.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

iskam da pomogna na moita fr,no kak

taka-problema e sledniq:
    zaradi edno mom4e....(skusqvam da bude kratko za tva nqma da kazvam s podrobnosti istoriqta-zashto kakvo kak)...moita fr iska da si vseme mn ku4e,no ne znae kak da obedi maika si,4e moje da go gleda :P -tq ne i vqrva i misli,4e she go zahvurli sled vreme,a moita fr naistina i obi4a jivotnite i zaradi mom4eto iska da si vseme ku4e-molqvi pomognete mi i na men i na neq-KAK TQ DA UBEDI MAIKA SI DA SI VSEME KU4E

PS:ne pishete molqvi na izr ot roda na:tazi tema ne e za tuk(znam)..... mi da ne si kupuva-ima i drugi mom4eta(naro4no vi spestih cqlata istoriq,zashtoto vuprosa mi e kak da ubedi moita fr maika si,4e da si vseme ku4e)ms predvaritelno

PS2:kum tazi fr imam da vi pitam oshte nshta-svurzani s problemite i v love(nespodelenata i love) za tova oba4e posle...ima vreme
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Е ти защо не пишеш твои проблеми а на приятелката ти, данеби ти да си "приятелката"

ne sum az priqtelkata suvsem 4estno -az i ne iskam ku4e ,nema kae da go zema-tq pone ima dvor ako iskash mi vqrvai de :P
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    амиии хаха трудно ще я обеди Пък и ако питаш мен ( квато и там да е историята ) не си струва да го праиш заради момче.. а и гледането на куче не е лесна работа повярвай ми..
    Така чее обясни и на тази твойте приятелка,да не страда толкова много и да не измъчва горката си майка А да взимаш куче заради момче е пъълна глупост.. и темата е пълна глупост.. както и да е
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    амиии хаха трудно ще я обеди Пък и ако питаш мен ( квато и там да е историята ) не си струва да го праиш заради момче.. а и гледането на куче не е лесна работа повярвай ми..
    Така чее обясни и на тази твойте приятелка,да не страда толкова много и да не измъчва горката си майка А да взимаш куче заради момче е пъълна глупост.. и темата е пълна глупост.. както и да е
    Прити кити, станала си много хардкор мацка бре мацко

За мене тая тема е..тъпа( с извинение )
    нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си