- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Molq pomognete !
iskam da vi popitam ne6to koeto e mnogo spe6no
are molq vi mi kajete edin naistina hubav prezervativ za6toto utre mi se otdava vyzmojnost i ne trqbva da q ispuskam
momi4eto e mnogo gotino a na men 6te mi e za pryv pyt moje i malko syveti ot po opitnite pls
!!Pravete SSEEXX , a ne Voina!!
DuReX,be chovekAe Dano ti se OtDaDe NaistInA VazmoJnOsT ,6tot 6Te e mN PrEcAkaNo iNa4e :{ UsPeH
![]()
Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!
DUREX RulzzzПървоначално написано от luda^S^vibrator
![]()
THUG LIFE---------------------The Hate U Give Little Infants Fuck Everybody
Казах в темата за презервативите - никога Дюрекс! Мъжът ми казва, че кондомите от 20 стотинки са много по-добри от Дюрекс. И Дюрекс се късат!
Dobre blagodarq a mojete li da mi kajete nqkoi syvet
VSE PAK 6tE GO PRAVQ ZA PRYV PYT
Търсачка - "първи път". Има един милион теми със съвети.
Какво те интересува конкретно човеко?
Прекарвате си приятна вечер, усамотявате се, предразполагаш я, целувки, лигавене ала-бала, нахлузваш смокинга и лека полека я отваряш, като внимаваш горе долу колко напъваш, щото все пак нея ще я боли. Не очаквай чудеса първите 2-3 пъти, но оттам нататък фантазия му е майката\
/
AMA TOVA E 4e tq e ve4e otvorena i malko po opitna ot men
Тогава няма защо да се притесняваш. Пробвайте различни пози, преди това я възбуди яко.
Ami nali za tva vi pitam daite mi syveti naprimer kak da q predrazpoloja i kakvo nai mnogo 6te i haresa za na4alo v lubovnata igra
AKO MOJE MOMI4ETATA DA DAVAT SYVETI POVE4E
Аз съм момиче. Не е трудно - целуваш я, после я събличаш, пипаш клитора, после пъхаш 1 пръстче...после лижеш, можеш да вмъкнеш и пръстчетата в лизането...и го вкарваш.
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EF%EE%EB%EE%2A
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EF%EE%EB%EE%2A
Някой път трябва да пробвате тая търсачка - не боли, безплатно е и от нея не се пълнее![]()
направи и френска любов![]()
blagodarq na va6ite syveti 6te raz4itam
zna4i pyrvo malko![]()
sled tova malko![]()
i na kraq![]()
BLAGODARQ VI
Хаххаа, разсмя ме.
Момчето е схватливо, ще се справиПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
: