- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов или секс?(Или когато обичаш може ли да искаш друг)
Проблемът ми е следният:
Живея с едно момче и сме заедно от доста години. Наскоро смених обичайната си среда и ми се налага често да бъда в близост до друг (работата ми го налага). Още от началото ми хареса (чисто физически) а и вече знам че и той ме харесева, дори го каза и показа по доста убедителни начини. Въпроса ми е: когато обичам човека с когото живея нормално ли е да искам да правя секс с друг (като знам, че ще бъде само и единствено СЕКС, без обвързване или задължения) и дали да го направя? Не съм правила секс със друго момче освен приятеля ми и знам, че каквито и да е било взаимоотношения с друго момче биха били продиктувани на първо място от любопитство.
Има ли и други раздвоени като мен в момента или които са били поставени при такива обстоятелства? Ако някой е направил избора за себе си в миналото бих го помолила да сподели мнението си и какво би направил ако имаше тази възможност сега?
Недей да изневеряваш на приятеля си!
А нали знаете,че изневярата заздравява връзката!Неможе няколко години да стоиш само на едно и също налии са трябва малко чуждо!
sam ne moga :P
Защо пък да не може да си само с един човек!?!Първоначално написано от ODB36
Помисли за приятеля ти как би се почувствал той,ако разбере и как би се почувствала ти на негово място?!Първоначално написано от TheSadlyHappyGirl
Ти си знаеш най-добре.Първоначално написано от TheSadlyHappyGirl
Незнам аз разсъждавам по друг начин.Ако си обичаш гаджето,ще искаш да си само с него и би трябвало да му останеш верен/а.Ако вече не си щастлив/а с него,късате и си намираш друг/а.Къв е смисъла да лъжеш някого и да играеш двойна игра! Освен тва според мен секса е най-хубав когато е с любимия човек![]()
Ne si struva samo za edin SeksS da izneverqva6 na priqtelq si,no vkraina smetka ti si re6ava6
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
По-скоро ме интересува какви биха били последствията? За мен, за него, за др. момче.... Ей такива неща. Знам че не трябва да изневерявам, но в момента съм изпаднала в някво кофти положение с приятеля, не че сме се карали, но нещо сме си поомръзнали. Изкушавам се. Но не питам само по проблема си а изобщо: Любовта стига ли?
Според мен недей да изневеряваш на приятеля си ... ако наистина го обичаш и държиш на него те съветвам да не го правиш.Мислила ли си как той би се почувствал ако разбере.. ( колко много ще го нарани това ) и въпроса е ако случайно му изневериш ще можеш ли да живееш занапред с това.. и да криеш такова нещо от него ..
Има три вариянта :
1.Късаш с приятеля си и се събираш с the new guy
2.Изневеряваш му въпреки всичко и живееш с това , като се стремиш той да не разбира , но изневериш ли веднъж на приятеля си , много често се случва да се повтаря това нещо и накрая ще се разделите
3.Подтискаш желанието ти за физическо удоволствие с този човек и не изневеряваш на гаджето си .
......
Живей, дивей и всичко ще е OK!!!!
Боже...аз преди няколко {3-4 дена} бях в подобна ситуация само ,че по друг начин:
Обичам си гаджето ама адски много исках да се целувам с едно друго момче {без да прайм други неща} даже го бях сънувала тая целувка бях напълно обсебена незнам що.Въобще имах огромното желание да му изневеря с някои адски голямо желание и се свалях на всеки срещнат.След 2 дена се срещнахме пак и т`ва желание тотално се изпари само като си го видях как се усмихна и въобще забрайх за тъпите глупости дето мислех да правя!С тая тема малко ме подсети де...И както и да е моя съвет еНЕДЕЙ ПОСЛЕ ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ !
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
1. Не го прави. Няма смисъл.
2. Опитай се да направиш връзката си по-пикантна - правете секс навън, на опасни места, купи си секси облекла и играй някаква роля, излезте в някой парк и си представете, че сте влюбени от скоро. Просто сте попаднали в капана на ежедневието. Но ако спиш с друг, нещата няма да се оправят.
Гадно е, но любовта не е достатъчна. Обаче вие я имате! Само трябва да излезете от ежедневието, както казах по-горе. Опитай, започни да гледаш и на приятеля си като ярък сексуален обект.
Проблемът ни със секса не е разнообразието, а че просто от начало немога да се възбудя. Просто от ей така не ми се прави секс със него за разлика от едно време. Иначе самият секс е супер и нямам никакви забележки. Не ме разбирайте погрешно ама наистина го обичам, но май ни липсва страст и колкото и да ми е кофти да го призная не е и имало кой знае каква и от началото.
Може проблемът да не е във връзката, а да е физиологичен. Лекар? овлажняващ гел?
Неееееее. От такива неща няма нужда. За началото имам предвид да ти се прави секс навсякъде и по всяко време без да има нужда от по-специално внимание. На него все още му се прави секс дори и от една целувка (малко по-страстна), а при мен много рядко е така. Просто нямат същия ефект ласките. Докато между мен и др. момче се усеща точно това: Желание за секс дори и на работа.
Тогава...каква любов е това? Платонична? Старческа?