- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много ми е интересно...
На колко човека сте казвали "Обичам те!" и всеки път ли бяхте обедени в думите си??!
На гаджета-до сега само на 2-ма и наистина ги обичах много.Няма смисъл да използваш тази силна дума ей така,като "здрасти-здравей".
Иначе "обичам те" го казвам често на приятелите ми,на семейството и изобщо на хората на които държа![]()
Само на сегашния ми приятел.(ако изкл. близки и роднини)
Общо на 3 и наистина го мислех. Иначе го казвам непрекъснато на приятелите си и на сеемейството си.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Само на един човек...не харесвам това, че този израз се превърна в някаква банално изречена фраза...заучена...казана без да се разбира смисълът и...Толкова често чуваме този израз, че даже почваме да не обръщаме внимание...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Samo na edin chovek sym go kazvala.. i mu gu kazah zashtoto naistina mnogo go obichah... i moje bi oshte go obicham..![]()
Щом съм го казал , съм го мислел ...... Няма да седна на всяка да разправям Оби4ам те !!! Не знам на колко ... Може би на 4 или 5 ... не съм сигурен ... Но е на малка част от гаджетата ми ...
Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...
" Обичам те ! " казвам само на роднините ми ... а въпреки че съм имал 3-4 гаджета... не съм изпитвал любов ... поне аз така мисля .. самия аз още не съм наясно с това чувство, че да го изпитам ..
ми на никой са кат се замисля...![]()
3ma..koito naistina obi4ah.....i daje 1q go obi4am i sega no................
на 2 на сега6ният си приятел и на миналият
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
ami kazvala s1m go na dvete si nai - dobri priqtelki... na semeistvoto si s16to go kazvam ponqkoga. no ne s1m go kazvala na mom4e, za6toto dosega ne s1m se vlubvala istinski...![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
на 1...ама не го обичах...е обичках го...![]()
На 4-5 човека съм го казала,но го мислех само за трим(освен когато го казвам на роднините) сегашния ми приятел и най-добрите ми приятелки.
Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.
До момента съм го казвал на единствените хора, които обичам безумно много и това са мама и тати. И винаги, когато го кажа съм на 1000% уверен, че го казвам искрено.
Ето това исках да прочета, защото с моя приятел мислим много различно, поне по тази тема...Първоначално написано от Nadelina
ами честно казано съм го казвала на адски много хора и аз лично мисля че аз самата ензнам кво точно означава думата обичам.всеки път като сам го казвала съм мислела че обичам човека но ми се е случвало да осъзнавам че всъщност не е така.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
казвала съм го само на 1 човек - сегашния ми приятел, но често казано не винаги съм била убедена в силата на думите си![]()
И аз съм го казвала само на настоящия си приятел, и то много искрено![]()
Ми бройка не мога да кажа,но колкото и пъти да съм го казвала на някого,с когото съм била е било истина.Убедена си бях...може да не съм имала предвид "лудо влюбена съм,ти си голямата ми любов",а просто като начин да кажа,че този човек ми е ужасно скъп,уважавам го и т.н.И сега,за което от тия момчета да съм хо казвала все още го мисля,все си ги обичам и се радвам,че се виждам с тях...приемам ги като част от себе си,с най-голямата топлина на сърцето ми...просто изключително важни за мен
samo na edin chovek sum kazval a che go obicham i naistina izpitvah tochno tova chuvstvo sum izpitvala obich kum 2 choveka no vtoriq oshte ne e razbral
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!