- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как пишете :)))
Интересно ми е как пишете на клавиатурата?10-то пръстната,с една ръка или по някакъв друг начин...И как ви е по-лесно да пишете-на латиница,българска фотенична и т.н.
pisha s 2 ruce kat0 nqk0i 0t prustite gi izpolzwam samo za 1 klavish [primerno paleca na dqsnata ruka samo za space; bezimenniq na dqsnata samo za enter i taka..]ap1k inache na latinica mi e nai-lesno da pisha
![]()
NiK0gA nE zNaEsH k0lK0 rAn0 sHtE sTaNe TvUrDe kYsN0 !!!
----------------------------------------------
JiVoTyT e T0vA,k0eT0 sI tEcHe,d0kAt0 nIe pRaViM dRuGi pLaN0vE !!!
----------------------------------------------
Аз пиша с двете ръце и на мен латиницата ми е най-лесно да я пиша.
Mi pisha na latinica na bg na si4ko pisha burzo s dvete ruce bez da gledam v klaviaturata![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
с 10 пръста, като палеца използвам само за спейс, средно бързо, не гледам клавиатурата като пиша. предпочитам латиница. иначе и фонетичната не ми е проблем. а червените букви не ги владея, не ми и трябва.
Ама аз си помагам и с пръстите на краката.По лесно миПървоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
![]()
![]()
![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
xaxa...i az taka :PПървоначално написано от mar4eto_vn
Пиша само с показалеца на дясната ръка. Че то може ли да се пише по друг начин?![]()
Пиша с двете ръце, десетопръстната. Използвам фонетичен език.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Пиша с 3-4 пръста, но си ги ползвам доста добреМога да пиша на всичките варианти, но все пак съм си свикнал най-добре на жълтичкото БГ
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
И аз пиша с двете ръце, но не със всички пръсти ...
Пиша еднакво добре на кирилица и латиница, но фонетичната не ми е удобна и не я владея особено...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Пиша с 10 пръста. Не гледам в клавитурата като пиша. Пиша сравнително бързо. Пиша на латиница и на кирилица. Фонетиката ми е много неудобна.
Това бях аз. Забравих да се регна.Първоначално написано от Анонимко
Ми аз пиша и на латиница и на кирилица еднакво бързо, на латиница самичка съм се учила, така че пиша някво странно, някои пръсти ги използвам само за една буква... но все пак си е доста бързо. На кирилица съм се учила там по някви учебници, така че пиша по 10-топръстната система, не си мърдам ръцете. И в двата случая не гледам клавиатурата, щото се бъркам.Фонетична ползвам много рядко и съм доста бавна на нея, ч, ш и щ много ги бъркам, както и в-ж и я-ж... който пише най фонетична ще ме разбере какво имам предвид.
The art of love is not to let your heart get broken !
И аз.Също пиша без да гледам клавиатурата ..понякога не гледам монитора..пиша доста бързо,все пак вече толкова години...през нощта някой да ме пита как да напиша еди -кво си-ще му го покажа,т.е.имам фотографска памет.Правила съм си следния тест:рисувам си клавиатурата и само трябва да я попълня с буквите..е,успяхПървоначално написано от Aleandra
![]()
не пиша с 10 пръстта ... ама за скорост е доста добре. Мога да пиша без да гледам, обаче и там има какво да се желае ощеИначе червените буквички, ако ми се наложи да пиша с тях...ще остарея на клавиатурата пишейки 2 мнение
Да живее фонетиката
![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
mi pi6a s pokazalcite na dvete race i pi6a na latinica
различно.. най-често правя хиляда неща пред компютъра - лакирам се, обличам се и т.н .. и пиша с един пръст ... понякога на лявата ръка
Пиша с двете ръце,с 3-4 пръста![]()
(така и не се научих да пиша с 10) иии мога да пиша на латиница и фонетиката![]()
ми с почти всички пръсти без палците![]()
Двете ръце, български с червените буквичи. Мога и на латиница да пиша, но става много по - бавно
По начало си пиша с десетте пръста, ама не по десетопръстната система ами по някаква моя си системка. Иначе пак всичките им шарят по клавиатурата, ама не е такова каквото трябва да бъде. След това в даскало ни учат по десетопръстната и аз я овладях. И сега какво се получи - мога и по двата начина да пиша задоволително добре. В даскало пиша както искат там, пък в нас - както си знам.![]()
Пиша с палеца на левия крак![]()
с две ръце на кирилица,сравнително горе-долу бързо
фонетиката suxxx
pi6a si s dve ruce (demek desetprusnata) i moga da pi6a i na kirilica i na latinica,no zasega predpo4itam latinicata!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()