e,ama toi 6tom e trugnal s tebe,zna4i si te haresva!ako te obi4a naistina,5te mine i bez plik4e!...izborut e tvoi vse pak...
    Da jivee6,zna4i da pravi6 ne6ta,koito da te nadjivqvat!...

Минчев
    Guest
    Сложи си от "Най-здравата торбичка" или от тези на Метро. Те са най-секси торбичките и ще ти отиват.

Nasty_Bitch_AMG
    Guest
    Ami za6to prosto ne go popita6 nego,kakvo vyzbujda6to namira v tova?Ako naistina go obi4a6 a i toi teb bi trqbvalo da ste nadrastnali nedomlyvkite.Az sym s moq priqtel ot 11 meseca i o6te na 2-3 mesec po4nahme da si kazvame kakvo haresvame i kakvo ne i da si zadavame neudobni vyprosi i taka ni e mnogo dobre.Probvai sy6toto i 6te vidi6 4e vryzkata vi 6te stane neveroqtno hubava i istinski 6tastliva!

Супер фен
    Хаххаха е не казвам ви това ме разби ТИ на колко 10 годинки си?Не си ли чувала израза "ако е грозна слагаш един найлонов плик на главата и готово" леле ш ме разбиете ьхАьхАХьахь

Guest
    sloji si, sloji si
    da ne se pla6i mom4eto

Guest
    хахаха леле тва съм сигурен иска да те одуши психара :Д

сложи си дам недей се плаши

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Vsi4ko bqh 4uval ma tova s toq plik napravo mi obra to4kite ! tova sa palni gluposti koito samo edin bolen mozak moje da rodi
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Ти пък му кажи да си сложи раница на главата, да седи на един крак и да се върти в кръг...хубаво го обичаш, разбирам те...ама дееба извратеното копеле
    You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
    I only care about today, tomorrow is too far away!

Голям фен Аватара на thirteen
    Баси гадния филм накарай го 1 път да си размените ролите.

Изобщо не го прави

Guest
    hahaahhahahahahah qvno si mnogo grozna i predpo4ita billa pred teb sloji si, trqbva da zadovolish mom4eto vse pak

ХАХХАХАА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    АХ!!!!
    АХХАХХА!
    ИЛИ ТЯ ВИ ЕБАВА , ИЛИ НЕЯ Я ЕБАВАТ ЗДРАВООООООООООООО!

100/100!!!!!!

Guest
    Леле как изобщо межеш да си помислиш такова нещо никога няма .. да го направя и, ако икаш съвета ми ти също недей. Що за глупост е това или пък му кажи,че ще си сложиш, ако и той си сложи. Аз лично мисля, че тва е абсурдно човек, който ме кара да правя такива неща явно не е за мен. Не бих го позволила дори и това да ми коства края на връзката ми с него. Съжалявам, но поне аз мисля така..

Град
    Кюстендил

pLioK

За тези, които разбират Английски ( търсете някъде по средата Breathcontrol) :
    http://72.14.221.104/search?q=cache:....xboxbuy.info/

Аз лично ти препоръчвам да не го правиш. Пробвай да си задържиш въздуха, ако желаеш, но не пробвай с найлонова торбичка.. Не вярвам да се задушиш.. ще можеш да си я махнеш( все пак той не вярвам да те върже ), но и не го считам за нужно това насилствено задушаване..
    Успех
    vvf GOD Bless Bulgaria !!!
    AlWaYs ExPecT ThE UnExPecTeD !

upla6enata_lili
    Guest
    xora,mersi za savetite,no..az prekaleno mnogo si obi4am gadjeto i re6ix da go naprqvq(da si sloja plika..)i...4estno kazano...vaob6te ne be6e zle,daje mi xaresa,be6e ne6to interesno i netradicionno!Opitaite i vie..moje i da vi xaresa :P

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    моя пък ме стиска за гушата
    ама твя със нейлона е брутално

следващиа път пробвай с чувал

пс.
    или е искал да ти сложи пликче на лицето за не ти го гледа
    а да си представя, че чука някоя друга ..хмм.. може би
    ebal sum go

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми