.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    thesadlyhappygirl
    Guest

Любов или секс?(Или когато обичаш може ли да искаш друг)

Проблемът ми е следният:

Живея с едно момче и сме заедно от доста години. Наскоро смених обичайната си среда и ми се налага често да бъда в близост до друг (работата ми го налага). Още от началото ми хареса (чисто физически) а и вече знам че и той ме харесева, дори го каза и показа по доста убедителни начини. Въпроса ми е: когато обичам човека с когото живея нормално ли е да искам да правя секс с друг (като знам, че ще бъде само и единствено СЕКС, без обвързване или задължения) и дали да го направя? Не съм правила секс със друго момче освен приятеля ми и знам, че каквито и да е било взаимоотношения с друго момче биха били продиктувани на първо място от любопитство.

Има ли и други раздвоени като мен в момента или които са били поставени при такива обстоятелства? Ако някой е направил избора за себе си в миналото бих го помолила да сподели мнението си и какво би направил ако имаше тази възможност сега?

Изобщо да питам: Каква е цената на изневярата?

Супер фен
    Недей да изневеряваш на приятеля си!

Фен
    Град
    Sofia
    А нали знаете,че изневярата заздравява връзката!Неможе няколко години да стоиш само на едно и също налии са трябва малко чуждо!
    sam ne moga :P

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ODB36
    А нали знаете,че изневярата заздравява връзката!Неможе няколко години да стоиш само на едно и също налии са трябва малко чуждо!
    Защо пък да не може да си само с един човек!?!

Хубаво, трябва друго, но заслужава ли си? Едно ч*****, което сигурно няма да остави никаква следа в съзнанието ми, но което страшно много искам?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TheSadlyHappyGirl
    Хубаво, трябва друго, но заслужава ли си? Едно ч*****, което сигурно няма да остави никаква следа в съзнанието ми, но което страшно много искам?
    Помисли за приятеля ти как би се почувствал той,ако разбере и как би се почувствала ти на негово място?!

{P}MoHuKa{P}, Въпроса е, че незнам. Мисля, че би било добре след толкова време малко да преосмислим нещата и всеки да разбере какво другият означава за него. Щом дори незнам ако той ми изневери как ще се чувствам определено има нужда от преосмисляне, не мислиш ли?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TheSadlyHappyGirl
    {P}MoHuKa{P}, Въпроса е, че незнам. Мисля, че би било добре след толкова време малко да преосмислим нещата и всеки да разбере какво другият означава за него. Щом дори незнам ако той ми изневери как ще се чувствам определено има нужда от преосмисляне, не мислиш ли?
    Ти си знаеш най-добре.

Не, въпросът е, че незнам и затова питам!!!!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Незнам аз разсъждавам по друг начин.Ако си обичаш гаджето,ще искаш да си само с него и би трябвало да му останеш верен/а.Ако вече не си щастлив/а с него,късате и си намираш друг/а.Къв е смисъла да лъжеш някого и да играеш двойна игра! Освен тва според мен секса е най-хубав когато е с любимия човек

Въпроса е, че нещо липсва, но за толкова време заедно го обичам прекалено много, за да го зарежа, а колегата си е пич, но единствено за секс говорим.

ако го обичаш не му изневерявай само заради удоволствието

ДАААААА. Това е гласа на разума ама проклета химия...........

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Ne si struva samo za edin SeksS da izneverqva6 na priqtelq si,no vkraina smetka ti si re6ava6
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

По-скоро ме интересува какви биха били последствията? За мен, за него, за др. момче.... Ей такива неща. Знам че не трябва да изневерявам, но в момента съм изпаднала в някво кофти положение с приятеля, не че сме се карали, но нещо сме си поомръзнали. Изкушавам се. Но не питам само по проблема си а изобщо: Любовта стига ли?

Град
    София
    Според мен недей да изневеряваш на приятеля си ... ако наистина го обичаш и държиш на него те съветвам да не го правиш.Мислила ли си как той би се почувствал ако разбере.. ( колко много ще го нарани това ) и въпроса е ако случайно му изневериш ще можеш ли да живееш занапред с това.. и да криеш такова нещо от него ..

Има три вариянта :
    1.Късаш с приятеля си и се събираш с the new guy
    2.Изневеряваш му въпреки всичко и живееш с това , като се стремиш той да не разбира , но изневериш ли веднъж на приятеля си , много често се случва да се повтаря това нещо и накрая ще се разделите
    3.Подтискаш желанието ти за физическо удоволствие с този човек и не изневеряваш на гаджето си .

......
    Живей, дивей и всичко ще е OK!!!!

В крайна сметка няма да изневеря сигурно, не съм такъв човек, а и знам че това ще го сдуха много. Всички обаче пропускате любовта достатъчна ли е ?

Боже...аз преди няколко {3-4 дена} бях в подобна ситуация само ,че по друг начин:
    Обичам си гаджето ама адски много исках да се целувам с едно друго момче {без да прайм други неща} даже го бях сънувала тая целувка бях напълно обсебена незнам що.Въобще имах огромното желание да му изневеря с някои адски голямо желание и се свалях на всеки срещнат.След 2 дена се срещнахме пак и т`ва желание тотално се изпари само като си го видях как се усмихна и въобще забрайх за тъпите глупости дето мислех да правя!С тая тема малко ме подсети де...И както и да е моя съвет е НЕДЕЙ ПОСЛЕ ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ !
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Мега фен
    1. Не го прави. Няма смисъл.
    2. Опитай се да направиш връзката си по-пикантна - правете секс навън, на опасни места, купи си секси облекла и играй някаква роля, излезте в някой парк и си представете, че сте влюбени от скоро. Просто сте попаднали в капана на ежедневието. Но ако спиш с друг, нещата няма да се оправят.

Гадно е, но любовта не е достатъчна. Обаче вие я имате! Само трябва да излезете от ежедневието, както казах по-горе. Опитай, започни да гледаш и на приятеля си като ярък сексуален обект.

Проблемът ни със секса не е разнообразието, а че просто от начало немога да се възбудя. Просто от ей така не ми се прави секс със него за разлика от едно време. Иначе самият секс е супер и нямам никакви забележки. Не ме разбирайте погрешно ама наистина го обичам, но май ни липсва страст и колкото и да ми е кофти да го призная не е и имало кой знае каква и от началото.

Мега фен
    Може проблемът да не е във връзката, а да е физиологичен. Лекар? овлажняващ гел?

Неееееее. От такива неща няма нужда. За началото имам предвид да ти се прави секс навсякъде и по всяко време без да има нужда от по-специално внимание. На него все още му се прави секс дори и от една целувка (малко по-страстна), а при мен много рядко е така. Просто нямат същия ефект ласките. Докато между мен и др. момче се усеща точно това: Желание за секс дори и на работа.

Мега фен
    Тогава...каква любов е това? Платонична? Старческа?

Каква и аз незнам. Ей сега ми се обади че му е станало мъчно за мен, защото от вчера не е в сф и направо ми се разтопи сърцето. Но като е тук нещата седят по по-различен начин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си