Ami az ne sam kysala mom4e po gaden na4in, no sam otkazvala na mom4e gadno [makar 4e az vyob6te ne celqh tova]! Ami kakvo stana ta vyprosnoto mom4e mnogo si me haresva6e [bqhme v edin klas] i ta taka toi ne mi be6e kazal ama vsi4ki znaeha 4e e lud po mene! I za tui re6ih predi da e sybral smelost da mi predloji da ne mu dam nikakvi nadejdi [6tot ne iskah da go kysam ei tai]! I ta taka kakto si prikazvah izvednyj sprqh! Mom4eto po princip be6e mnogo razgovorlivo, ama sled kato sprqh da ob6tuvam s nego i zapo4nah da se zanimavam s drugi mom4eta, gorki4kiq po4na da pla4e i da si sedi na 4ina prez celiq den, s nikoi ne prikazva6e! Negovi priqteli idvaha pri mene da me ubejdavat da se dyrja s nego po-doobre, a az im kazvam 4e ne iskam da ostane s gre6ni vpe4atleniq! I taka sled dva dena mom4eto mi predloji [gorkiq polovin 4as sede6e pred mene i se 4ude6e kvo da mi kaje], 4oveka mi vika: ai po-byrzo mi otkazvai [ama s intonaciqta koqto nqma tova napredvid] i az estesveno vmesto da mu kaja samo NE, az mu kazah: 4akai pone da se napravq, 4e se dvuomq! I taka stana mu kofti, ama uj se opravi! Tykmo si misleh,4e ve4e nqma da go mislq i na drugiq den na6iq idva s edna butilka uiski [gepana ot ba6ta mu] i uj da se nalivat vsi4ki mom4eta, ama to ko stana toq se napii qkata, po4na da se tytri, da mi gi prikazva edni: kolko sym bila krasiva i nekvi takiva! Misleh me si,4e se pravi ama to ko stana bil mnoo zle!!! 4e izvikahme lineika i leja v bolnica! 4oveka ne moja da doide na zavyr6vaneto! Nqkoi ot mom4etata me obvinqvaha,4e zaradi mene gledai kvo stanalo, ama az mnoo mnoo ne se trognah! Ta toq slu4ai prosto nqma da ima na4in da go zabravq!!!!!